| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> PC Support >> Content
    Hvordan man kan forbedre Processor Time Procent
    Alle moderne processorer og operativsystemer understøtter en form for multi-threading , som giver de ressourcer fra en enkelt proces til at opholde sig i flere CPU tråde. Når en proces kører på din computer, skal CPU'en hele tiden kontrollere, om processen for opdaterede vejledning. Hver gang CPU'en gør en tilbagevenden til en proces , det fuldender en cyklus. En stor mængde af CPU tråde kan føre til længere CPU cyklustider , hvilket nedsætter den tid, processoren har til rådighed til andre tråde . Forbedring af tilgængelige processor tid opnås ved blot at reducere antallet af kørende processer . Instruktioner
    Konfiguration og Forstå Task Manager
    1

    Højreklik på proceslinjen, og klik på "Start Task Manager". Alternativt kan du trykke og holde "Ctrl ", "Alt " og "Slet " tasterne efter hinanden for at starte Task Manager.
    2

    Klik på " Processer"- fanen og derefter klikke på "Vis processer fra alle brugere "knappen i bunden. Dette udfylder "Processer "-fanen med en liste over alle kørende programmer på din computer. Fanen Processer har en række kolonner, du kan bruges til at sortere processerne. Derudover disse kolonner give oplysninger specifikke for hver enkelt kørende opgave. Forståelse denne information er afgørende for en effektiv opgavestyring .
    3

    Klik på " View" og derefter klikke på " Vælg kolonner ". Dette åbner en "Select Process Side Kolonner " dialogvindue . Hver option har en boks ved siden af. Klik på boksen for at tilføje, at kolonnen til fanen Processer . Fjerne markeringen i felterne ud for "Memory - sideinddelt Pool" og "Memory - Non- Paged Pool. " Disse kolonner angiver informationer om virtuel hukommelse tildeling , og ikke leverer oplysninger af afgørende betydning for at forbedre processor tid.
    4

    Klik i afkrydsningsfelterne ud for de " Threads ", " Base Priority " og " CPU Time" indstillinger, og klik på "OK " knappen. Dette tilføjer tre nye kolonner til "Processer "-fanen . Den " Threads " kolonnen angiver, hvor mange individuelle tråde ressourcer processen bruger. Den " Base Priority" kolonne viser dig en prioritet for processen. "CPU Time " viser dig, hvor meget tid din proces har brugt udførende instruktionerne i CPU versus at skulle vente på arbejdstråd ressourcer.
    5.

    Kig på "Image Name " fanen. Dette viser navnet på den eksekverbare ansvarlig for processen . Det er vigtigt at vide, at nogle af disse eksekverbare aldrig bør lukkes, og du kan få brug for at forske , hvad nogle af dem er.
    Task Management
    6

    Klik på " CPU "kolonnen . Dette sorterer de processer, CPU-forbrug . Kig på den første proces under "Image Name " kolonnen . Denne proces kaldes "System Idle Process ". Dette er den eneste element på Task Manager, der er teknisk ikke en proces . Dette nummer bestemmer mængden af ​​tid, din processor er inaktiv. Højere tal betyder, at du har en højere processor tid procentdel. Mens det maksimale antal for CPU kolonnen er " 100 ", et godt optimeret system vil normalt få " 90 " til " 99 ". Øge dette antal ved at afslutte processer , du ikke har brug for og styre processen prioriteringer.
    7

    kig på resten af de processer , der er anført under "Image Name " kolonnen og derefter se på den tilsvarende "CPU " nummer . Processerne er anført øverst , er dem der tager de mest mængden af ​​procestid . Kig på " Threads " kolonnen . Når du lukker en opgave , det frigør tråden ressourcer i øjeblikket bruges til denne proces.
    8

    Højreklik en proces , du ikke ønsker at køre og klik på " Afslut proces Tree ". Klik på " Afslut proces Tree " knappen på bekræftelsesdialogen . Dette afslutter opgaven.
    9

    Højreklik en proces , som du har brug for at køre , men du er ikke arbejder i øjeblikket på og klik på "Set Priority ". Klik på "Below Normal" fra højre -klik menu. Dette sænker processoren " Base Priority" , og frigør den tilgængelige processor tid procentsats, uden afslutning af opgaven. Sænkning af basen prioritet er nyttigt for programmer, der kører i baggrunden.
    10

    Højreklik en proces, der har brug for en højere ydeevne og klik "Set Priority ". Klik på " Above Normal" fra højre -klik menu. Dette øger processoren " Base Priority" , og den tid, der fra den foregående proces vil nu blive anvendt på denne opgave. Øget basen prioritet er nyttigt for programmer, der kører i forgrunden.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan laver Cruzer Mini ReadyBoost 
    ·Sådan Reparation Windows XP Systemgendannelse 
    ·Sådan deaktiveres Scandisk ved opstart i XP 
    ·Sådan Type franske Ord med Accenter på Computer 
    ·Sådan bruger papirkurven at forbedre computerens ydeev…
    ·Internet Genvejstaster virker ikke længere på min Del…
    ·Sådan Fix CRC fejl i RAR filer 7Zip 
    ·Sådan formateres en harddisk med Windows 7 
    ·Sådan installeres en Systemgendannelse 
    ·Grundlæggende computer viden og terminologi 
      Anbefalede Artikler
    ·Dell Inspiron : BIOS Bootmgr mangler 
    ·Definer Computer Worm 
    ·Sådan fjernes dobbeltposter Files i Vista 
    ·Sådan omformatere harddisken på en computer 
    ·Sådan Fix Playback Stutter på en pc 
    ·Sådan Fremskynde Video Streams 
    ·Sådan Konverter en kassette til MP3 med Audacity 
    ·Windows XP Firewall Rules 
    ·Sådan ændres markørpilene 
    ·Hvordan jeg Manuelt installere et gendannelsespunkt 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com