| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
 • Computervirus
 • Konverter filer
 • Laptop Support
 • Laptop Fejlfinding
 • PC Support
 • pc-fejlfinding
 • passwords
 • Fejlfinding Computer Fejl
 • Afinstaller Hardware & Software
 •  
  Computer Viden >> Fejlfinding >> PC Support >> Content
  Hvordan at slippe af Rundll.32.Exe
  rundll32.exe er spyware , der viser advarselsmeddelelser via en pop- up hævder din computer er inficeret , og skal rengøres . Hvis du klikker på linket i pop-up vindue , det tager dig til en hjemmeside og straks begynder at scanne din computer for virus. Denne scanning er falsk , og når den er færdig, er det beder dig om at købe og downloade deres software. Når du klikker på linket , er det også distribuerer malware på computeren. Det er vigtigt at fjerne denne onde spyware snarest muligt . Instruktioner
  Spyware Doctor
  1

  Hent Spyware Doctor. Gem filen på skrivebordet. Dobbeltklik på installationsfilen , og følg vejledningen på skærmen for at installere programmet på din computer.
  2

  Open Spyware Doctor ved at klikke på Windows -logo -knappen i nederste venstre hjørne af skærmen , klik på " Alle programmer" og derefter klikke på " Malwarebytes Anti -Malware . " Alternativt dobbeltklikke på Spyware Doctor på skrivebordet .
  3

  Klik på " Smart Update" linket og Smart opdatering åbnes. Klik på " Næste" for at søge efter opdateringer. En anden vindue åbnes viser en liste over opdateringer. Klik på knappen "Næste" for at installere opdateringerne. Denne proces vil tage et par minutter at fuldføre . Når du er færdig , klik på " Finish". Opdateringen Vinduet lukkes, og du vender tilbage til hovedskærmen.
  4

  Klik på " Scan computeren nu " knappen, og derefter klikke på " Full Scan ". Tryk på " Start Scan" for at starte scanningen. Denne proces vil tage et par minutter at fuldføre . En scanning Rapporten åbnes på skærmen, når scanningen er færdig med listen over spyware fundet på din computer.
  5.

  Kontroller hver opført element, og klik på "Fix Checked " knappen. Klik på "Fortsæt Fjernelse " for at bekræfte . Når spyware er fjernet, skal du klikke på knappen "Udfør" .
  Microsoft Security Essentials
  6

  Hent Microsoft Security Essentials . Gem filen på skrivebordet. Dobbeltklik på installationsfilen , og følg vejledningen på skærmen for at installere programmet på din computer.
  7

  Open Microsoft Security Essentials ved at klikke på Windows -logo -knappen i nederste venstre hjørne af skærmen , klik på " Alle programmer" og derefter klikke på " Microsoft Security Essentials ". Alternativt dobbeltklikke på Microsoft Security Essentials -ikonet på skrivebordet.
  8

  Klik på " Update" fanen, og klik derefter på knappen "Opdater" for at hente alle tilgængelige opdateringer. Denne opdatering tager et par minutter at fuldføre.
  9

  Klik på " Home" fanen og derefter klikke på "Full " for at scanne din computer. Klik på " Scan Now" -knappen for at starte scanningen. Når scanningen er helt spyware fundet på din computer skærme. Klik på "Fjern" knappen for at fjerne eventuelle spyware .
  Ad- Aware
  10

  Hent Ad- Aware. Gem filen på skrivebordet. Dobbeltklik på installationsfilen , og følg vejledningen på skærmen for at installere programmet på din computer.
  11

  Åbn Ad -Aware ved at klikke på Windows -logo -knappen i nederste venstre hjørne af skærmen , klik på " Alle programmer " og derefter på " Ad- Aware ". Alternativt skal du dobbeltklikke på Ad- Aware ikonet på dit skrivebord .
  12

  Klik på " Web Update" på venstre side , og klik derefter på knappen "Opdater" for at hente alle tilgængelige opdateringer. Klik på " Ja" for at opdatere softwaren. Denne proces vil tage et par minutter.
  13

  Klik på " Scan" til venstre , klik på " Full Scan ", og klik derefter på " Scan" knappen for at scanne din computer for spyware . Når scanningen er færdig, resultaterne åbnes.
  14

  Højreklik et vilkårligt sted på skærmen skal du klikke på "Vælg alle objekter " for at fjerne alle fundet spyware , og klik derefter på "Fjern " knappen. Når processen er færdig, klik på "Afslut " knappen.

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Sådan ryddes en Stuck Printer Queue 
  ·Sådan Fix : Computer Locks Up Afspilning af videofiler…
  ·Hvorfor tager det så lang tid at udskrive mit PDF fra …
  ·Sådan Hook et kamera op til en PC 
  ·Hvad er formålet med en Diskdefragmentering 
  ·Hvordan kan jeg vide hvilket sprog My computeren er ind…
  ·Hvordan slutter jeg min laptop til min tv for at afspil…
  ·Sådan Set Auto Defrag i XP 
  ·Sådan aktiveres en phishing-filter i Windows Registry 
  ·Anvendelser for en Microsoft TechNet abonnement 
    Anbefalede Artikler
  ·Sådan Stop Animationer 
  ·Hvordan til at omprogrammere en eMachine 
  ·Sådan Definer en computer tekniker 
  ·Sådan Boot en Dell bærbar 
  ·Sådan kopieres data fra en Crashed Laptop Hard Drive 
  ·Sådan Tjek Chipset Drivers 
  ·Sådan Stop programmer fra opstart i Registry 
  ·Sådan konverteres fra PAL til NTSC for Free 
  ·Dvd'en vil ikke arbejde for min Inspiron 1525 
  ·Min Wireless Laptop vil ikke forbinde Når du er på en…
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com