| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> PC Support >> Content
    Vejledningen for at Short EEPROM på Dell D610
    EEPROM chip , der anvendes i Dell Latitude 610 laptop, butikker meget af CMOS oplysninger, der anvendes til computeren. To metoder kan anvendes til at slette EEPROM chip. Én fremgangsmåde , der anvendes af teknikere og dem med avanceret teknisk viden , kræver, at computeren til at være helt skilt ad , og den anden procedure ikke. Ikke-tekniske brugere opfordres til at bruge den anden procedure. Ting du skal
    Philips skruetrækker
    flad skruetrækker
    Plastiksyl værktøj
    Lup
    Vis Flere Instruktioner
    Clearing EEPROM på en Dismantled Laptop
    < br > 1

    Find Atmel chip placeret på bundkortet. Chippen, i nærheden af ​​netværkets chippen , der er konstateret er med producenten nummer " KS24C02 " eller " 24CO . " Indskriften er lille, så du skal muligvis et forstørrelsesglas for at finde den.
    2

    Lod to ledninger til de 3 og 6 stifter eller ben på chippen . Sørg for, at ledningerne strækker 5 eller flere inches ud over længden af bundkortet . Dette vil sikre rigelig plads til dig at gribe og udnytte de ledninger sammen ( lukke kredsløbet ), mens du tænder for computeren som senere beskrevet. Chippen har 4 ben eller ben på hver side. Tæl fra toppen af ​​chippen til at lokalisere de 3 og 6 stikben . Alternativt kan du bruge en papirclips til at kortslutte chippen. Denne procedure kan kræve en anden person hjælpe dig ved at trykke på power -knappen på toppen af ​​tastaturet , mens du trykker på papirclips slutter på 3 og 6 ben.
    3

    Re -installere mønt- celle batteri . Den mønt- celle batteri skal placeres tilbage i plastichus fundet på bunden af bundkortet ved siden modemkortet . Tilslut skærmkortet til skærmmodulet ved at sætte display stik kablet i receptoren placeret øverst i midten af bundkortet . Jævne mellemrum røre en umalet metaldel af computeren til at sprede eventuel statisk elektricitet .
    4

    Tilslut batteriet til bundkortet. Bundkortet er designet med et batteri forsamling slot placeret langs den nederste forsiden af ​​brættet. Sæt batteriet ind i sin samling slot . Vend bundkortet over og inspicere det for at sikre , at stikkene på bagsiden af ​​batteriet forsamling er forsvarligt fastgjort til bundkortet og strømforsyningen receptorer.
    5.

    Tilslut tastaturet til bundkortet, indsætter tilslutningskabel fundet på bunden i midten på tastaturet til receptoren i midten af bundkortet . Tilslut skærmmodulet , indsætter stikket kablet til grafikkortet receptor placeret øverst i midten af bundkortet . Rammen genmonteres samling til den bærbare computer er ikke nødvendig.
    6

    Tryk på afbryderknappen , startende den bærbare computer. Mens den bærbare pc starter op , skal du trykke de to ledninger sammen flere gange , lukker kredsløbet. Alternativt har nogen trykke på tænd -knappen, mens du bruger enderne af en papirclips til at trykke på 3 til 6 pins, lukker kredsløbet.
    7

    Hold "Funktion" tasten og "X "-tasten når du bliver bedt om det på skærmen . På skærmen prompt for at udføre denne procedure er en indikation af, at EEPROM chip er blevet ryddet og er nu opererer på fabriksindstillingerne.
    Clearing EEPROM en Operating Laptop
    8

    Fjern skruen på modemdækslet . Modemet dækning er placeret i bunden af computeren lige under lydstik. Der er en fordybning i låget designet til at hjælpe med at fjerne det.
    9

    Fjern møntcellebatteriet fra dets plastik kabinet. Tag batteriet fra dets kabelforbindelse , forsigtigt med fingrene eller en pincet . Løft plastik beklædning, der holder mønt- celle batteri , udsætter bunden af ​​EEPROM chip. Synlig er fire sølv ben, hvoraf tre er på venstre side af chippen. Det er denne chip , der indeholder den bærbare CMOS information. ( Kontroller dette er den korrekte chip ved at lede efter fabrikantens indskrift beskrevet i afsnit One. )
    10

    Placer computeren på siden med låget lidt åben , så du har let adgang til bunden af EEPROM chip og afbryderknappen er placeret på den øverste del af tastaturet. Look at se, at både batteriet og AC -adapter er tilsluttet den bærbare computer. Sørg for, at AC-adapteren er tilsluttet en fungerende stikkontakt , strømskinne eller overspændingsbeskyttelse .
    11

    Placer en flad skruetrækker på de tre sølv benene på venstre side af EEPROM chip , mens holde afbryderknappen på den bærbare computer, du tænder den bærbare computer. Dette rydder EEPROM chip.
    12

    Luk den bærbare computer og erstatte den mønt- celle batteri kabinet , batteri og modem dækslet. Genstart computeren .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Læs Smart Trac Koder 
    ·Sådan bagtalelse en PC på Windows Vista 
    ·Sådan deaktiveres Microsoft Defender 
    ·Sådan Slå Obduktioner for USB Drev 
    ·Sådan får du en kamera på en Toshiba bærbar til arb…
    ·Sådan Optimer en bærbar 
    ·Sådan vises skjulte filer i en Windows XP Pro 64- bit 
    ·Sådan slettes en masse programmer på en gang 
    ·Picasa 3.5 er i stand til Godkend 
    ·Hvordan kan man øge sidefiler i Windows 2000 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Fix en Task Manager som er blevet deaktiveret af…
    ·Sådan deaktiveres GS Synth 
    ·Malware Threat Removal 
    ·Sådan Find framedyn.dll 
    ·Google Chrome & Yahoo Mail Problemer 
    ·Sådan Konverter til CDA format 
    ·Sådan fjernes SillyDI 
    ·Hvordan man reparere en pc, der ikke Boot 
    ·Sådan ændres en harddisk til FAT32 
    ·Sådan Fix Windows MBR Med en Windows -cd 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com