| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> PC Support >> Content
    Saltvand Rengøring Computere
    Rengøring din computer er vigtigt, fordi støv og snavs kan beskadige den. I et rent miljø , et år engang kan være nok rengøring. Trække om måneden for hver af følgende : spise og drikke i området, børn rundt , kæledyr nærheden, rygning på eller i nærheden af ​​computeren , holde computeren på gulvet eller andre beskidte farer. For støv, er en ren, tør klud alt hvad du behøver for at rense din computer, men hvis du har goo og snavs at fjerne, du har brug for lidt mere. Saltvandsopløsning og sprit arbejde godt til dette formål. Skærme

    Clean computerskærme med en ren, tør klud . Brug en fnugfri klud for at undgå at indføre mere støv til skærmen. Hvis en lidt væske er nødvendig, fugte kluden med lidt saltvand eller lidt eddike . Må ikke lægges i blød klud , blot fugte det nok til at løsne nogen klistret eller fedtet substans på skærmen. Tør skærmen grundigt for at forhindre striber . Altid slukke for skærmen og tage stikket ud før rengøring. En mørk skærm gør det nemmere at se små bidder af støv eller striber , der er svære at se , når skærmen er tændt. Nogle skærme er let beskadiget ved tryk, så vær forsigtig og en blid , let tryk på computerskærme.
    Keyboards

    dåse komprimeret luft eller en lille , lav - magttomrum er bedst til at få små krummer, aske og støv ud af nøglerne. For klæbrige rester eller olie på tastaturet , Fugt en klud med saltopløsning. Må ikke få kluden også våd , fordi dråber fugt mellem tasterne er dårligt for tastaturer. Hvis tastaturet bliver for vådt og ikke virker , skal du lade det tørre i et par dage . Sommetider tastaturer vil genoptage sit arbejde , når tørre. Tag tastaturet, før rengøring for at forhindre eventuel elektrisk stød.
    Computer Case Exteriror

    Fugt en blød klud med saltvand for at rense tilfælde af computeren. Rengør top og sider og derefter forsiden og bagsiden af ​​computeren . For små, svære at nå områder omkring knapper og indikatorer , skal du bruge en vatpind fugtet med saltvand. Må ikke fugte kluden eller vatpinden til det punkt dryp , bare fugtigt er nok. Pas omkring udluftninger at få alle de støv. Hvis støvet suges ind i computeren, det kan blokere de komponenter, især ventilatorer . Sluk for computeren og tag stikket ud før rengøring , så partikler ikke suges ind i computeren, som du tørre og rene .
    Computer Case Interrior

    Saltvandsopløsning ikke anbefales til rengøring af komponenterne inde i computeren . Microsoft og andre computer rengøring fagfolk anbefaler at bruge vatpinde og sprit i stedet for saltvand de indvendige dele. Rengøring det indre af computer jævnligt holder fans fri for støv og snavs , som kan tilstoppe og forårsage CPU overophedning . Udvendig rengøring af computeren anbefales en gang om året , oftere , hvis der er en masse støv , dyrehår , spise og drikke eller rygning i området.
    Portable Laptops
    < br >

    Laptop, notebook, tablet og andre bærbare computere skal også rengøres hyppigt . Sluk computeren , og åbn det. Tør skærm og tastatur med en ren , tør klud. Hvis der er klæbrige rester eller olie , der skal fjernes , fugte kluden med saltvand og tør forsigtigt. Brug ikke meget pres på skærmen. Hvis der er krummer , støv eller andre små partikler mellem tasterne , komprimeret luft eller en lav -drevne vakuum til at rense det ud. Brug minimal saltopløsning for at forhindre dryp mellem tasterne eller til andre komponenter . Luk sagen og aftørre ydersiden . Brug en vatpind fugtet med saltvand , hvis det er nødvendigt , til svært tilgængelige områder omkring CD ROM , USB -port, strømstikket og andre komponenter.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan man laver en Scenario i Ryzom Ring Editor 
    ·Sådan bruges Proxy Blockers 
    ·Sådan fjerner en Security Center Alert 
    ·Sådan Detect en processor 
    ·Sådan Fortryd en computer Gendan 
    ·Sådan Fix Offline filer på Windows XP Professional 
    ·Sådan Gør Windows Media Player Sorter Bibliotek cd'er…
    ·Hvordan at slippe af Shadow Copies 
    ·Sådan geninstalleres en mikrofon driver 
    ·Sådan Test internet modtagelse Hastigheder 
      Anbefalede Artikler
    ·Password Reset Policy 
    ·Sådan Fix en Broken Laptop Screen 
    ·Sådan fjerner Video Streaming i Windows XP 
    ·Computer Troubleshooting vs problemløsning 
    ·Sådan Scan et Dell Computer Fix Problemer 
    ·Sådan fjernes en Application Gennem et kodeks på Wind…
    ·Sådan ændres HP Startup Folder 
    ·Sådan Associate filer til at åbne med Applicatiions 
    ·Ti Windows-baserede fejlfinding Værktøj & Hjælpeprog…
    ·Sådan Find drivere til en finger Optical Mouse 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com