| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
 • Computervirus
 • Konverter filer
 • Laptop Support
 • Laptop Fejlfinding
 • PC Support
 • pc-fejlfinding
 • passwords
 • Fejlfinding Computer Fejl
 • Afinstaller Hardware & Software
 •  
  Computer Viden >> Fejlfinding >> PC Support >> Content
  Hvad er Email Kapring
  ? En ud af 20 amerikanere var i fare for identitetstyveri fra 2010. Mens vi tage ekstra forholdsregler for at beskytte vores kreditkort og faktureringsoplysninger , kan vores e-mail -konto ikke umiddelbart kommer til at tænke som kræver beskyttelse . Ikke desto mindre , email kapring er en form for identitetstyveri , hvor nogen hacks i din e-mail -konto , ved hjælp af den til at sende masse mængder af spam, stjæle dine oplysninger eller i sidste ende lukke dig ud af din egen konto . Forståelse email kapring kan hjælpe dig til bedre at beskytte dig selv. Identificere problemet

  Det første skridt i at identificere problemet er at anerkende , når din e-mail- konto er blevet kompromitteret. Dine venner og bekendte kan fortælle dig, at de pludselig modtager spam eller junk mail kommer fra din adresse. Du kan bekræfte dette ved at kigge i din sendt mappe . Hvis du bemærker disse meddelelser , en anden har kontrol over din konto og bruger det til spamming formål
  p Email udbydere blokerer personlige e-mail konti fra distribuere spam, så hvis en flykaprer har grebet din konto og bruger det til spamming formål, kan du ikke være i stand til at logge ind på din konto. Din e-mail udbyder vil lade dig tilbage i når din konto er sikker. Et andet tegn på email kapring er " returnering " meddelelser . Du kan pludselig mærke returnerede meddelelser fra e-mail -adresser, du ikke kender. Det betyder en flykaprer bruger din e-mailadresse i feltet " svar " sektionen, men det betyder ikke nødvendigvis , at han har kontrol over din konto.
  Måder Du er sårbare

  Du kan gøre dig selv sårbar over for e-mail kapring uden at vide det . Du er i fare , når du ikke har en ordentlig sikkerhed på din hjemmecomputer. I dette tilfælde kan din computer være inficeret med malware eller spyware . Liste din e-mailadresse offentligt eller udstationering det på sociale netværkssider også åbner dig op til kapring trusler. Derudover er du modtagelige , hvis du har en universel adgangskode, du bruger til alle dine online- aktivitet. Du er også sårbare , når du åbner eller reagere på spam-meddelelser eller falske tilbud til tilbud, der er sendt til dig via email. Denne type spam udgør et phishing-angreb , hvor flykaprerne forsøge at få dine oplysninger .
  Beskyt dig selv
  p Du kan beskytte dig selv fra e-mail flykaprere ved at vælge stærke adgangskoder og bruge en anden adgangskode for hver online-aktivitet . Sørg for, at din pc er up to date med antivirus og spyware beskyttelse . Før du opdatere eller ændre oplysninger på din computer , sørg for at den er fri for spion og malware , kan ellers hackere få adgang til og fortsætte med at kapre din konto. Undgå at bruge offentlige computere til at tjekke din e-mail- konto, men hvis du gør , så sørg for , at du logger hver gang. Aldrig åbne beskeder , der synes at være personlige fra folk , du ikke kender. Også , aldrig give personlige eller fortrolige oplysninger til endnu en velrenommeret leder selskab eller et forretningssted via email. Hackere lejlighedsvis optræde som din bank eller kreditkort servicevirksomhedens at få adgang til dine følsomme oplysninger.
  Hvad skal gøre
  p Hvis du er et offer for e-mail kapring , ikke forsinkelse - at løse problemet med det samme. Email kapring kan være så simpelt som en person at sende spam , men i nogle tilfælde kan flykaprere få adgang til dine mest personlige oplysninger , der forårsager store økonomiske problemer . Giv folk i din adressebog , som du har været offer for kapring og kontakte din e-mail- udbyder. Du bliver nødt til at ændre din adgangskode , og i nogle tilfælde kan du nødt til at lukke din konto alle sammen.

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Sådan Open GED fil Extensions 
  ·Sådan Slet ubrugte programmer 
  ·Sådan fjernes cigaretrøg fra My Laptop Screen 
  ·Sådan Skift administrators navn i Vista 
  ·Den bedste måde at få A + Certification 
  ·Sådan Fix en Dead Computer 
  ·Sådan fjernes Jucheck.exe 
  ·Hvordan man laver en afspilningsliste på en Sony Erics…
  ·Sådan bruges en Photo Copier 
  ·Sådan justere hastigheden på en CPU Cooling Fan 
    Anbefalede Artikler
  ·Sådan Konverter en MKV til en MPEG med Freeware 
  ·Hvordan til at fjerne uønskede filer gemt på en hardd…
  ·Sådan Set Filassociationer 
  ·Sådan Genstart en server Fjernt Uden Remote Access 
  ·Hvordan kan en Key Logger Hack fra en ekstern computer 
  ·Hvad kan du bruge til at rense en Laptop Screen 
  ·Hvad skal man gøre , når din Dell computer vil ikke P…
  ·Sådan Skift Firewall Indstillinger for Windows XP 
  ·Vil Defragmentering Speed ​​Up My Computer 
  ·Sådan fjernes GameRaving Toolbar 
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com