| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> PC Support >> Content
    Hvad er forskellen mellem MCSA & MCSE
    ? Informationsteknologi (IT) bliver stadig vigtigere , med it- fagfolk, der arbejder i erhvervslivet, regeringen og andre organisationer for at sikre computernetværk fortsætte med at fungere uden problemer. Inden for Microsoft -baserede hardware og software , er der to certifikater til it- fagfolk, der er højt værdsat inden for IT-området : MCSA og MCSE . Microsoft Certification

    MCSA står for Microsoft Certified Systems Administrator , mens MCSE er en forkortelse for Microsoft Certified Systems Engineer. Begge er certificeret gennem Microsoft, Washington -baserede software firma grundlagt af Bill Gates. Microsoft tilbyder en række certificeringer til Microsoft -teknologier i en række forskellige niveauer. Fordele ved at blive certificeret af Microsoft omfatter adgang til Microsofts medlem hjemmeside, som er en portal til at kontakte andre i området globale netværk af Microsoft -certificerede it-professionelle. Microsoft-certificering er til rådighed for dem, der allerede arbejder i IT-området, der arbejder i erhvervslivet , der gerne vil udvide deres dygtighed sæt , og de studerende i håb om at arbejde inden for informationsteknologi.
    MSCE
    < br >

    MCSE certificering er måske den bedst kendte af alle professionelle IT kvalifikationer. En Microsoft Certified Systems Engineer vil håndtere design, ledelse og implementering af en organisations Microsoft Windows-baserede servere for at sikre alt kører problemfrit . Opnå en MSCE kræver passerer syv eksamener , fire centrale eksamener , som omfatter fire networking eksamener , og en elektiv . I fortiden, kunne opnå en MCSE tage alt fra tre til fem år, men processen er drønede op med fremkomsten af ​​hurtige MCSE boot camps , der tilbyder fuld uddannelse i så lidt som en måned . Uanset hvilken vej der vælges, anbefaler Microsoft, at enhver, der forsøger at tjene MCSE certificering første gevinst mindst et års erfaring i et netværk miljø på mere end 200 brugere.
    MCSA

    MCSA ligner en MCSE , men at blive en Microsoft Certified Systems Analyst kræver ikke så meget viden . Mens en MCSE kan være nødvendigt at planlægge og designe server systemer vil en MCSA blot vedligeholde serversystemer og holde alt kører problemfrit. Hvis netværket går ned, er det en opgave for systemadministratoren at ordne det. Kravene til at tjene en MCSA er mindre strenge end for en MCSE , med kun tre centrale eksamener og en elektiv eksamen er færdigt.
    IT Job Outlook

    Ifølge til 2008 data fra det amerikanske Department of Labor er Bureau of Labor Statistics, beskæftigelse for computernetværk, er systemer og database administratorer forventes at vokse med 30 procent frem til 2018 , hvilket er hurtigere end den gennemsnitlige vækst for alle erhverv . Der er 286.600 nye job forventede for denne periode , med fremskrivninger indikerer, at computernetværk vil fortsat være en integreret del af handel og dermed nødvendiggøre øget efterspørgsel efter systemadministratorer og system ingeniører. I mellemtiden vil det stigende behov for informationssikkerhed og beskytte netværk mod hackerangreb også øge efterspørgslen efter dygtige it-professionelle .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan til at dele internet mellem en telefon og Windo…
    ·Sådan ændres Læs Kun Tilladelser 
    ·Sådan oprettes et hjerte på en computer 
    ·Hvordan kan jeg bruge min Lenovo Webcam på min laptop 
    ·Computer vil ikke starte efter udskiftning RAM 
    ·Sådan manuelt slette Vista Antivirus 2009 
    ·Sådan Defrag en hel disk 
    ·Sådan fjernes BBC iPlayer 
    ·Sådan Gør DVD ROM Har Hurtigere skrive hastighed 
    ·Acer 2420 Function Button : ? Hvor er det 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan bruges Recovery diske til Acer Laptops 
    ·Hvordan til at overføre billeder fra en pc til Apple 
    ·Sådan Konverter en hel mappe fra WMA til MP4 
    ·Sådan Stop Computervirus 
    ·Hvor Er Cookies Beliggende på Computere 
    ·Hvordan at reparere en Windows Vista Screensaver 
    ·Sådan Slut én skærm , tastatur og mus til to PC'er 
    ·Sådan Slet Work Offline Pop -Up 
    ·Sådan oprettes en primær partition i XP Home 
    ·Sådan Hook Up My Acer Aspire One til mit fjernsyn 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com