| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> PC Support >> Content
    Skærmen ikke arbejde på min Compaq 6910p bærbar
    En fejl skærm kan gøre din Compaq 6910p bærbar midlertidigt eller permanent ubrugelige , årsagen til problemet ofte afgør, om en reparation er umagen værd. En certificeret computer tekniker kan hjælpe dig med at finde ud af hvorfor din skærm ikke fungerer , men i nogle tilfælde kan en korrekt diagnose tage et par dage . Tænk meget du er villig til at bruge på reparationer - at overveje , hvor meget du har brugt til den bærbare computer , samt når du har købt det - og bruge det som en guide til at hjælpe dig med at træffe en beslutning om, hvordan vi kommer videre. Skærmproblemer

    Baggrundsbelysningen bag din Compaq 6910p skærm lyser op , hvad din skærm viser . Hvis baggrundslyset går ud , vil din skærm ikke fungere korrekt. Oftest, når dette sker , vil du vagt kunne se mørklagte omrids af , hvad der vises på skærmen, selvom du ikke vil være i stand til at udfærdige nogen detaljer . Du vil også støde på skærmen problemer, hvis skærmen selv er revnet eller beskadiget , afhængig af sværhedsgraden af skaderne , kan du stadig være i stand til at se en del af din skærm, eller du måske ikke være i stand til at se noget overhovedet
    .
    Bad bundkort

    din bærbare bundkort styrer grundlæggende funktion hver fysisk brik i dit Compaq 6910p . Det svarer til en menneskelig rygsøjle , idet det overfører signaler fra den ene del af din bærbare computer til den næste , så du kan tænde den bærbare computer på , oprette forbindelse til internettet , afspille en DVD eller visning på din skærm. Hvis din 6910p bundkort begynder at funktionsfejl , kan det påvirke udførelsen af ​​din bærbare skærm , får det til at fungere intermitterende eller mislykkes helt .
    Defekt Inverter Cable

    omformeren kabel forbinder din Compaq 6910p bundkort til din skærm , formidle oplysninger om hvad der skal vises , og hvordan du får vist det. Nogle gange, hvis frekvensomformeren er defekt , kan du være i stand til at se hvad der er på din skærm, hvis det er placeret i en bestemt vinkel . I de fleste tilfælde , dog vil en defekt inverter kabel forhindre alt fra visning på din skærm.
    Reparationer

    Screen- relaterede reparationer bør aldrig være en gør -det- selv projekt , medmindre du er certificeret til at gøre dette arbejde. Hvis din Compaq 6910p laptop stadig har en garanti, der dækker det - enten en udvidet garanti gennem Compaq moderselskab, Hewlett Packard , eller gennem butikken , hvor du har købt din bærbare computer - du kan medbringe din bærbare computer til et autoriseret værksted og få udført reparationer uden beregning. Bemærk dog , vil at de fleste garantier dækker ikke reparationer, hvis skærmen er revnet eller beskadiget. Hvis din 6910p ikke er dækket af en garanti , dog vil en død baggrundslys eller dårlig bundkort ikke være værd at reparere , fordi omkostningerne til enten kan variere fra $ 250 til 500 dollar. Hvis din inverter kabel er defekt , kan det være værd at reparere , selvom du bør få et tilbud for omkostningerne forud for godkendelse sådant arbejde.
    An Alternate Solution

    bagsiden af ​​din Compaq 6910p laptop er udstyret med en VGA -stik . I tilfælde af en død baggrundslys eller en defekt inverter kabel, kan du tilslutte din bærbare computer til en ekstern skærm med et VGA- kabel. En ekstern skærm er et tilstrækkeligt og billigere løsning end at have eventuelle reparationer gjort, især hvis din bærbare computer er ikke længere omfattet af en garanti. Denne løsning er dog ikke jorden din bærbare computer til et sted , så det virker bedst for folk, der ikke har brug for at rejse med deres bærbare computer . Også en ekstern skærm er usandsynligt at arbejde, hvis dit bundkort ikke fungerer .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Jeg kan ikke køre exe-filer i XP 
    ·Sådan Hook Up USB kabler til en computer 
    ·Sådan ændres Workgroup Name i Vista 
    ·Hvad er 128 Kryptering 
    ·Display Driver Problemer 
    ·Sådan Stop CPU Hikke 
    ·Sådan ændres Vista Folder Icon Size 
    ·Chkdsk har en eller flere uoprettelige Problemer 
    ·Sådan fjernes lmgrd.exe 
    ·Definition af Software Maintenance & Support 
      Anbefalede Artikler
    ·Fejlfinding en eMachine fladskærm 
    ·Hvordan at slippe af Sidebar i Windows Vista 
    ·Sådan Fix Office Live Meeting uden lyd 
    ·Hvordan du skal aflevere Hardware 
    ·Sådan får du en gammel computer til at køre hurtiger…
    ·Sådan tilføjes yderligere Skiver til et lagkagediagra…
    ·Sådan deaktiveres fejlsikret tilstand i Windows XP 
    ·Sådan forhindres Drop Downs på computeren 
    ·Sådan kører MS32 Information 
    ·Sådan måler Software Vedligeholdelse 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com