| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
 • Computervirus
 • Konverter filer
 • Laptop Support
 • Laptop Fejlfinding
 • PC Support
 • pc-fejlfinding
 • passwords
 • Fejlfinding Computer Fejl
 • Afinstaller Hardware & Software
 •  
  Computer Viden >> Fejlfinding >> PC Support >> Content
  Måder at holde din computer ren
  Holde en computer ren er afgørende for at sikre optimal ydeevne og computer levetid. I modsætning til ved rengøring andre poster i hjemmet eller på kontoret - såsom apparater eller møbler - renseprocessen for en computer er en primært virtuelt , internaliserede opgave. Brugere rense en computers data og datalagring drev, hvilket frigør plads og fremskynder sagsbehandlingstider . Men rengøring fysiske, ydre dele af en computer også være gavnligt . Slet midlertidige filer

  Hver gang en computer operatør besøger en hjemmeside , internetbrowseren han bruger kopierer automatisk data fra denne hjemmeside . Disse data , der er kendt som midlertidige internetfiler , give computere til at indlæse Websites hurtigere på hinanden følgende ophold . Dog kan filerne også spilde værdifuld lagerplads på computerens harddiske , især når hjemmesider har store grafik. For at afhjælpe dette problem , kan en bruger få adgang til sin webbrowser midlertidige internetfiler cachen ved at vælge eller fremhæve alle filerne i cachen og derefter slette dem. For brugere Sletning af midlertidige internetfiler for første gang kunne denne computer rensningsproces tage flere minutter. At sikre, at computere permanent aftørre disse filer fra harddiske , skal brugerne tømme deres papirkurv , papirkurv eller anden slettede - filer mappe.
  Afinstaller overflødige programmer

  Mens størstedelen af ​​edb-operatører kan drage fordel af grundlæggende computing programmer - såsom tekstbehandlingsprogrammer og internetbrowsere - andre programmer og applikationer kan kun tjener til at tage plads på computer harddiske. Når et program sidder passivt på en harddisk , er det dræner en computers hukommelse , og negativt påvirker ydeevnen. I nogle tilfælde kan en bruger være i stand til at afinstallere et program ved at klikke og trække dette program til en slettede -files mappe ved at fremhæve programikonet og vælge delete funktion eller ved at fjerne programmet med computerens kontrolpanel. Dog vil større programmer ofte kræve, at brugerne til at køre afinstallere guider eller applikationer.
  Organisationen

  Et andet aspekt af computer rengøring er organisation. For eksempel kan edb-operatører organisere computer desktops ved at arrangere ikoner og program genveje . De kan også fjerne ubrugte ikoner og genveje , for at frigøre plads , så desktop baggrundsbilleder til at dukke op mere klart. For en mere avanceret, men mindre synlige , metode til at organisere en computer, kan en bruger køre en defragmentering program. Defragmentering Konsoliderer fragmenteret eller brudt op stumper af data på computer harddiske , tildele hver enkelt mappe, en fil eller et andet emne en enkelt opbevaringssted. Denne rengøring praksis giver computere til at få adgang til data hurtigere.
  Ekstern Rengøring

  Rengøring af eksterne komponenter i en computer vil øge en computers sanitet samt dens udseende. For de bedste resultater , fugte en klud med sprit eller destilleret vand og tør ned af alt for computerens tarme eller eksterne overflader. For at rense en computers ventilationskanaler , anvende en hånd vakuum eller anden lavere -drevne vakuum. For tastaturer , brug en dåse komprimeret luft til at løsne snavs fra under og mellem tasterne.

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Lop Trojan Removal 
  ·Hvordan til at starte din pc Hurtigere 
  ·Sådan Clean ubrugte filer 
  ·Hvordan laver man en HP Pavilion 7955 gendannelsesdisk 
  ·Sådan genkender en Compaq Computer 
  ·Sådan får du adgang til hukommelsen i iPhone 
  ·Sådan Standby Med ZoneAlarm 
  ·Sådan Omformatér en MacBook 
  ·Sådan importeres fotos i Windows Media Player 11 
  ·Sådan fjernes en Roxio Video Capture USB Driver 
    Anbefalede Artikler
  ·Sådan aktiveres Msconfig 
  ·Sådan Fix Windows Problemer : Løb Slow 
  ·Hvad er TDL3 Alias ​​Alureon 
  ·Sådan fjernes W32.Rajump 
  ·Sådan Fix Rundll Som en App 
  ·Sådan Konverter en film til iTunes 
  ·Sådan fjernes Softonic Toolbar 
  ·Hvordan skal tjekkes startelementer i Windows XP 
  ·Min MacBook virker ikke, når Unplugged 
  ·Hvordan Tør Clean & Reformater en Disk 
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com