| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> PC Support >> Content
    Sådan kopieres Media From My DVR til min Ekstern HDD
    En digital videooptager ( DVR) har udgange , der kan overføre medier, der er optaget fra sin harddisk til en anden enhed . Sådan kopierer medier fra en DVR til en ekstern harddisk ( HDD) , først konvertere mediet i en digital fil på en computer med en analog -til-digital -modul . Den digitale fil kan derefter kopieres til en ekstern harddisk på samme måde som enhver fil, der er gemt på computerens harddisk. Der er en række af analog -til-digital moduler til rådighed for køb , de alle opererer på tilsvarende måde og omfatter et program til at køre på computeren . Et par almindelige audio /video -kabler , at de fleste computer-brugere allerede har , vil også være behov for . Ting du skal
    Analog -til-digital -modul
    Composite-kabel
    Lydkabel
    Vis Flere Instruktioner
    1

    Anbring DVR ved siden af ​​computeren . Sæt en ende af composite -kablet i composite udgang på bagsiden af ​​DVR . Sæt den anden ende af det sammensatte kabel i den sammensatte indgang på en analog -til-digital -modul --- for eksempel Roxio Easy VHS til DVD analog -til-digital -modul (se " Resources " nedenfor).
    < br > 2

    Sæt de røde og hvide stik forbindelser på den ene ende af et lydkabel til den røde og hvide audio input stik på bagsiden af ​​DVR . Sæt de røde og hvide stik i den anden ende af lydkablet ind i de røde og hvide lydinputforbindelsesstikkene på analog -til-digital -modul .
    3

    Sæt USB-stikket på analog -til-digital -modul i USB-porten på pc'en. Skub disken bakken. Placer analog -til-digital -modul installation disk i disk skuffen. Luk disk skuffen.
    4

    Dobbeltklik på ikonet for den analog -til-digital -modul installation disk , når det vises på skrivebordet. Dobbeltklik på installationsprogrammet indersiden af ​​vinduet , der vises. Følg menukommandoer for at installere programmet på pc'ens harddisk . Genstart pc'en, når installationen er færdig.
    5.

    Start analog -til-digital -modul program ved at vælge det fra "Start" > "Programmer" pop- up -menu. Navngiv video, der er ved at ske i "Name " kolonnen øverst på skærmen , der vises. Klik på knappen "Næste" .
    6

    Vælg " Composite " fra "Video "-menuen. Vælg "Stereo " fra "Audio "-menuen. Klik på knappen "Næste" . Tænd for DVR . Vælg en video fra den digitale harddisk -menuen. Tryk på " Play" på fjernbetjeningen for at starte videoen . Tryk på " Record" -knappen på analog -til-digital -modul programmets skærm. Tryk på " Stop" -knappen på analog-til- digital -modul programmets skærm når videoen er færdig med at spille . Tryk på knappen "Stop" på DVR fjernbetjening.
    7.

    Klik på knappen "Næste" på den analoge -til-digital -modul programmets skærm. Klik på "Gem "-knappen på skærmen. Vælg " Desktop " fra " Locations" drop- down menu i midten af ​​vinduet, der vises . Klik på " Gem" knappen nederst i vinduet. Afslut analog -til-digital -modul program.
    8

    Sæt USB-kablet , der er knyttet til den eksterne harddisk ( HDD) til pc'en . Vent på ikonet for den eksterne harddisk til at blive vist på skrivebordet. Træk den digitale fil , der blev lavet fra DVR fra skrivebordet på ikonet for den eksterne harddisk. Vent som en kopi statuslinje vises , udfylder og derefter forsvinder. Fjern analog -til-digital -modul USB-stik fra PC'en. Fjern de sammensatte og lyd kabler fra analog -til-digital -modul og DVR .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan køres Systemgendannelse Fra XP-cd'en 
    ·Sådan Wake Up et trådløst PC 
    ·Sådan ændres Symboler i Portfolio Manager 
    ·Sådan Raise Zoo Acclaim i My Zoo 
    ·Instruktioner for Afinstallation Mirar 
    ·Sådan finder du den Client MAC-adresse 
    ·Sådan Find Korrupte Fonts 
    ·Sådan fjernes Fast Spy Monitor fra en bærbar computer…
    ·Problemer med Power DVD 9 & Win 7 
    ·Sådan åbner UDF filer 
      Anbefalede Artikler
    ·Min Thinkpad T60 er overophedet 
    ·Sådan gendannes en Dell Inspiron 1150 til fabriksindst…
    ·Måder at have en hurtigere Internet 
    ·Sådan bruges sysinfo 
    ·Skal jeg Keyloggers på min computer 
    ·Mine problemer med Xerox 4118 Printer 
    ·RegCure Virus 
    ·Sådan Fix en Dead SATA harddisk 
    ·Hvor er min firewall ligger på min computer 
    ·Sådan Scan & Fix en PC Online 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com