| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> PC Support >> Content
    Sådan Fix en Broken computer Chip
    Broken computerchips kan fastsættes ved at erstatte chip med en ny af nøjagtig den samme model, en proces, der kan kræve avancerede lodning teknikker. Det ofte er nødvendigt at have boards professionelt repareret , og det normalt er billigere blot at udskifte brættet , der indeholder en brækket chip , men marken reparationer lejlighedsvis kan ske ved at erstatte en chip på placering . Lær det grundlæggende i chip udvinding og udskiftning ved hjælp af fælles værktøjer og teknikker til elektronik reparation. Ting du skal
    Anti- statisk armbånd
    Chip trækværktøj
    Lille flad skruetrækker
    Lod fjerne kobber fletning væge
    Electronic loddekolbe med stand
    Clip-on lodning varme dræn
    60/40 tin /bly loddetin eller blyfri elektronik loddetin
    Lup
    Flashlight
    Vis Flere Instruktioner
    Socket -monteret Chips
    1 < p> Tilbage op alle de vigtige oplysninger om enheden, inden du forsøger at erstatte et ødelagt computerchip , hvis muligt.
    2

    Sluk for strømmen , og fjern strømkablet. Slut alligator klip fra den anti- statisk armbånd til en metal komponent på sagen og sætte den anden ende på en håndled.
    3

    Place enderne af chip aftrækker under enderne af chippen til at blive trukket , sikrer en fuldstændig indsættelse af spidsen af ​​aftrækker under kanterne af chippen .
    4

    Træk lige op i en hurtig , guidet bevægelse for at fjerne chippen fra soklen . Alternativt indsætte en lille flad skruetrækker forsigtigt under den ene ende af chippen og lirke op et lille beløb , og derefter placere den under den anden ende , og lirke op et lille beløb, går frem og tilbage , indtil den knækkede chip kommer løs.
    < br > 5

    Indsæt udskiftning chip i soklen som angivet af markeringen på den ene ende til Pin 1 , hvilket svarer til markeringen på soklen . Denne Pin 1 indikation er ofte en lille U-formet fordybning eller mærkning på den ene ende af chippen . Tryk chippen helt ind i stikkontakten.
    Loddede Chips
    6

    Tilbage op alle de vigtige oplysninger om enheden, inden du forsøger at erstatte et ødelagt computerchip , hvis det er muligt .
    7

    Sluk for strømmen , og fjern strømkablet. Slut alligator klip fra den anti- statisk armbånd til en metal komponent på sagen, og sætte den anden ende på en håndled.
    8

    Trim lodde fjernelse kobberfletning væge , hvis der er enhver lodde indlejret i det , således at en ny fletning er til rådighed for at fjerne lodde .
    9

    Påfør spidsen af ​​lodde - fjernelse kobberfletning væge til den første føring på chippen , hvor den ledende møder printkortet.
    10

    Tryk hot elektronik loddekolbe til kobberfletning vægen indtil lodde er smeltet og trukket ind i vægen . Hold loddekolbe anvendes til krydset for ikke mere end fem sekunder , inden du trækker loddekolben og vægen væk fra krydset. Ved hjælp af en ny sektion af væge , gentage denne proces , indtil der ikke mere lodde kommer ud i krydset , og derefter gentage processen for samme ben af chip på bagsiden af brættet , indtil spidsen er gratis loddetin hele vejen gennem hullet . Gentag dette for hver afledning af chip , indtil chippen kan nemt fjernes .
    11

    Fjern chip fra soklen , idet orienteringen og placeringen af ​​Pin 1 som indikeret af en lille trekantet markering på én hjørne af firkantede chips eller en lille U-formet markering på rektangulære chips.
    12

    Placer udskiftning chip i stikket ved hjælp af samme orientering som den chip, der blev fjernet .
    13

    Clip et af clip-on lodning varme dræn til den første etape af chippen, tæt som at chippen som muligt.
    14

    Påfør varme spidsen af ​​loddekolben til krydset mellem printkort og den første føring af chip i cirka et sekund, før trykker spidsen af ​​lodde på krydset . Tillad nogle lodde at flyde ind i hullet og hurtigt fjerne loddekolbe og loddetin. Hvis det gøres korrekt, vil krydset har nok lodde bare for at fylde hullet , og den ledende af chippen vil rage gennem hullet med en belægning af loddetin på hver side af brættet. Fjern lodde hjælp vægen hvis det er nødvendigt , og prøv igen , hvis forbindelsen ikke kommer ud at se ligner andre loddetilslutninger på brættet .
    15

    Fjern kølepladen og fastgør den til den næste del af chippen og gentag lodning indtil alle ben er solidt loddet på plads. Undersøg bruge forstørrelsesglas for at konstatere eventuelle alvorlige mangler .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan fjernes en Maximum FPS Grænse 
    ·System Recovery til XP SP3 
    ·Sådan genkender du en bærbar med serienumre 
    ·Hvordan man laver en Dell Diagnostics startdiskette 
    ·Sådan køres Systemgendannelse Fra XP-cd'en 
    ·Hvordan at slippe af Besøgte URL'er 
    ·Sådan Genopbyg en Master Boot Record 
    ·Hvordan at reparere Windows XP Disk Defragmenter 
    ·Hvordan til at omformatere et Disk Drive i DOS 
    ·Sådan Detect bundkortet af en computer 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Genstart en PC 
    ·Hvordan kan man se om en bærbar Er Wireless 
    ·Sådan Fix en nedtonet Computer Screen 
    ·Hvad er formålet med en Diskdefragmentering 
    ·Problemløsning Dell Sound 
    ·Sådan Fix en hvislende lyd , når strømmen er tilslut…
    ·Sådan fjernes WinDefender Virus 
    ·Sådan får du en Recovery Disk 
    ·HP Support fejl 
    ·Sådan Valider Windows XP Professional 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com