| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> PC Support >> Content
    Hvad skal man gøre, hvis din browser er kapret
    Hvis din web browser begynder at opføre sig underligt , kan det være et tegn din browser er blevet kapret . Ondsindet software eller malware , kan tage kontrol over din webbrowser og ændre din startside , omdirigere dine søgeresultater til ondsindede websteder, eller hammer dig med en spærreild af popup-annoncer . Det er vigtigt at beskæftige sig med et kapret browser så hurtigt som muligt, da de steder det tager dig til , kan installere mere malware , som keyloggers , som kan afsløre din bank adgangskoder. Forberedelse

    Det første skridt er at sikkerhedskopiere alle vigtige oplysninger . Dette kan omfatte dine dokumenter , e-mails eller andre vigtige filer . Kopiere dem til flytbare lagermedier , såsom en skrivbar DVD eller et USB-drev eller til en anden computer. Hvis du bruger Windows , skal du oprette et systemgendannelsespunkt ved at klikke på Start- knappen og vælge Programmer /Tilbehør /Systemværktøjer /Systemgendannelse og følge anvisningerne. Disse skridt er vigtige, fordi nogle vira er designet til at gøre dit system unbootable hvis den fjernes uretmæssigt.
    Scan For Malware

    Installer et antivirusprogram og scanne dit system. Før du scanner , skal du sørge for ansøgningen er fuldt opdateret. Nye vira er fundet dagligt, så du altid skal bruge den nyeste version af antivirus-software. Nogle gratis Windows Antivirus -programmer til at overveje, er Avira , Avast ! Og AVG . Også køre en dedikeret antispyware program, f.eks Spyware Search & Destroy eller Ad -Aware . Disse programmer ser for forskellige typer af malware end virusscannere . Prøv flere produkter, da hver virksomhed benytter deres egne algoritmer til at opdage mistænkelig aktivitet, så malware findes ved man ikke kan ved fundet af en anden .
    Rescue Disk

    Nogle browser hijackers er designet til at undgå at blive opdaget , eller at reinfect computeren automatisk efter at blive fjernet. At slippe af med disse infektioner , du har brug for at genstarte systemet ved hjælp af en genoprettelses-cd . Firmaer som Kaspersky og Avira har skabt rednings -diske , der kan brændes til en cd eller en USB-drev. Efter opstart dit system på en af ​​disse diske, kan de medfølgende redskaber scanne for flykaprere og fjerne dem uden risiko for reinfektion .
    Technical Support Forums

    Værktøjerne nævnte brug generiske metoder til detektering og fjernelse , der arbejder for de fleste, men ikke alle browser hijackers . Mere alvorlige infektioner kræver en skræddersyet løsning til din computer og en bestemt infektion. Internetfora kan bestemme, at hjælp, men løsninger fra velmenende amatører kan gøre mere skade end gavn. Dedikeret teknisk support samfund yde personlig assistance fra malware eksperter , har strenge regler, der forbyder andre end websted personale fra at tilbyde hjælp , og arbejde på en donation basis. Disse samfund er designet til at hjælpe selv uerfarne computer ejere fastsætte deres egen kapret browsere.
    Computer butikker

    Browser hijackers kan være ganske svære at fjerne. Hvis du er helt på et tab , kan det være nødvendigt at tage computeren med til en lokal værksted og have det fast af en faglært tekniker . Selvom mobilisere hjælp af en uddannet tekniker koster penge , det er en lille pris at betale for at få din computer befriet for malware, der i sidste ende kan gøre dit system unbootable eller stjæle oplysninger såsom adgangskoder og kreditkortnumre .
    < Br >

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan slettes en Security Toolbar 
    ·Hvordan blokerer jeg Third- Party Internet Sites 
    ·Linux Data Recovery 
    ·Hvorfor kan jeg ikke få lyd Når du ser Live TV på mi…
    ·Sådan Fix Filassociationer i Office 2003 
    ·Sådan får du adgang HP systemgendannelse 
    ·Sådan overvåge CPU-brug i Windows 
    ·Sådan Tilføj Music til Fotos & Kopi til en dvd 
    ·Sådan Clean Torpig og Mebroot Bots 
    ·Sådan Bloker pornografiske websteder 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan at slippe af Virtual Bouncer 
    ·Hvordan man gør en Recovery på en Toshiba Tecra A9 
    ·Sådan tilføjes et søgefelt til proceslinjen i Window…
    ·Min bærbare vil ikke starte med en ny Installeret batt…
    ·AVI videoer vil ikke afspille 
    ·Hvor er min firewall ligger på min computer 
    ·Gratis Rettelser til cykliske redundanskontrol fejl 
    ·Sådan Tag et skærmbillede på en Gateway Laptop 
    ·Sådan Konverter en MP4 til AVM 
    ·Hvordan at reducere Skriftstørrelse 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com