| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
 • Computervirus
 • Konverter filer
 • Laptop Support
 • Laptop Fejlfinding
 • PC Support
 • pc-fejlfinding
 • passwords
 • Fejlfinding Computer Fejl
 • Afinstaller Hardware & Software
 •  
  Computer Viden >> Fejlfinding >> PC Support >> Content
  Brugsvejledning til Windows Media Player 11
  Windows Media Player 11 er en musik og video afspilles software, der leveres med Windows. Selv hvis du har en ældre version af Windows , kan du hente Windows Media Player 11 fra Microsoft. Du kan bruge den til at spille musik-eller videofiler , lave musik spillelister og kopiere musikfiler til og fra cd'er. Du kan også bruge den til at kopiere musik til din bærbare musikafspiller . Hvis din computer er forbundet til internettet, vil den kortlægge sangene i dit bibliotek og downloade albumcover , der går med dem. Ting du skal
  Windows Media Player 11
  Digital musik-og videofiler på din computer eller netværk
  cd og /eller bærbare musikafspiller (ekstraudstyr)
  Blank CD (ekstraudstyr)
  < br > Vis Flere Instruktioner
  Tilføj musik eller videoer
  1

  Saml musik og videoer i mapper på din harddisk eller computer -netværk. Windows Media Player vil tjekke for musik og video filer i mapper , du angiver , så det er lettere, hvis de alle er samlet i blot et par mapper. Vær opmærksom på navne og placeringer af disse mapper for de næste skridt .
  2

  Åbn Windows Media Player , og klik på " Library" -fanen øverst . Vælg " Føj til bibliotek " fra den menu, der falder ned.
  3

  Klik på " Avancerede indstillinger "-knappen. En dialogboks vises .
  4

  Gennemse listen , der fylder midten af ​​dialogboksen under " Overvågede mapper ". Kontroller at se, om nogen af ​​de mapper, der indeholder din musik eller videoer er allerede på listen. Hvis ikke, skal du klikke på knappen "Tilføj" for at tilføje en mappe. Naviger til den mappe , du vil tilføje , enten på din harddisk eller på en computer -netværk, du har adgang til , og klik på "OK" knappen.
  5.

  Gentag trin ovenfor for hver mappe du trin identificerede ovenfor. Windows Media Player vil tilføje musik, podcast eller videoindhold , der er indeholdt i de mapper , du har valgt , og vil kontrollere disse mapper , hver gang du bruger Windows Media Player og tilføje nyt indhold automatisk.
  Music og Playlists < br >
  6

  Klik på "Library " fanen for at se og afspille musik og videoer .
  7

  Sortér dit bibliotek ved hjælp af listen til venstre. Klik på ordene i listen for at sortere dit bibliotek med " Artist ", " Album", "Song " eller " Genre ". Se listen i det store midterste rude , som vil vise albumcover og en liste over alle de sange , podcasts og video filer i biblioteket.
  8

  Klik på en titel for at vælge en sang eller podcast , eller et album for at vælge hele albummet.
  9

  Afspil melodien , podcast eller video ved at klikke på den trekantede "Play" -knappen i nederste kontrolpanel. Du kan derefter pause eller spole frem som ønsket. Hvis du har valgt et album eller en kunstner, vil den næste sang fra gruppen spille når den første er færdig .
  10

  Træk filer til afspilningslisten ruden til højre for at føje dem til en afspilningsliste. Fortsæt med at tilføje dem, indtil du er færdig med at opbygge en liste , og klik derefter på "Gem afspilningsliste" knappen nederst på afspilningslisten rude. Indtast et navn til afspilningslisten, og klik på "Gem". Du kan derefter afspille denne spilleliste fra listen over afspilningslister i listen Bibliotek , når du vil .
  Ripper , Burning og Synkronisering
  11

  Vælg " Rip " fanen og vælg "Format ". Vælg musik filformat , som Windows Media Player skal bruge til at gemme musik, det kopier fra cd'er . Klik på " Rip " igen og vælg " Bit Rate " for at angive optagekvalitet. Jo højere bitrate, jo bedre kvalitet , men filstørrelsen vil også blive større .
  12

  Sæt en cd i computerens cd-drev. Windows Media Player vil " Rip " eller kopiere musiknumre fra CD'en i individuelle filer. Du vil se en statuslinje , som hver fil er kopieret, og filerne vil være i dit bibliotek , når kopieringen er fuldført . Vælg " Burn " eller " Sync" , når du ønsker at brænde filer til en cd eller synkronisere dem til en bærbar musikafspiller . Processerne er tilsvarende.
  13

  Indsæt en tom cd i din cd-brænder drev, hvis du har planer om at brænde en cd , eller tilslut din bærbare musikafspiller til din computer, hvis du kopierer filer til den. Windows Media Player vil genkende disken eller enheden.
  14

  Træk filer til listeruden til højre ( samme placering som Playlist vinduet ) . Du kan også klikke på en eksisterende spilleliste, og træk al musikken fra spillelisten i ruden Liste .
  15

  Klik på "Start Burn " eller " Start Sync" nederst i listeruden . Se statuslinjen for at se, når processen er færdig . Hvis du brænder en cd, vil CD skubbe når brændingen er færdig.

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Sådan deaktiveres HP Support Assistant 
  ·Hvad er Rapimgr.EXE 
  ·Sådan spiller RO -filer 
  ·Hvordan man laver en bootbar cd til Windows 2000 Operat…
  ·Sådan tilføjes Tendenslinjer 
  ·Sådan fjernes blokeringen af ​​en firewall på din ege…
  ·Sådan Clean W32 Yahlover Worm 
  ·Sådan gendannes Samsung Fascinate til Stock Efter Root…
  ·Sådan Systemgendannelse en Dell Optiplex 755 
  ·Sådan Skjul Computer Management 
    Anbefalede Artikler
  ·Sådan Fix en Broken Laptop Nøgle 
  ·Meget Langsom PC Performance 
  ·Hvordan man kan reducere CPU & RAM Anvendelse 
  ·CMOS Battery Fejlfinding 
  ·Sådan fjernes en ShopAtHome Toolbar 
  ·Sådan Konverter MP3 til CD afspiller Format 
  ·Hvordan får jeg min Power Level ikon tilbage på min L…
  ·Sådan Bulk Import Beder til UCCX 
  ·Sådan Fix Icon Arrangement på en Windows XP 
  ·Sådan at uploade videoer til Windows Media Player 
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com