| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
 • Computervirus
 • Konverter filer
 • Laptop Support
 • Laptop Fejlfinding
 • PC Support
 • pc-fejlfinding
 • passwords
 • Fejlfinding Computer Fejl
 • Afinstaller Hardware & Software
 •  
  Computer Viden >> Fejlfinding >> PC Support >> Content
  Hvilken størrelse skal min standard destinationsside Være i Pixels
  ? Du har kun én chance for at gøre et varigt indtryk på din hjemmeside seere og en fremviser får sin første indtryk af din hjemmeside i omkring 50 millisekunder , i henhold til markedsføring firma Website Optimization. For at gøre et positivt indtryk på dine seere , du vil have en landing page , der er dimensioneret korrekt for design og formål, du har i tankerne. Desværre er der ingen fast pixel størrelse og det er afhængigt af website design. Uanset hvilken størrelse du bruger , du ønsker at gøre det nemt ses. Brug for lidt eller for stor en pixelstørrelse kan forårsage siden skal vises korrekt på nogle computere eller på mindre skærme . Standard Size

  Vælg en standard -størrelse landing page når det er muligt at fremme din service eller produkt . Dette er 995 pixels i bredden og 600 pixels højt . Dette er den bedste størrelse til at bruge , da det virker med de fleste standard hjemmesider og browsere . Det giver dig en kort og søde landing page, stor nok til at placere tekst, billeder og endda video , men det kræver ikke nogen rulle på seeren . Denne størrelse appellerer til laptop brugere og dem, som kan arbejde med mindre skærme . Plus, det er en traditionel størrelse, hvilket inspirerer tillid kunder og kan øge salget fra kunder , der er mindre tech-kyndige .
  Bredere Skærme

  Nogle webstedsejere foretrækker at bruge en bredere landing page på ca 1.024 pixels i bredden , hvilket er fint , forudsat at de fleste af dine seere bruger skærmindstillinger på minimum 1024 pixels med 768 pixels. Ifølge Hobo Web Design, stadig kun omkring 1 procent af befolkningen har en 800 pixel med 600 pixel skærmstørrelse . De fleste mennesker bruger 1024 pixel ved 768 pixel skærm - opløsning størrelse. Men hvis du beslutter at gå med en bredere og længere pixelstørrelse , overveje en ordnet overgang til en lavere skærmopløsning. Tænk på vanskeligheden ved at scrolle ned på siden , du er ved at designe . Nogle gange kan en mindre bredde er mere passende , især hvis læseren har til at rulle ned på længden af hjemmesiden. Læserne er ofte slukket ved bredere websteder, der kræver den side, der skal skaleres til at få adgang rullepanelet .
  Smart Phone Size

  Ifølge marketing gruppen Respons Capture , var mere end 100 millioner smartphones solgt i sidste kvartal af 2010. Udfordringen i at gøre en landing page for en telefon er, at skærmstørrelser er meget forskellige , hvilket betyder, at pixels i din destinationsside kan også variere . Nogle smarte telefoner har skærme , der kan rumme størrelser 640 pixels bredt , mens andre bruger en 240 -pixel bredde. Generelt vil de fleste smartphones har skærmstørrelser der passer til en bredde på 320 pixels. For at være på den sikre side , kan du oprette din telefon landing page på omkring 240 pixels bredt . Denne måde alle seere kan se det .
  Test Størrelse

  Før færdiggørelsen dit pixelstørrelse , bør du teste destinationssiden på en række forskellige typer af edb , laptop eller smartphone skærme til at se, hvad det vil se ud på forskellige maskiner . Dette giver dig mulighed for at løse eventuelle design og størrelse fejl, du ser, når du bruger forskellige størrelser skærme. Denne testfase er især vigtigt, hvis du beslutter at gå med en ikke- traditionel landing sidestørrelse.

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Sådan Fremhæv en række i Gridview i VB.NET 
  ·Ipaq hx4700 ROM Recovery 
  ·Hvad skal du se efter , når de køber en brugt bærbar…
  ·Sådan Set en Memcached nøgle Via Telnet uden at kende…
  ·Pentium D Vs. Duo Core 
  ·Hvordan justerer jeg Billedstørrelse på min computer 
  ·Hvordan opretter jeg en Startup DVD til Windows 
  ·Hvordan at reducere størrelsen af et digitalt billede 
  ·Sådan Block Bearshare 
  ·Hvad er kopiering Spyware 
    Anbefalede Artikler
  ·Hvor hen til Reset NTFS på et drev 
  ·Sådan foretages fejlfinding en Dragon Naturligvis Tale…
  ·Hvordan man skal fortolke Blue Screen Fejl Rapport Kode…
  ·Er Befugtere Bad for Computere 
  ·Sådan Fix diskplads på HP dv9000 bærbar 
  ·Sådan installeres en PS2 Eyetoy som webcam til MSN 
  ·Sådan nulstilles en 2004 Dell Desktop til fabriksindst…
  ·Sådan fjernes Spyware Protection 
  ·Spooler Issues 
  ·Fejlfinding en Toshiba Satellite Blank Screen 
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com