| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> PC Support >> Content
    Malwarebytes vil ikke finde Antimalware Doctor
    Malwarebytes er et malware fjernelse program, der registrerer og fjerner Antimalware Doctor. Antimalware Doctor er en falsk program, der maskerader som en legitim anti -spyware program. Når det er installeret , det kører falske scanninger og viser hyppige fejlmeddelelser , der hævder din computer har mange infektioner. Det sinker computerens hastighed og afskrækker performance. Det forsøger at narre dig til at købe den fulde version af softwaren , som bygherren siger, vil fjerne infektioner . Hvis Malwarebytes ikke kan registrere Antimalware Doctor , kan flere løsninger forbedrer malware afsløring at fjerne denne ondsindede parasit. Opdatering

    I mange tilfælde vil Malwarebytes ikke opdage og fjerne Antimalware Doctor , hvis sikkerheden programmets malware definition listen er forældet . En forældet program er i stand til at detektere nye parasitter, der kaprer systemet og forårsage ustabilitet. At søge efter og installere Malwarebyte opdateringer starte programmet , hvis du ikke allerede har gjort det . Klik på "Opdater "-fanen. Hvis programmet er forældet , skal du klikke på knappen "Opdater" for at installere de nyeste opdateringer. Nogle opdateringer kræver, at du genstarter computeren for at ændringerne kan træde i kraft .
    Scan
    p Hvis Malwarebytes er up-to- date, luk alle åbne programmer, og browsing vinduer før du udfører en hurtig scanning . Antimalware Doctor er afhængig af en netværksforbindelse til at drive og kapre din browser , så midlertidigt deaktivere din kablet eller trådløs forbindelse er nødvendigt at holde programmet i at køre uautoriserede processer . Udfør en hurtig scanning Scanner fra fanen. Det tager flere minutter at scanne at fuldføre. Hvis Malwarebytes registrerer Antimalware Doctor , vises følgende meddelelse på skærmen: "The scanning gennemført med succes . Klik på ' Vis resultater' for at vise alle inficerede objekter. "Klik på" OK "og klik på " Vis resultater "for at se Antimalware Doctor filer. Hvis du ikke kan se de filer , udføre en fuld , dybere scanning fra Scanner fanen. Når scanningen er gennemført , skal du klikke på " Vis resultater " knappen for at se filerne.
    Fjernelse Antimalware Doctor
    p Hvis Malwarebytes registrerer Antimalware Doctor filer , de ' re opført og organiseret i Scan siden Resultater . Den side viser flere oplysninger om de filer, såsom type og placering af infektioner . Hvis du klikker på hver enkelt fil og klikke på " Remove Selected "-knappen giver dig mulighed for at fjerne Antimalware Doctor filer automatisk fra registreringsdatabasen og systemfiler . Nogle filer er også sat i karantæne. Malwarebyte s skaber også en log over de slettede filer , så du kan henvise til det, når du vil. Nogle filer er fjernet kun, når computeren er genstartet, så genstart computeren, hvis Malwarebytes beder dig om at .
    Tips
    p Hvis Malwarebytes er stadig ikke til at opdage Antimalware Doctor , starte computeren i fejlsikret tilstand og derefter køre den sikkerhed program. Safe Mode er et område af Windows designet specielt til computer fejlfinding , fordi det giver et begrænset antal chauffører og komponenter til at køre. For at starte computeren i fejlsikret tilstand , skal du lukke alle åbne programmer og fjerne cd'er, dvd'er og eksterne harddiske . Klik på Windows kuglen . Klik på pilen ved siden af ​​" Luk computeren ", og klik derefter på " Genstart ". Tryk og hold " F8 "-tasten under boot -up for at opdrage den skærmbilledet Avancerede startindstillinger . Derfra skal du vælge " Safe Mode " og tryk " Enter". Run Malwarebytes igen. Kontakt Malwarebytes hvis du stadig ikke kan opdage og fjerne Antimalware Doctor.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan at uploade videoer til Windows Media Player 
    ·Sådan Clean Windows vira med Linux 
    ·Grundlæggende Computer Hardware Spørgsmål 
    ·Sådan Roll Back Efter IP6 
    ·Sådan Læs registreringsdatabasefilerne 
    ·Sådan Indsæt en Radikal Log på en Windows-computer 
    ·Sådan fjernes programmer, der ikke vises i Kontrolpane…
    ·Sådan deaktiveres en Touchpad med en ansøgning 
    ·Sådan Set virtuel hukommelse på tværs af flere diske…
    ·Hvad er Fssm32.exe 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Fix en dobbelt klikker Mouse 
    ·Min mus flimrer når du kører GoToMeeting 
    ·Windows XP Tips til at spare hukommelse 
    ·Sådan Slet System Integrity Scan Wizard Pop - ups 
    ·Sådan oprettes en genvej til en webadresse 
    ·Hvordan man gør en Producentens Reset på en Dell Insp…
    ·Sådan Fix en Dead Computer 
    ·Sådan Konverter M4A & M4P musikfiler 
    ·Sådan gendannes mappen Dokumenter på skrivebordet 
    ·Sådan gendannes en eMachines T2885 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com