| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> PC Support >> Content
    Vil slette gamle filer Fremskynde en PC
    ? Der er en række årsager til, hvorfor pc'er farten ned når de bliver ældre. Et af de fælles spørgsmål i edb-støtte er " Hvor meget koster at have gamle filer bremse min computer? " Det korte svar er " Det afhænger af den type fil, der slettes. " Indstilling af ydeevne målstolperne
    p Hvis din computer er langsom til at starte programmer eller begynder at have mærkbar forsinkelse mellem , når du klikker på noget, og input er taget , eller der er en mærkbar forsinkelse mellem, når du begynder at skrive , og når teksten vises , slette overskydende filer kan være din løsning. Hvis din computer er langsom kørende specifikke applikationer - dvs , en forespørgsel på en stor database eller træg ydeevne med World of Warcraft - slette gamle filer vil ikke hjælpe meget
    Launcher Applications
    .

    No 1 synderen for at gøre computere kører langsomt har meget lidt at gøre med diskplads, men alt at gøre med at tage små bidder af dit system RAM og holde på den. Programmer , der har en " launcher " applikationen på proceslinjen i Windows er en stor synder , hver eneste af disse systemikoner er et program, der er indlæst til at lancere et andet program hurtigt - og det forbruger systemressourcer. Afinstallation disse ansøgninger , når de ikke bliver brugt kan have bemærkelsesværdige systemets ydeevne boosts .
    Malware og spyware

    En anden førende årsag til langsomme pc'er, bånd til " gamle filer " er malware og spyware-programmer . Det er værker, der med jævne mellemrum sende data tilbage - ofte godartede marketing data, men nogle gange mere end det - til virksomheder , der integrerer dem i websider eller flash videoer. Den eneste virkelige forsvar er til periodisk køre en spyware sweeper til at rense disse skadedyrsangreb ud .
    Fjern gamle temp filer og System Oprydning

    at komme af launcher applikationer og spyware er begge gode måder at fremskynde din pc, er en anden en til at slette gamle midlertidige filer, som er skabt af office-programmer, browsere og næsten alt andet. Ligeledes periodisk rense ud papirkurven kan give en mindre løft til resultater, fordi Windows holder evnen til at " Undo " sletninger til papirkurven i en stor fil. Disse har den ekstra fordel at frigøre diskplads.
    Rengøring af Registry

    sidste sted at lede efter sletning " gamle filer " for at rydde op i din computer er den Windows registreringsdatabasen. Windows-registreringsdatabasen er et centralt opbevaringssted for lagring af dine applikationer data. Det bliver indlæst ( og opfordrer til andre filer til at indlæse ), som en del af Windows- boot -up proces . Hvis du har slettet filer og installerede ting, eller blot har installeret en masse programmer , det er værd at køre en registreringsdatabasen oprydning værktøj til at udjævne tingene ud.
    Defragmenter harddisken

    Mens teknisk ikke en metode til at slette gamle filer for at fremskynde en pc, hver version af Windows fra Windows XP frem har et værktøj til at defragmentere harddisken . Harddiske vil skrive data i ikke-sammenhængende sektorer. Defragmentering af harddisken har Windows kopiere data , der er fragmenteret hele harddisken i ét sted.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan at gøre ekstra penge som en computer ekspert 
    ·Sådan Transfer fra en harddisk på en Dead Computer 
    ·Sådan ændres standard JPG Ikon i Vista 
    ·Hvordan at slippe af Besøgte URL'er 
    ·Sådan fjernes mappen Cookies 
    ·Sådan Reimage en Dell Inspiron 910 
    ·Trin til at starte en computer Reparation Erhverv 
    ·Comcast Internet Klargøringsvejledning 
    ·Sådan Divide et display i logiske Skærme 
    ·Hvordan kan jeg reparere en Broken Registry i Windows X…
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan fjernes en bluescreen 
    ·Sådan fjerner et program, der ikke fjernes i Tilføj /…
    ·Sådan får du forbi en computers Blue Screen Uden Admi…
    ·Sikkerhedsforanstaltning Værktøjer til reparation pc'…
    ·Afbryder Manglende Laptops 
    ·Sådan gendanne slettede drivere 
    ·Hvordan kan man se Hvis du har de nyeste Worm på din c…
    ·Sådan Fix Laptop Memory 
    ·MSI Fejl 1320 
    ·Sådan Stop Andre Fra Overvågning My Computer 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com