| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> PC Support >> Content
    Hvordan til at hjælpe ældre forældre med deres PC
    En computer er en fantastisk måde at holde kontakten med familie og venner, giver endeløse timer af underholdning og levere up-to- the-minut nyheder. Mens sociale netværk, surfe på internettet, spille videospil og dele fotos er alle de vrede for de yngre generationer , måske ældre generationer føler temmelig intimideret . Der er mange muligheder at vælge imellem for at hjælpe dine forældre lære at bruge en computer. Hvis de har en interesse i at lære, vil de snart blive navigere computeren med lethed. Instruktioner
    1

    Udskift dine forældres gamle computer, hvis det er mere end et par år gammel. Hvis de stadig har den allerførste udgave af en Apple McIntosh , eller noget så gammelt , kan det være nyttigt for dem at have en ny computer. Mange gamle computere ikke har hukommelse eller båndbredde til at håndtere lynhurtige Internet hastigheder og downloads. Desuden er gamle computere let modtagelige for virus - hvilket får dem til at køre langsommere - og sandsynligvis køre på meget gamle computer-platforme , som måske ikke er kompatibelt med den software , spil, programmer eller Internet. Vær sikker på at købe en computer med en up -to- date platform og virusbeskyttelse .
    2

    give anvisninger . Selvom det kan synes som anden natur for dig, at gøre noget simpelt som at sende en e-mail kan vise sig at være kompliceret for dine forældre. Nedskrive trin-for- trin instruktioner om , hvordan man gør selv de simpleste ting, herunder e-mail , Internet-søgninger og sociale netværk . Være meget eksplicit og detaljeret orienteret med dine instruktioner. Gå over vejledningen med dine forældre, og gøre flere praksis kørsler. Yde bistand og vejledning, når det er nødvendigt. Opfordre dine forældre til at holde de instruktioner tæt på computeren eller tape dem til væggen i nærheden.
    3

    Download software . For at hjælpe dine forældre forstå kraften af internettet, køb og /eller downloade software, der hjælper med at gøre det nemmere for dem . Eldy , for eksempel, er et gratis downloades program, der lærer forældre og bedsteforældre , hvordan man arbejder på computeren og surfe på internettet hurtigt . Det giver en brugervenlig grænseflade med seks muligheder at vælge imellem , herunder " Mail ", " Surf på internettet ", " Chat " og meget mere. Programmet giver også indhold i større , nem at læse breve, en tv-kanal , og en ukompliceret version af Skype.
    4

    Tilmeld dem op til en klasse. Tjek dit lokale bibliotek til Community College eller medborgerhus se, om de har nogen klasser, der giver et introduktionskursus til computere eller internettet. Mange offentlige biblioteker og community colleges i hele landet giver enten en fuld-dages lektion eller multiweek kursus om enten den ene eller en kombination af begge emner. Google har udviklet en skabelon, hvor du vælger bestemte områder dine forældre brug for hjælp med - såsom at ændre skrivebordets baggrund - " . Send" og ramte Dine forældre vil modtage en email med en video tutorial om alle de områder, du har valgt.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan opdaterer Computer Drivers & Software 
    ·Min Blackberry Bold Kan ikke se min Memory Card 
    ·Sådan gendannes uheld slettede filer på en computer 
    ·Sådan Fix en travl System Idle Process 
    ·Hvordan man laver en Desktop Screen større 
    ·Ryd op Værktøjer til at Defragmenter en harddisk 
    ·Hvordan laver min PC skærm Brighter 
    ·Sådan Transfer fra en harddisk på en Dead Computer 
    ·Sådan gendannes en gateway laptop uden CD 
    ·Sådan fjernes System Restore Checkpoints 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan overfører jeg billeder fra min SD Card til min…
    ·Min computer vil ikke anerkende Grafikkort 
    ·Sådan fjerner du manuelt en Blaster Worm 
    ·Hvordan kan jeg Hide My Desktop Wallpaper Settings 
    ·Hvad er den bedste måde at tilslutte op til internette…
    ·Sådan foretages fejlfinding en Dell Dimension 8400 er …
    ·Sådan foretages fejlfinding af en Windows Standard Wir…
    ·Sådan gendannes en gateway system uden cd 
    ·Sådan får du vist FMX Files 
    ·Sådan deaktiveres velkomstskærmen i Windows XP Regist…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com