| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> PC Support >> Content
    Sådan Kopier skrifttyper
    Windows leveres med nok skrifttyper , der passer til gennemsnitlige brugernes behov. Men du måske ønsker at udvide din samling, hvis du er til forlagsvirksomhed, grafik eller webdesign, eller hvis du bare elsker skrifttyper. Tilføjelse af nye skrifttyper i Windows 7 og Windows Vista er let, og have mange skrifttyper installeret normalt ikke påvirke systemets performance ( medmindre du kører en ældre version af Windows) . Men for mange skrifttyper gøre det sværere for dig at finde dem, du har brug for. Instruktioner
    kopiering Fonts
    1

    Naviger din webbrowser til et skrifttyper hjemmeside (se Resources). Vælg en skrifttype , du ønsker og klik på filen for at starte overførslen. Når din webbrowser beder dig om at enten gemme eller åbne filen , klik på " Gem som". Gem skrifttypen til computeren eller til et flytbart lagerenhed såsom en ekstern harddisk. Husk, hvor du gemmer den.
    2

    Kig i en anden computer, hvis de skrifttyper, du vil kopiere, er der. Gå til mappen C: \\ Windows \\ Fonts eller hvad standard skrifttyper mappen er. Klik for at vælge de skrifttyper, du vil kopiere. Indsæt et flytbart drev , såsom en flash-drev eller en ekstern harddisk , til computeren. Træk og slip de skrifttyper til flytbare drev for at kopiere dem . Fjern det eksterne drev.
    3

    Køb en fonte cd. Indsæt cd'en i computerens cd -drev. Naviger gennem skrifttyper mapperne , indtil du finder de skrifttyper , du vil installere på din computer. Bemærk hvor skrifttyperne er placeret. Ellers skal klikke for at vælge skrifttyper og kopiere dem til en midlertidig mappe på din harddisk.
    Installerer skrifttyper i Windows 7
    4

    Åbn Start-menuen og klikke på "Documents "eller" Computer ", afhængigt af , hvor du gemte de skrifttyper, du kopierede . Gå til den mappe, der indeholder de skrifttyper , der skal installeres . Hvis de er i en flytbar lagringsenhed , indsæt det og find skrifttyper mappe.
    5

    Højreklik hver enkelt skrifttype fil. Klik på "Egenskaber " , og klik derefter på " Fjern blokering " knappen , eller du vil ikke være i stand til at installere skrifttypen. Hvis du ikke kan se knappen , har Windows ikke er blokeret den skrifttype , og du behøver ikke at ophæve spærringen .
    6

    Klik på " Start" og "Control Panel". Peg på " Alle elementer i Kontrolpanel ", og klik derefter på " Fonts ". Gå til den mappe, hvor du gemte dine skrifttyper . Klik for at vælge de skrifttyper, du vil kopiere.
    7

    Træk og slip de skrifttyper til " Fonts " vinduet. Alternativt , skal du højreklikke på en skrifttype , og klik på "Install ". Enten handling vil fortælle Windows 7 til automatisk at installere skrifttypen.
    Installerer skrifttyper i Windows Vista
    8

    Klik på " Start" knappen og derefter på " Computer". Naviger til den mappe, hvor du gemte de skrifttyper, du kopierede . Hvis de er i en flash-drev , ekstern harddisk , DVD-R eller en anden lagerenhed , skal du indsætte den og lokalisere skrifttyper.
    9

    Klik på Windows-ikonet for at få adgang til menuen Start . Klik på " Control Panel ", " Udseende og personlige " og derefter " Fonts ".
    10

    Klik på "File " for at åbne menuen Filer. Klik på "Installer ny skrifttype . " Gå tilbage til det drev og den mappe , hvor de skrifttyper, du vil tilføje, er placeret. Klik skrifttyperne for at markere dem og klikke på " Install".
    Installerer skrifttyper med Windows Stifinder
    11

    Start Windows Stifinder ved at trykke på "Windows " knappen og "E" samtidigt . Gå til C: . \\ Windows \\ Fonts , som er standardmappen for installerede skrifttyper
    12

    Åbn et andet Stifinder -vinduet. Gå til den mappe , der indeholder de skrifttyper, du vil kopiere . Hvis det er i flytbare medier , indsætte medieenhed , og find de skrifttyper .
    13

    Klik og træk skrifter til skriftvinduet. Hvis skrifttyperne er i en zip-arkiv , unzippe dem først og derefter kopiere dem til mappen Fonts .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·NTLDR mangler Efter en System Genopbyg 
    ·Sådan Find nogen telefonnummer Online 
    ·Computer vil ikke boote fra USB 
    ·Hvilke funktioner omfatter Evo har, når du udrydde 
    ·Hvordan til at opkræve en Acer Battery 
    ·Sådan flytter et filnavn fra papirkurven Can 
    ·Er der en måde at slette alle History på min computer…
    ·Sådan installeres en Web Camera Uden en cd 
    ·Sådan Set Vista at bruge NTP-servere 
    ·Sådan Konverter USB til RS-232 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan tjekke min Internetforbindelser 
    ·Sådan fjernes Temp2.Exe Virus 
    ·Tips til at fremskynde din computer 
    ·Sådan Set Active X Controls 
    ·Hvordan kan jeg Fix Hukommelse til computere 
    ·Sådan Bypass Windows Vista Forældrekontrol 
    ·Fejlfinding en Toshiba P205 Trådløs Computer 
    ·Sådan gendannes Ntoskrnl.exe 
    ·Sådan Fix en Broken Laptop Lid 
    ·Sådan Defrag en DOS formated USB Drive 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com