| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> PC Support >> Content
    Min Dell 420 kan ikke forbinde til mit trådløse
    Dell XPS /Dimension 420 desktop system har et integreret trådløst Ethernet LAN på systemkortet og en intern trådløs -N kort. Computeren , som kommer med Windows Vista -operativsystemet, kan oprette forbindelse til et trådløst internet router uden hjælp af et eksternt trådløst kort eller en adapter . Der er mange grunde til, at Dell 420 er i stand til at oprette forbindelse til en trådløs router. Der kan være problemer med routeren eller Dell er ikke konfigureret til at modtage signaler fra routeren . Instruktioner
    1

    Dobbelt -tjek den trådløse router opsætning. Sørg for, at Ethernet-kablet fra DSL-eller kabelmodem er tilsluttet direkte ind i den trådløse router WLAN /WAN /Internet porten. Hvis routeren er tilsluttet til en anden computer , skal du kontrollere , at et Ethernet -kablet er tilsluttet i en af ​​router-porte på bagsiden af ​​den trådløse router og Ethernet- porten på computeren .
    2

    Genstart modem og router. Afbryd både modem og router fra stikkontakten i 10 sekunder. Sæt derefter tilbage i stikkontakten. Hvis der stadig ingen internetforbindelse på Dell 420 , gå til næste trin for at konfigurere computeren til at oprette forbindelse til routeren.
    3

    forbindelse til internettet . Vælg " Control Panel" fra skrivebordet Start-menuen. Klik på " Netværk og Internet" og derefter vælge " Opret forbindelse til internettet . " Vælg " Bredbånd " som Internet type. Følg eventuelle yderligere på skærmen . Hvis der stadig ingen internetforbindelse , så sørg for Dell 420 forsøger at oprette forbindelse til det korrekte netværk .
    4

    Vælg routeren. Klik på det lille netværksikonet i skrivebordet proceslinjen. Alle tilgængelige netværk inden for rækkevidde , vil blive opført. Vælg det netværk, du vil oprette forbindelse til . Hvis du bliver bedt om en netværksnøgle eller passphrase, indtaste den i de relevante felter. Tryk på "Connect ". Hvis der stadig ingen internetforbindelse , så sørg for at modemet kommunikerer med Dell XPS 420 .
    5.

    Kontroller, at modemet kommunikerer med Windows- styresystemet. Vælg " Control Panel" fra Start -menuen på skrivebordet i Windows . Vælg "Hardware og lyd ". Vælg " Telefon-og modemindstillinger . " Vælg " Modem ". Vælg dit modem og klik på " Properties Diagnostics Query Modem. " Windows vil køre et par tests for at kontrollere , hvorvidt det er i stand til at kommunikere med modemet. Hvis ikke, så følg Windows anvisningerne for at løse problemet. Hvis der stadig ikke er forbindelse, skal du fortsætte til næste trin.
    6

    Kør Dell XPS 420 modem diagnostisk værktøj. Vælg "Alle programmer" fra skrivebordet Start-menuen . Vælg " Modem Diagnostic Tool ". Følg anvisningerne på skærmen for at identificere og løse modem problemer. Hvis der stadig ikke er forbindelse, skal du fortsætte til trin 7. .
    7

    Kontroller, at Dell 420 modtager routerens Internet Protocol adresse. Enter " run" i søgefeltet i menuen Start . Indtast "cmd " feltet. Skriv " ipconfig /all ". IP-adressen skal være opført , og kan ligne dette nummer : 192.168.1.x. Hvis IP-adressen starter med en 169 tilslutte Ethernet-kablet fra routeren direkte ind i Dell og det bør være i stand til at afhente IP-adresse. Hvis der stadig ikke er forbindelse, skal du gå til trin 8. .
    8

    Ping routeren. Enter " Kør" i søgefeltet på skrivebordet Start-menuen. Indtast "cmd ". Skriv " ping (og routerens IP-adresse) . " For eksempel skrive "ping 192.168.1.1 " . Pakker vil blive sendt til routeren fra Dell 420 . Følg eventuelle yderligere prompter.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Fix en støjende harddisk 
    ·Sådan at gendanne din computer indstillinger ved hjæl…
    ·Sådan Turn Off the Cachelagret Exchange-tilstand i Aut…
    ·Hvordan at slippe af Malware Software 
    ·Sådan Eksternt overføre filer fra en gammel pc til en…
    ·Sådan fjernes en dowload Block fra min computer 
    ·Sådan Fix Adobe 9 
    ·Sådan fjernes Microsoft Blank side 
    ·Sådan oprettes en forbindelse mellem en mobil & PC via…
    ·Sådan fjerner Parental Controls i Vista 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan får du vist Registrerede DLL filer 
    ·Sådan Forstærk din computer Mic 
    ·Hvordan kan jeg fjerne Windows Installer virus fra Wind…
    ·Sådan får du en Webcam tilbage fra en Handicappede Co…
    ·Trouble With My museknap Stikning 
    ·Hvorfor Er en mappe Bliv Read- only 
    ·Sådan Acquire Korrekt Codecs 
    ·Hvordan at tage et screenshot af Blue Screen of Death 
    ·Langsom Processor Cures 
    ·Sådan Konverter en AC3 til en DTS 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com