| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> PC Support >> Content
    Værktøjer, Alle Computer Reparation virksomheder har brug
    Specialty nødvendige værktøjer for forskellige erhverv kan variere fra en forskelligartet gruppe af håndværktøj for en mekaniker til en lagerbygning fuld af tømrer værktøjer til en handyman . En computer reparation selskab har en specifik liste over "must have" værktøj , at det ikke kan fungere uden . At have en bestand af disse værktøjer vil gøre en verden til forskel i en succesfuld computer værksted . Håndværktøj

    Håndværktøj er et dagligt syn i computeren reparation butik værktøjskasse. Du skal bruge en mangfoldig vifte af slidsede og Phillips skruetrækkere , fra store til små. Købe et stort sortiment af katalogiserede bits til brug med en skruetrækker og en spærrekonsol chauffør er en glimrende løsning til rummet problem at have et par dusin skruetrækkere kan forårsage din værktøjskasse . Specialbutikker tilbyder statisk -fri skruetrækkere til en merpris , selv om der er andre måder at bedre aftale med elektricitet. Precision skruetrækkere er også afgørende at fjerne små skruer i stramme steder. Metal skævbidertænger er meget handy til at modificere sagen eller bagpladen på en computer. En lille brækjern kan foretage visse skille job lettere. En meget lille syl er yderst nyttigt til at åbne en beskadiget CD-skuffen gennem frigivelse hul. En levering af tang , især bidetang og nåle -næse sorter, er kritiske.
    Specielle Rengøring Værktøj

    Dåse luft og en justerbar luftkompressor gør den besværlige job rengøring af indersiden af computeren , især strømforsyningen , meget lettere . Elektronik -grade alkohol og vatpinde hjælpe med rengøring kontakter og fjerne stoffer fra varme dræn . Kontakt renere er nyttigt , når du rengør indersiden af ​​en cigaretrøg -beskadiget computer til nulstilling stik. En generel renere eller polish til rengøring ydersiden af ​​computeren tilføjer en nice prikken over i'et , der øger kundetilfredsheden.

    Specielle Reparation Tools

    Strømforsyning testere er uvurderlig i fejlfinding magt spørgsmål . En digital multimeter vil gøre nogle af de samme funktioner. Netværkskabel testudstyr er billig og vital . Andet kabel testudstyr, mens en behagelig luksus, ikke er det. POST eller Power on Self- Test, kodelæsende værktøjer hjælper med at diagnosticere bundkort problemer ved at tilbyde en numerisk udlæsning , som du kan sammenligne med en liste over kendte problemer. Der er et væld af software -baserede værktøjer og redskaber til at diagnosticere computer problemer , der spænder fra gratis til tusindvis af dollars i omkostninger. Du får brug for en bred vifte af disse på disk med nogle muligheder for boot diske såvel . CD -baserede malware fjernelse værktøjer er nødvendige, men de skal hele tiden blive opdateret. Eksterne optiske drev er ofte nødvendigt at køre disse værktøjer som interne drev kan være defekt eller deaktiveret af malware. Data recovery software er afgørende for at finde mistede eller beskadigede filer.
    Andre Vigtige overvejelser

    Anti- statiske produkter såsom måtter og håndledsremme høj grad vil mindske statisk elektricitet , uanset af hvilket værktøj du bruger. Shrink tube og en varmepistol forenkler ledninger sammen sikkert. En stor mængde og variation af lagringsmuligheder fra USB-drev , dvd'er og eksterne harddiske er nødvendigt at flytte kundedata.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan gendannes Drivers & Utilities i Dell 
    ·Sådan Reparation Msvcrt.dll på Windows XP 
    ·Sådan ændres Cursor Color i Windows XP 
    ·Sådan fjernes en Lightning Storm Screensaver 
    ·PC Security Tips 
    ·Sådan fjernes DNSChanger 
    ·Hvordan til at opkræve en Acer Battery 
    ·Hvad er Trojan Malware 
    ·Windows Task Manager vil ikke åbne 
    ·Min 4G EVO ikke fungerer, efter Root 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Fix Windows Installer Fejl 1603 
    ·Sådan Fix Kan ikke finde server eller DNS 
    ·Sådan Detect Microsoft Spyware 
    ·Hvordan at slippe af Shadow Copies 
    ·Sådan Konverter en M3U til en MP3 Online gratis 
    ·Sådan redigeres en indskrive på et andet drev 
    ·Sådan Slet MSN Search Bar Historie 
    ·Sådan Konverter CDA til MP3 Med Winamp 
    ·Sådan gendannes en HP bærbar computer med Windows XP …
    ·Sådan gendannes en Acer bærbar til Org.indstillinger 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com