| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
 • Computervirus
 • Konverter filer
 • Laptop Support
 • Laptop Fejlfinding
 • PC Support
 • pc-fejlfinding
 • passwords
 • Fejlfinding Computer Fejl
 • Afinstaller Hardware & Software
 •  
  Computer Viden >> Fejlfinding >> PC Support >> Content
  Fem bedste måder at øge en computers ydeevne
  udførelsen af ​​din computer afhænger af dens alder , omfanget af brugen og den type pleje , den modtager. Over tid , er din computers ydeevne vil forringe grund til at bruge , så du kan forvente afmatning og vanskeligheder. Du kan gøre flere ting for at holde dit system kører på sit bedste i længere tid og mindske behovet for at gå købe en ny computer til at erstatte din gamle. Fysiske forhold

  Hold computeren - bærbar eller stationær - på et koldt og godt ventileret område holder den fra overophedning. Computer komponenter blive beskadiget nemt hvis deres temperatur bliver for høj : processorer kan brænde ud , kan harddiske ned og laptop-batterier mister deres ladning hurtigere. Hold desuden mad og væske væk fra computeren . Rens den med en dåse komprimeret luft og holde det støvfrit . En grundig rengøring kan øge din computers ydeevne ved blot at holde det cool.
  Sletning af programmer
  p Hvis du har en masse programmer på din computer, du ikke bruger , de tager plads på harddisken . RAM -sultne operativsystemer og programmer kan bruge op potentielt alle dine on-board RAM , hvilket gør computeren nødt til at ty til virtuel hukommelse eller harddiskplads fordelt som RAM. Dette gælder især hvis du har et ældre system forsøger at køre nyere software . Jo mindre plads på harddisken , du bruger , jo mere du har til rådighed til virtuel hukommelse, hvis det er nødvendigt.
  Disk Defragmentering

  Defragmentering din harddisk jævnligt gør det nemmere for din computer til at køre filer. Dette skyldes, at oplysningerne i de filer, bliver spredt over de fysiske klynger af harddisken , da data flyttes og omlægges . Hvis du åbner en fil eller et program , der er fragmenteret på tværs af disken , er disken hovedet har til at springe rundt i drevet for at finde de forskellige dele . Defragmentering drevet lokaliserer hver del af en fil og sætter dem alle ved siden af ​​hinanden . Hvis du klikker på "Start" og skrive " bedrage " i søgefeltet åbner defragmentering .
  Task Manager

  Selvom computer-processorer , harddiske og andre komponenter er kraftige nok til at håndtere flere programmer på én gang, de har grænser. Hvis du åbner Jobliste ved at trykke på " Ctrl ", " Alt" og "Slet ", og klik på "Performance " fanen , kan du overvåge , hvor meget processorkraft computeren bruger på et givet tidspunkt med de programmer , den har kørende . Programmer, som du ikke bruger, skal lukkes for at spare på systemressourcer. Du kan gøre dette ved at klikke på " Application " fanen , vælge det program, du ønsker at afslutte og klikke på " Afslut job ". Du kan også højreklikke på den , vælg " Gå til processen, " og " Afslut proces". Dette er en ekstrem foranstaltning .
  Fysiske Opgraderinger
  p Hvis din computer stadig ikke udføre på sit bedste på trods af at træffe andre foranstaltninger , kan du nødt til at opgradere nogle af sine komponenter. Tilføjelse af flere RAM er en god start; kigge i din brugermanual eller se online for din computermodel til at finde den nøjagtige type RAM du har brug for . Du bør opgradere din RAM , før du installerer et nyt operativsystem , for eksempel, eller hvis du blot ønsker mulighed for at køre flere programmer på én gang. Opgradering af processoren er mere problematisk , hvis du har en on-board processor , vil du nødt til at få et nyt bundkort med en mere kraftfuld processor

  .

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Er der en nem måde at Defrag en pc 
  ·Hvilke drivere eller Filer Har jeg brug for en Dell Pow…
  ·Sådan får du adgang en skjult Restore Partition 
  ·Sådan fjernes PC Pitstop 
  ·Hvordan få adgang til tjenesten Control Manager i Wind…
  ·Sådan fjernes XP Anti -spyware i fejlsikret tilstand 
  ·Sådan installeres skærmkort driver Opgraderinger 
  ·Sådan ændres mappenavn på My Documents 
  ·Sådan Reparation en IE8 Registry 
  ·Hvordan kan jeg overføre billeder fra telefonen til co…
    Anbefalede Artikler
  ·Hvordan at fastsætte keyboard bug i Vista 
  ·Sådan Find ud af om spion-software er installeret 
  ·Udvidet skrivebord Problemer Når Docking en bærbar 
  ·Sådan fjernes 360 Share 
  ·Hvad er kompatible trådløse routere til Xbox Live 
  ·Sådan Fjernt fejlfinding en andens PC 
  ·Sådan Slut et eksternt tastatur til en HP Pavilion Not…
  ·Sådan diagnosticere & Reparation din pc 
  ·Sådan gendanne slettede Sendte Mail 
  ·Sådan oprettes en startdiskette 
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com