| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> PC Support >> Content
    Sådan gendannes data fra en Crashed Hard Drive af Frysning Det
    Harddisken er en af ​​de mest vitale komponenter til en computer. Uden en harddisk fleste computere ville være i stand til at gøre meget lidt . Harddisken er også en af ​​de få komponenter en computer indeholder , der har mekaniske bevægelige dele . Disse dele er modtagelige for fiasko , hvilket får drevet til at fryse op og stopper med at fungere , hvilket efterlader alle oplysningerne på drevet utilgængelige. En fejl harddisk kan undertiden blive givet en lille vindue af muligheder , hvor data kan hentes. Dette gøres ved fysisk at fryse drevet . Ting du har brug
    plastikpose, som sæl
    Fryser
    Skruetrækker
    Vis Flere Instruktioner
    1

    Sluk for computeren, og afmontér alle kabler tilsluttet tilbage . Dette vil mindske risikoen for elektrisk stød, mens du fjerner drevet . På en bærbar fjerne batteriet så godt.
    2

    Anbring computeren på en flad, ren overflade og åbne sagen . Hver sag er lidt anderledes , så henvises til producentens dokumentation for de specifikke anvisninger. De fleste bærbare computere har en lille panel på siden eller i bunden af sagen , der bliver nødt til at skrues af. Desktops ofte har en fangst på bagsiden, der gør det muligt for den ene side, der skal skydes af.
    3

    Tag harddisken fra bundkortet. Desktop-harddiske vil have to kabler forbundet til ryggen, et til strøm og den anden for data. De data kabel vil enten være en lang grå bånd , almindelig hos ældre desktops , eller et kortere fladt kabel med sorte stik . Strømkablet består af fire mindre kabler bundtet sammen og har en hvid eller grå rektangel stik. Fjern begge kablerne ved forsigtigt at trække stikket lige tilbage. Træk ikke i kablet , eller rock stikket som enten kan beskadige kablet eller ben. Laptops harddiske skal gledet stikket , før at blive løftet ud af deres bolig.
    4

    Find skruerne i harddisken på plads, og skub det ud af holderen. Skruerne er på siden af ​​drevet fæstnes til beslaget . Nogle desktops bruger klemmerne i stedet for skruer. Tving ikke drevet ud . Det skal glide frit med blide tryk. Laptop harddiske er næsten altid holdes på plads af de samme skruer, der anvendes på harddisken dækslet . Når låget er fjernet harddisken glider stikket og løfter ud . Der henvises til producenten dokumentation for specifikke anvisninger .
    5.

    Placer harddisken i en plasticpose , at sæler stramt. Helt forsegle posen for at holde fugt. Hvis der dannes kondens inde i drevet , kan elektriske komponenter blive beskadiget.
    6

    Lad harddisken i en standard fryseren i mindst et par timer. Den kolde vil tvinge mekaniske komponenter til kontrakten , som undertiden tillader dem at bevæge sig frit for en lille mængde af tid , før de varme op igen. Ekstra tid i fryseren vil ikke skade drevet , så længe posen forbliver lukket og fugt får ikke til drevet.
    7

    Fjern harddisken fra fryseren og geninstallere drevet i computeren . Vend de trin , der anvendes til at hente drevet, når du sætter det tilbage i maskinen.
    8

    Boot computeren op . Hvis fryseren fix arbejdede drevet vil være tilgængelige. Hente de nødvendige data så hurtigt som muligt ved at gemme til en anden harddisk, memory stick eller anden opbevaring metode. Du kan kun have et par minutter , selvom en dårlig drev kan undertiden køre op til tyve minutter efter at være blevet frosset. Hvis frosne drev er det primære drev , og har operativsystem installeret på den, så er mængden af ​​tid , kan være betydeligt kortere.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan ændrer jeg standard OS til Load i Windows XP 
    ·Hvordan man laver et program køre hurtigere uden at fr…
    ·Sådan installeres digitale id 
    ·Hvordan ændrer jeg Mouse Pres på en Sony Vaio Laptop 
    ·Sådan konfigureres en bærbar til at oprette forbindel…
    ·Sådan Fix File Path til Windows XP Installer 
    ·Hvad Er Det Add i Symantec Antivirus Vpmsece4.Dll kan i…
    ·Sådan gør proceslinjen større 
    ·Hvordan at slippe af Smart Shopper Pop Up annoncer 
    ·Sådan Slet poster i Windows Event Log 
      Anbefalede Artikler
    ·DIY Hard Disk Data Recovery 
    ·Sådan Konverter FLV Music Into MP3 
    ·Sådan Sluk Sound Acceleration i Windows 7 
    ·Sådan Konverter MP3 Songs til MIDI 
    ·Sådan adgang til en computer Registry 
    ·Hvordan at slippe af Windows XP Password Login 
    ·Sådan tilføjes et websted til Local Intranet 
    ·Min MacBook Stalls hver få sekunder 
    ·Sådan justeres Memory Allocation i Windows Mobile 6 
    ·Sådan aftages en Kernel Debugger 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com