| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> PC Support >> Content
    PC Security Problemer
    PC sikkerhed er et vigtigt emne for alle, der bruger en computer , og der er en bred vifte af problemer, der kan opstå. Uden den rigtige sikkerhedssoftware beskyttelse på plads, kan personoplysninger blive udsat eller ødelagt og programmer beskadiget eller kapret. Nøglen til fastsættelse sikkerhedsspørgsmål er at identificere årsagen til problemet, som gør at finde en løsning meget lettere . Hvert web-aktiveret PC skal have en up -to- date suite af sikkerheds installerede værktøjer, herunder en firewall , et anti -virus program , og en anti -spyware scanner. Yderligere hjælp er tilgængelig i støtte sektion af Microsofts websted og i Hjælp og support sider indbygget i selve Windows . Virus Infektion

    Computervirus tage mange former, fra rootkits og trojanske heste , der åbner op sikkerhedshuller for hackere at få adgang til en pc via fjernadgang , for orme , der spreder sig viralt via e-mail og suge båndbredde. En kompetent anti- virus og firewall kombinationen bør forhindre virus i at installere sig selv, men hvis en infektion skulle ske , kan en grundig scanning spotte og fjerne problemet . En række undtagelsestilstand on-demand- scannere er til rådighed ( såsom Dr. Web CureIt eller Microsoft Safety Scanner ), der arbejder sammen med eksisterende anti- virus-værktøjer og kan fjerne virus , der har været savnet af anden software . Disse on-demand scannere er designet til at fjerne virus efter begivenheden og giver ingen proaktiv beskyttelse til systemet.
    Skjulte Spyware

    Spyware programmer afviger lidt fra virus , selv om mange sikkerhedsværktøjer er bygget til at klare begge trusler samtidigt. Hvis spyware installerer sig selv på en maskine (måske via en e-mail vedhæftet fil eller fastgjort til en legitim download) , kan det fungere uden brugerens viden - spyware software bruges til en række formål , lige fra at sende spam e-mails til at logge browsing vaner på en pc og bruge dem til markedsføring. En kompetent og up -to- date anti-spyware program opdager trusler på en pc og sikkert fjerne dem. For de bedste resultater ved at bruge to anti-spyware scannere i tandem.

    Ondsindede websteder

    Websites indeholder ondsindet kode kan bruges til at inficere en pc via en web browser - dette kan være forårsaget af brugeren klikke på et pop-up vindue eller blot besøger den pågældende lokalitet . Som et resultat , kan enhver form for virus eller spyware være installeret på den lokale maskine . Alle moderne browsere omfatter nu indbyggede værktøjer til at håndtere ondsindede websteder - Den bedste beskyttelse mod truslen er at holde din webbrowser opdateres automatisk og sikrer Windows er at downloade og installere opdateringer på en regelmæssig basis
    < . br > phishing-angreb

    Phishing e-mails er beskeder , der forsøger at narre brugere til at indtaste personlige oplysninger (såsom login- detaljer) på en bedragerisk hjemmeside. Hjemmesiden er designet til at se autentiske (og kan efterligne en bank eller social networking webside ), men de oplysninger, høstet fra den bruges til at gå på kompromis personlige e-mail -og bank- konti. Phishing-angreb er almindelige i tilfælde af identitetstyveri . Moderne browsere omfatter nu en række anti -phishing værktøjer til at detektere falske websteder .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan får Past Blocker 
    ·Hvordan jeg dekryptere en fil på en Windows NTFS File …
    ·Parental Control & Hvordan check et computer til e-mail…
    ·Hvordan kan jeg lave en Dell Inspiron Start Hurtigere 
    ·Hvordan ændrer jeg min computer navn i DOS 
    ·Sådan redigeres en SAV Filer 
    ·Sådan fjerner Antimalware Doctor effektivt 
    ·Hvordan får jeg support for My Gateway 
    ·Sådan gendannes partitioner på en Toshiba bærbar 
    ·Sådan fjernes Koobface Registreringsdatabasenøgler 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan ændres en slave drev på en CD Burner Master Dr…
    ·Hvordan nulstiller jeg RMI på en Toshiba bærbar 
    ·Sådan foretages fejlfinding en Tungsten T5 
    ·Hvordan at slippe af GoogleUpdate.exe 
    ·Hent Problemer med iFit Workout 
    ·Problemer med TouchPad på en HP NC6000 
    ·Fejlfinding en Stuck cd i min laptop 
    ·Sådan fjernes Software Distribution Folder 
    ·Sådan Konverter Audio Books til Zune Format 
    ·Sådan Find Windows XP Professional opstart problemer 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com