| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> PC Support >> Content
    Hvordan kan jeg diagnosticere & Reparation problemer på en Remote PC
    ? Diagnosticering og reparation af problemer på en fjern-pc er meget gerne fejlfinding din egen computer , bortset fra at du er tilsluttet eksternt via internettet. Windows-operativsystemer har indbygget understøttelse for fjernforbindelser uanset om du bruger XP, Vista eller Windows 7 . Når du har konfigureret fjernforbindelsen , vil du se skærmen på fjernbetjeningen pc på din egen computerskærm og vil være i stand til at diagnosticere ethvert problem, som fjerncomputeren har brug for hjælp . Ting du skal
    Windows Live Messenger
    Vis Flere Instruktioner
    Konfigurer pc'er
    1

    Instruer personen på fjernbetjeningen pc ("den novice ") for at klik på " Start", højre -klik på "Denne computer" , hvis du bruger XP eller "Computer ", hvis du bruger Windows 7 eller Vista , og vælg "Egenskaber". Fortæl novice at klikke på " Avancerede systemindstillinger " i venstre kolonne, hvis du bruger Windows Vista eller 7 .
    2

    Fortæl novice til at klikke på "Remote" fanen i Egenskaber for system kassen. Instruer ham til at klikke på "Tillad Remote Assistance " boksen for at placere en markering , og klik derefter på " Avanceret ". Sig til ham, til at klikke på "Tillad , at denne computer fjernstyres " boks, klik på "OK " og derefter lukke System Properties kassen.
    3

    Download den nyeste version af Windows Live Messenger fra explore.live.com og instruere nybegyndere at gøre det samme .
    Start Remote Assistance
    4

    Åbn Windows live Messenger -program på din computer , og log på med dit mail-adresse og adgangskode. Instruer novice til at gøre det samme. Spørg novice for sin e-mail -adresse.
    5.

    Klik på "Tilføj en ven " under " Friends " sektionen eller " Tilføj en kontaktperson " fra "Kontakt" i menuen , afhængigt af hvilken version af Windows Messenger du kører . Indtast den e-mail- adressen på den novice i "Instant messaging -adresse ", og klik på " Næste". Klik på " Send invitation ". Instruer novice for at acceptere invitationen til at tilføje dig til sin kontaktliste.
    6

    Dobbeltklik på navnet på den novice for at åbne chatvinduet . Skriv en kort besked til den uerfarne , så chatvinduet vil poppe op på hans skærm .
    7

    Instruer novice til at klikke på " Aktiviteter " knappen i chatvinduet og derefter " Anmod Remote Assistance " hvis han anvender den nyeste version af Messenger på Windows Vista eller 7 . Instruer novice til at klikke på " Vis menu " knappen, hvis han bruger den nyeste Messenger på Windows XP , og klik "Anmodning Remote Assistance " fra " Handlinger " i menuen.
    8

    Klik på " Accepter " for at Remote Assistance invitationen meddelelse. Instruer novice at klikke på " Yes" på bekræftelsesmeddelelsen , der vises. Efter den uerfarne klikker "Ja," Windows Fjernsupport vinduer vises på begge computere.
    9

    Klik på " Request Control" i øverste venstre hjørne af vinduet Fjernsupport . Instruer novice at klikke på " Ja".
    Diagnosticere og reparere
    10

    Bevæg musen i Windows Remote Assistance vinduet til at styre uerfarne computer. Udfør handlinger via Remote Assistance skærmen , som du normalt ville gøre på din egen computer for at minimere og lukke programvinduer , åbne edb-applikationer og slette filer.
    11

    Åbn programmet på novice computer , hvor han er har problemer . Skrive meddelelser til novice i Windows Messenger chatvinduet . Stil spørgsmål til at bestemme symptomerne på problemet , og åbn den pågældende anvendelse eller for at forsøge at løse problemet.
    12

    Åbn internetbrowseren på novice computer. Gå til websteder, der tilbyder antivirus og malware scanning værktøj , hvis malware infektioner er årsag til problemet for nybegyndere . Hent anti-malware værktøjer til sin computer , ligesom du normalt ville til din egen . Installere og køre malware scannere til at reparere computeren.
    13

    Klik " Stop Sharing" i øverste venstre hjørne af Remote Assistance vinduet, når du er færdig med fastsættelse af problemet . Luk vinduet Fjernsupport . Skrive eventuelle meddelelser om nødvendigt til den uerfarne i chatvinduet at lade ham vide , at du har løst problemet .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Min eMachine Vil ikke Boot 
    ·Sådan gendannes en Acer Aspire One Series 
    ·Sådan Start en Sony Vaio Desktop i fejlsikret tilstand…
    ·Sådan får i fejlsikret tilstand på en eMachines T- 3…
    ·Sådan kontrolleres en bærbar Configuration 
    ·Sådan Gør min computer kører hurtigere uden High Spe…
    ·Forskellige værktøjer bruges af Systems Analytikere 
    ·Hvad er en Spoolsv.exe Filer 
    ·Sådan Fremskynde Access 2007 
    ·Sådan Genstart en computer til, når du først har kø…
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan man laver en computer Fan Hurtigere 
    ·Hvordan kan man se AGP Fra PCI 
    ·Sådan Reparation Windows XP på en Dell Dimension 
    ·Sådan Associate en Eml fil med MSN 
    ·Sådan Stop en Pointer Fra Automatisk klikker 
    ·Sådan Konverter WAV lyd til en MP3 på VLC Media Playe…
    ·Sådan Clean Up Your Computer harddisk 
    ·Hvordan kan jeg åbne Octet - Stream 
    ·Sådan Fix Skærmopløsning på IBM Laptop 
    ·Mine Planlagte opgaver vil ikke køre indtil adgangskod…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com