| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
 • Computervirus
 • Konverter filer
 • Laptop Support
 • Laptop Fejlfinding
 • PC Support
 • pc-fejlfinding
 • passwords
 • Fejlfinding Computer Fejl
 • Afinstaller Hardware & Software
 •  
  Computer Viden >> Fejlfinding >> PC Support >> Content
  Sådan gendannes Hard Drive Når systemet ikke Reboot
  Når et system ikke kan starte korrekt, skal datagendannelse funktioner udføres med anvendelse af en anden computer, der har samme eller nyere operativsystem installeret . Den fejlbehæftede drev er hooked på en tændt computer som en sekundær drev og data så er kopieret, bakket op, eller nyttiggøres på en tændt computer eller en ekstern backup enhed såsom et USB-flashdrev eller en ekstern harddisk . Windows-system værktøjer er ofte nyttigt , og der er specialiserede data recovery programmer til rådighed for køb , der er ekstremt kraftfuld. Professionelle data recovery tjenester , mens dyre , genoprette kan næsten nogen data. Ting du skal
  Working computer med den samme eller nyere operativsystem installeret
  USB-harddisk adapter og strømforsyning
  Lagerplads for genvundet filer
  Skruetrækker
  Anti- statisk håndledsrem < br >
  Vis Flere Instruktioner Salg Simple data Recovery
  1

  Fastgør fejlslagne harddisk til en USB-harddisk adapter. Fastgør strømforsyningskablet til harddisken og tænde for den . Tilslut USB -kablet til en tændt computer , og følg nogen på skærmen for at installere softwaren for USB -harddisk adapter, hvis det er nødvendigt.
  2

  Dobbeltklik på "Denne computer" og derefter dobbeltklikke klik på det fejlbehæftede drev , normalt drev bogstavet E eller F. Vælg nogen mapper , der indeholder data , der skal inddrives ved at klikke på dem en gang , og derefter højreklikke på en af ​​dem og vælg Kopier fra menuen.

  3

  Naviger til opbevaringssted for gendannede filer , såsom en USB-flash -drev eller en ekstern harddisk , og højreklik, og klik derefter på " Indsæt" fra menuen. Gentag efter behov for alle andre filer , der skal inddrives .
  Typiske Steps ofte kræves for at gendanne data
  4

  Klik på "Start " og derefter navigere gennem "Control Panel "," Administrative Tools "," Computer Management ", og klik derefter på" Disk Management " for at vise drevets konfiguration. Højreklik på det fejlbehæftede drev og vælg "Importér Foreign disk" , hvis drevet ikke allerede har et drevbogstav , og følg derefter de enkle data opsving trin, når drevet er blevet anerkendt af systemet.
  5

  Åbn " Denne computer" og højreklik på det fejlbehæftede drev , og klik derefter på "Egenskaber" fra menuen. Klik på "Funktioner " og derefter på " Undersøg nu i Fejlkontrol " sektionen for at starte disk reparation program , der følger med Windows. Kontroller begge bokse , og start hjælpeprogrammet , og genstart , hvis du bliver bedt om at lade scanningen til at køre næste gang, systemet støvler , og følg derefter trinene i de enkle data recovery trin.
  6

  Installer specialiserede data recovery software og derefter køre den til at forsøge at lokalisere data, der ikke kan findes ved hjælp af de andre skitserede metoder. Download denne software fra nogen af ​​en række udbydere , herunder dem, der findes i afsnittet Referencer i denne artikel.
  7

  Tilkald data recovery professionel, når ingen af ​​disse trin arbejde eller når drevet enten vundet ' t spin op eller er ikke anerkendt af operativsystemet, eller gør en kraftig støj . Ring fagfolk , før du prøver nogen af ​​disse andre skridt , hvis de data, der skal inddrives , er kritisk, da disse enkle trin kan reducere chancerne for en ekspert at kunne inddrive data overhovedet .
  < Br >

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Microsoft Vista Internet Connection Problemer 
  ·Gendannelse Lost filer på Windows XP 
  ·Sådan Reparation fragmenterede filer på computeren 
  ·Hvordan til at identificere 32 eller 64 Bit 
  ·Sådan genkender Min computer specifikationer 
  ·Hvordan blokerer jeg Clicksor 
  ·Sådan formateres et SD MMC 
  ·Hvad er Microsoft Visual C Redistributable 
  ·Sådan gør Wyzo Hent Faster 
  ·Sådan Giv en Xbox båndbredde på en router 
    Anbefalede Artikler
  ·Om Blank Page Virus 
  ·Hvordan at slippe af en Rod 
  ·Hvorfor er mine e-mails sad i min Udbakke 
  ·Sådan service en Acer Aspire 3628 
  ·Wndows XP Recovery 
  ·Sådan Upload en ISO fil med en FTP-klient til en PS2 
  ·Sådan Reparation Bærbare 
  ·Sådan oprettes en genvej Hurtigt 
  ·Sådan Reparation Microsoft SQL 
  ·Sådan køres ScanDisk på min pc 
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com