| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> PC Support >> Content
    Min skærm er sløret på XP
    For monitorer tilsluttet en Windows XP-computer , vises billeder og tekst sløret , hvis opløsningen ikke er konfigureret korrekt for maksimal display. De opløsning indstillinger skal passe opløsningen på skærmen. Slørede skærme er også forårsaget af ukorrekte og ukorrekt opsat skærmindstillinger . Selv skærme varierer i skærmkvalitet , størrelse og opløsning , med nogle brugerdefinerede skærmindstillinger , kan du skærpe billeder og optimere din skærms ydeevne. Skærmopløsning

    Skærmopløsning bestemmer, hvor klar indhold vises på skærmen . Det er klassificeret baseret på antallet af lodrette og vandrette pixel linjer. Beslutninger såsom 1024x768 display klarere og skarpere indhold end lavere opløsninger såsom 800x600 . Selvom højere opløsninger er normalt skarpere og klarere , billederne vises mindre end med lavere opløsninger . Lave opløsninger er normalt sløret. Skærmopløsning varierer med forskellige skærme. Større skærme har højere opløsninger end mindre skærme. For at forbedre din skærms display, skal du klikke på "Start" -menuen , skal du åbne Kontrolpanel, dobbeltklik derefter på "Display " for at starte " Display Properties " vinduet. I fanen Indstillinger skal du trække skyderen i " Skærmopløsning " sektion til den maksimale opløsning din skærm understøtter. Der henvises til din skærms manual for information om den anbefalede opløsning , hvis du ikke ved, hvad indstillingen til at vælge.
    Aktivering ClearType

    I Windows XP ClearType er en funktion der forbedrer kanterne af skrifttyper . Når du aktiverer denne funktion, vises teksten meget skarpere og klarere. Ifølge Microsoft er ClearType særlig effektiv til flydende krystaller ( LCD) skærme. Det er også effektivt til bærbare skærme. For at aktivere ClearType , gå tilbage til "Display Properties" vinduet. På fanen Udseende , klik på " Effekter " knappen, og klik derefter på "Brug følgende metode til at udjævne kanter på skærmskrifttyper . " Klik på " ClearType " valgmulighed på listen, og gemme indstillingerne for ændringerne af træde i kraft.
    Manuel kalibrering

    Nogle skærme har indbyggede kontrol på forsiden eller side for at justere billedindstillinger og forbedre billedkvaliteten. Hvis skærmen har en menu -knap , tryk på den og se efter billedindstillinger. Hvis du ser en skarphed indstilling , skal du markere det og derefter bruge piletasterne til at øge niveauet . Der henvises til din skærms manual , hvis du ikke er sikker på , om det understøtter denne kalibrering funktion.
    Tips

    Ifølge Microsoft ClearType er kun tilgængelig for skærme, der støtte på mindst 256 farver med enten 24-bit eller 32- bit høj farve support. Hvis skærmkortet og skærmen understøtte disse indstillinger , skal du åbne "Display Properties" kassen. Under fanen Indstillinger skal du vælge den farve indstilling, du vil bruge fra " Color kvalitet " liste. Skærme , især fladskærms -skærme er meget følsomme , så henvise til din enhed manual for korrekt opsætning, sikkerhed og vedligeholdelse for at forbedre og maksimere display kvalitet.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan gendannes en ThinkPad X60s 
    ·Sådan installeres VNC på en Remote PC 
    ·Sådan deaktiveres CA Forældrekontrol 
    ·Sådan installeres Reg fil Sen Computer 
    ·Hvordan til at returnere en HP desktop pc til Factory t…
    ·Sådan Fix en Stuck nøgle på en IBM ThinkPad 
    ·Sådan nulstilles en Dell OptiPlex GX270 til fabriksind…
    ·Hvordan man laver en Fake Scar 
    ·Hvordan laver min Computerhøjtalere Louder 
    ·Sådan Gør accenter på en bærbar 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Block Brugere med SonicWALL 
    ·Sådan Beregn Countdown 
    ·Mest almindelige Ondsindede processer i Task Manager 
    ·Sådan Fix Multimedia Audio Controller 
    ·Sådan oprettes en Symantec Recovery Disk i Norton Ghos…
    ·Sådan Transfer Windows XP til en anden bærbar 
    ·Sådan Konverter MP3 filer til WAV filer med Winamp 
    ·Sådan Konverter QCP til MID 
    ·Sådan Konverter MPG filer til WMV -filer 
    ·Sådan sender du en bærbar til Canada 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com