| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> PC Support >> Content
    Ideer til IT Tech Support Værktøjskasser
    Så længe der er computere , vil der være computer help desk support personale . Denne holdning har ændret sig dramatisk i de sidste tyve år. Med fremkomsten af ​​den komponent -baseret computer , fremkomsten af ​​virus og malware , og med nedgangen i edb priser , har en teknisk support medarbejder skiftet fra primært hardwarefejlfinding til et netværk og data analytiker . Værktøjskassen er nødvendige for at lette denne overgang har ændret. Netværk Gear

    Du skal have tilstrækkelige værktøjer til at opbygge og drive et netværk. For at samle kabler , du har brug for en god netværkskabel crimper . Du har også brug for et par præcision saks eller Nippers . En solid, Impact Punch -down værktøj til at installere stikkene er også vigtigt. Når dine kabler er bygget , vil test og fejlfinding kabler og stik være en ugentlig begivenhed. Købe en god netværkskabel tester , der sender et signal fra den ene ende til den anden og kontrollerer signalet ved at tænde et lys for hver parsnoet kabel . En tone generator er også nyttigt til store switche med mange ledninger. Det giver dig mulighed for at finde en bestemt ledning spores fra en donkraft , der ikke er mærket .
    Komponent Test udstyr

    Test kabler og brædder eller kort er også en nødvendig del af et IT Support persons værktøjskasse. En Power On Self Test eller P.O.S.T. Læseren er nyttigt til at diagnosticere bundkort og hukommelse fejl . Forskellige multi - testere med kvindelige ender matchende parallel, seriel , USB og IDE -kabler , mens dyre , kan være uvurderlig. Strømforsyning testere er billig og særdeles nyttige. En god multimeter har en plads i din værktøjskasse så godt.
    Software

    En vifte af software - baserede diagnostiske værktøjer er tilgængelige , hvoraf de fleste er nyttige i at diagnosticere eller reparation systemer og netværk . Købe eller hente et par typer af anti-malware -værktøjer. Nogle er designet til at blive startet op fra , og nogle omfatter en installatør. Vær sikker på du har både som nogle vira deaktivere netværksadgang for at forhindre downloading patches og opdateringer. Købe en kopi af hvert operativsystem diske for geninstallere formål. Det er lovligt , så længe du bruger deres lovligt produkt licensnøgle til deres kopi af Windows.
    Andre overvejelser

    Smarte telefoner med "Hot spot" funktion giver mulighed for en delt trådløs transmission for et andet par computere kan være ekstremt nyttigt, når et traditionelt netværk er nede, og du har brug for at hente et værktøj eller produkt. Købe eller downloade en driver disk bundt. De omfatter en stor database med ofte anvendte drivere, som du kan bruge med søgefunktionen i en driver nytte. Data opsving værktøj software er særdeles nyttige. En ekstern harddisk stor nok til at acceptere en hel computer af data er uvurderlig , når det bruges sammen med dette opsving programmel. Grundlæggende håndværktøj til demontering og opbygning computer er også vigtigt. Medtag nål næse og tråd opskæring tænger samt metal skærende tænger . Antistatiske armbånd er nødvendige til håndtering af følsomme komponenter . Dåse luft og varme sink compound er meget hjælpsomme i vedligeholdelse. Medier såsom cd'er og USB-drev er også nyttige . Password cracking software er også lovlig og nyttig.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan deaktiveres Zone Alarm 
    ·Sådan Test Defekt RAM 
    ·Sådan Roll Back Efter IP6 
    ·Sådan opgraderer virtuel hukommelse 
    ·Hvordan jeg dekryptere en fil på en Windows NTFS File …
    ·Sådan gendannes Task Manager som er blevet deaktiveret…
    ·Hvordan laver XP Skins 
    ·Sådan ændres størrelsen på partitionen af Windows X…
    ·Sådan deaktiveres Remote Assistance 
    ·Sådan Beregn clockhastighed 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan at tilføje Smiley ikoner til Microsoft Office …
    ·Sådan Fix musemåtten på en bærbar 
    ·Sådan Fix en Upside Down Laptop monitorskærmen 
    ·Sådan foretages fejlfinding bærbare højttalere ikke …
    ·Sådan Fix en Windows 7 Dual Tuner 
    ·Hvordan man kan reducere MTU Size 
    ·Sådan Fix Browser Krak 
    ·Sådan Check Hvis en strømforsyning arbejder på en co…
    ·Hvorfor Computer Say NTLDR mangler 
    ·Sådan Konverter My iTunes Music Into the MP3 format 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com