| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> PC Support >> Content
    Sådan at give god Tech Support
    yde vejledning og teknisk støtte til folk over telefonen kræver en smule psykologi og avancerede kommunikations- færdigheder kombineret med elektronisk viden. Kunderne vil ofte blive forstyrret , forvirret og forvirret, og det er op til dig at slå deres dag rundt og få deres enheder fungerer korrekt. Du kan ikke tænde hver kunde interaktion til en positiv oplevelse, men med den rigtige tilgang, kan du dramatisk forbedre din overordnede servicekvalitet . Instruktioner
    1

    Sæt dig selv i kundens sted . Husk, at han ikke er så fortrolige med teknologien , som du er, og kan have brug for lidt hjælp . Det er også vigtigt at huske, at selv om dette kan være din 50 års router reset af dagen, at kunden ser det som sin eneste problem.
    2

    Spørg lukkede spørgsmål . De eneste svar på lukkede spørgsmål er " Ja" eller " Nej" Lukkede spørgsmål holde samtalen under kontrol og give kunden mindre plads til at skråle om ubeslægtede emner . Et spørgsmål som " Ved du, hvordan du nulstiller din router ? " er lukket, mens " Hvad sker der med din router " er åben .
    3

    Anerkend hver af kundens problemer, men arbejder på en ad gangen . Hvis en kunde taber en anden eller tredje problem i midten af ​​fejlfinding, sige noget i retning af "Okay , vi kan helt sikkert se på det, men vi er nødt til at fokusere på ét problem ad gangen - . Hvilket ville du gerne begynde sammen med? "
    4

    Practice samtale kontrol. Dette betyder at holde dine kunder på sporet og ignorere alt ikke er relateret til dit problem. Undgå at komme i argumenter og primært fokusere på at indsamle oplysninger og løse problemet .
    5.

    Vær ærlig med kunden om dine evner. Hvis et problem er uden for dit vifte af ekspertise , fortæller kunden, at du ikke er bekendt med denne særlige problem , men kan finde nogen, der er. Dette vil spare både dig og kunden tid og frustration.
    6

    Giv din kunde et enkelt skridt ad gangen , og vente for dem at bekræfte sin afslutning inden vi går videre . Igen , kan din kunde aldrig har udført trinnene , du giver ham, så det kan tage ham længere tid end det ville tage dig at fuldføre.
    7

    Lær dit kunden, hvordan at forhindre hans problem i fremtiden. Giv ham nyttige oplysninger, såsom en hurtig ændring til computerens indstillinger og tage lidt ekstra tid til at gå kunden gennem disse trin. Undgå problemer i forvejen giver kunder, og letter stress på din tech support kø.
    8

    Giv din kunde en out . Nogle gange er kunderne i den forkerte , og gør noget meget dumt . For eksempel kan kunden være at have problemer med sin laptop, fordi han glemte at sætte det i. I stedet for pinligt ham , give en enkel løsning som frakobler den bærbare computer , kontrol af forbindelser, og tilslutte det igen . Dette gør det muligt for kunden at redde ansigt .
    9

    Tag et åndedrag. Hvis du føler at du bliver frustreret med kunden , siger noget som : "Lad mig tjekke noget for dig virkelig hurtig , har du noget imod , hvis jeg sætte dig på hold ? " Tag denne tid til at køle af , hvis du føler som om dit opkald er ved at blive en kamp .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan fjernes en hjemmeadresse 
    ·Sådan tilføjes en destination til en Send Menu 
    ·Sådan slettes Animationer 
    ·Sådan deaktiveres en HP Webcam driver 
    ·Sådan gendannes ActiveX Controls 
    ·Sådan installeres Microsoft MS08 067 Patch 
    ·Sådan Slut de komponenter i en computer 
    ·Sådan Boot en IBM ThinkPad R40 fra en cd 
    ·Sådan ændres en Windows Screen Saver Registry 
    ·Sådan Clean en genanvendelse bin på en CPU 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan slettes Animationer 
    ·Sådan får du flere Virtual Memory Når du spiller et …
    ·Sådan Fix en Windows Freeze 
    ·Hvordan at nulstille en adgangskode Med Ultimate Boot C…
    ·Sådan Rediger egenskaberne for en WMV Filer 
    ·Sådan Find MAC-adressen på en QNX Computer 
    ·Sådan gendannes en Compaq 1700 Presario bærbar 
    ·Sådan omformatere en Compaq bærbar computer med nr. W…
    ·En Dell Inspiron vil ikke anerkende en AC-adapter 
    ·Hvad er en DWG Extension 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com