| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> PC Support >> Content
    Sådan Test en Keylogger
    tastetryk skovhugst eller keylogging er den proces, hvor hardware og /eller software bruges til at registrere de taster, der er presset på et tastatur uden slutbrugerens viden. Dette giver mulighed for den person, der installerede keylogger at spore aktiviteten af ​​slutbrugeren og finde ud af passwords og brugernavne . Fordi de udgør en sådan trussel mod sikkerheden , afsløre dem er en top- prioritet for alle, der bruger en computer jævnligt. Dog kan afsløre nogle keyloggers være svært, da der er både hardware og software versioner, og mens hardware måske ikke undslippe din meddelelse , et software keylogger kan fungere som en baggrund proces , at minimere risikoen for afsløring. Instruktioner
    Testing for Hardware Keyloggers
    1

    Tjek din computers hardware fra navigationsmenuen . Nogle hardware -baserede keyloggers kan ikke fungere skjulte nok, og vise under "Computer" eller " Denne computer" i menuen i Windows-operativsystemer. Hvis du ser nogen USB eller en anden enhed , du ikke kender , så tjek det drev det er meningen at være i og fjerne det.
    2

    Sluk din computers strømmen. Hvis du forsøger at feje din computer hardware keyloggers med strømmen tændt , kan beskadige den.
    3

    Undersøg computerens tastatur slots og USB slots . Hardware keyloggers er generelt fundet mellem computerens tastatur tilslutning og den faktiske selve computeren , som en adapter , der registrerer oplysninger tastatur input, når i brug. Disse er nemme at opdage og skal være synlig med det samme , når man ser på tastaturet port.
    4

    Skil dit tastatur. Den anden type hardware keylogger registrerer dine tastetryk ved at blive placeret direkte i dit tastatur. Ved at tage fra hinanden dit tastatur , står du en chance for at finde en keylogger , men de er lavet til at ligne anordninger, som hører hjemme i hardware , så uden erfaring, du kan overse dem.
    5.

    Udskift dit tastatur med et nyt tastatur af nøjagtig samme type som din gamle tastatur. Du kan bruge denne nye tastatur som en kontrol og sammenligne den indvendige teknologi med din nye tastatur. Hvis du ser nogen hardware på din gamle tastatur, der ikke er på den, du lige har købt , tjek det ud ved at søge på modelnummer og type af hardwaren eller tage dit tastatur til en specialist til at identificere hardware.
    < br > Test for Software Keyloggers
    6

    Åben Task manager. Du kan højreklikke på proceslinjen , og vælg Jobliste , eller tryk "Ctrl ", "Alt " og " Esc ".
    7

    Klik på "Processer "-fanen fra den vigtigste opgave leder menu . Vær opmærksom på alle de processer , der kører og forskning dem alle. Nogle processer kan være bekendt at du allerede , men dobbelttjekke brugernavnet ( det skal være dit brugernavn eller " System" ), og en beskrivelse for at sikre det er det program, du tror det er, og ikke en bedrager .
    < Br > 8

    Scan for keylogger software med anti- virus programmer. De fleste anti -virus programmer har allerede en indbygget hvælving af viden, der vil afsløre fælles keyloggers , foruden andre computer spyware, adware og vira . Udfør en ugentlig scanning bare for at sikre din computer er sikker.
    9

    Overvåg din harddisk filsystem . Ved hjælp af et program, som den frie Process Monitor , check for at se, hvilke processer og programmer adgang til filer . En ukendt program eller en proces , eller en, der ikke bør være forbundet med aktiviteten af ​​åbning af filer (såsom PowerPoint ) kan være en keylogger .
    10

    Overvåg din computers netværk. I tilfælde af du ikke har opdaget en keylogger ved nu , har du stadig en mere metode , og det er at overvåge netværket på din computer. Fordi de indsamlede data skal sendes tilbage til den person, der installerede keylogger på dit system, keylogger vil i sidste ende " ringe hjem ", eller oprette en forbindelse til installatøren af keylogger og forsøge at sende data . Et netværk overvågning software kan finde ud af, hvornår dette sker, og forhindre det , så du ved, hvad programmet prøvet det og hvornår.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan fjernes Pnkbstrb EXE 
    ·Hvordan løser jeg Partition Table XP 
    ·Hvorfor Er Fan Støjende på en computer 
    ·Hvordan at slippe af Spam på min computer 
    ·Sådan gendannes en slettet Partition Table 
    ·Sådan Overflyt Local Group Policy for XP til en anden …
    ·Sådan fjernes en Fake Security Toolbar 7.1 
    ·Syv måder du kan beskytte dig fra virkelige Computervi…
    ·Sådan Scan Windows drivere for Problemer 
    ·Hvad kan du bruge en antistatisk måtte for at arbejde …
      Anbefalede Artikler
    ·Fejlfinding af lyd på en Sony Vaio 
    ·Hvad er Worm Virus Symptomer 
    ·Fejlfinding DHCP til Windows XP 
    ·Sådan Find dine billeder ved hjælp af Vista 
    ·Sådan Konverter AVI til MP3 format 
    ·Sådan Gør din bærbare computer Go Faster 
    ·Hvordan du aktiverer JavaScript i Mobile 6 
    ·Hvordan til at reparere Belægninger på en bærbar Tou…
    ·Sådan fjernes en Netzero Toolbar 
    ·Sådan Konverter en MP4 fil til en WAV fil ved hjælp a…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com