| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> PC Support >> Content
    Sådan får du flere Virtual Memory Når du spiller et spil
    Afspilning de nyeste videospil på en computer kræver en stærk og velholdt system. Et kompatibelt grafikkort , hurtig processor og masser af hukommelse er blot et par af de fornødenheder til en fornøjelig spiloplevelse. En anden vigtig faktor er en computers virtuel hukommelse . Denne type hukommelse er simuleret Random Access Memory (RAM ), der er gemt på en harddisk i en sidefil . Computeren allokerer denne hukommelse til programmer, der har brug for det, når de faktiske RAM ressourcer ved at løbe tør , men nogle gange ser det ud som om, der ikke er nok at gå rundt. Der findes flere metoder til at hjælpe computeren genvinde denne hukommelse . Instruktioner
    1

    Luk alle andre programmer udover det spil , du forsøger at spille. Mere kørende programmer betyder, at mere virtuel hukommelse der bruges .
    2

    Genstart computeren, hvis du ofte lade det køre i lange perioder. Programmer, der er blevet efterladt kørende i et stykke tid fortsætte med at bruge mere og mere virtuel hukommelse . Dette medfører systemet langsom nedture og endda nedbrud.
    3

    Tjek hvor meget Random Access Memory (RAM) computeren har , og opgradere, hvis det er nødvendigt. For en Windows- computer , fra Start -menuen skal du højreklikke på "Denne computer ", klik derefter på " Egenskaber". Mængden af ​​RAM i computeren , vises i boksen , der vises. Mindst 2GB er ideel til at køre de nyeste spil . En gigabyte kan være tilstrækkelig , men du kan stadig opleve langsom nedture . Nyere spil ikke fungerer godt på et system med mindre end 1 GB RAM.
    4

    Bestem om nogen af ​​dine programmer har en hukommelsesfejl . Dette problemer opstår, når et program ikke vender tilbage hukommelse det har været brugt til at cache tilgængelige virtuel hukommelse . Dette i sidste ende anvender store mængder hukommelse og forårsager programmet ned og system slow - downs .

    Hit Ctrl-Alt- Delete . Gå til " Processer"-fanen i det vindue, der åbnes. Klik på " Vis " og derefter " kolonner". I boksen , der vises, sikrer, at " Virtual Memory Size" er markeret. I " Processer"-fanen , vist mængden af ​​virtuel hukommelse , at hvert kørende program bruger. Kontroller , hvis et program er ved hjælp af en meget stor mængde hukommelse i forhold til andre. Hvis det er tilfældet , skal du lukke den ned, eller prøve at geninstallere det.
    5.

    Forøg størrelsen på sidefilen på din computer. På en Windows 7-maskine , skal du gå til menuen Start og højreklik på "Denne computer " og derefter " Egenskaber". Klik på " Advanced System Settings " , og indtast administratoradgangskoden , hvis det bliver bedt om det . Gå til fanebladet "Avanceret" . Under " Performance" overskrift , klik på " Indstillinger". I den nye boks , skal du gå til fanen "Avanceret" , og under " Virtual Memory " overskrift , klik på " Change".

    Sørg for, at "Automatisk styre sidefil for alle drev " er markeret. Under " Drive [Volume Label] " overskrift , skal du klikke på bogstavet for det drev, du vil ændre. Klik på "Custom Size" og indtaste en større værdi i "Initial Size " og " Maksimal størrelse " kasser . Brug den anbefalede værdi, der er foreslået nedenfor disse bokse , eller vælg en anden værdi. Klik på " OK" når du er færdig .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan bruges en Pointer uden mus 
    ·Sådan tilmelder du dig Min Dell Computer 
    ·Sådan deaktiveres Ambient Light Sensor på en HP 
    ·Sådan ændres Mouse Setting Speed ​​på en computer 
    ·Sådan Fix Chkdsk fejl 
    ·Er der en måde at rense 200MB RAM Off My Computer 
    ·Sådan Unzip en stor fil Over 4 gigabyte 
    ·Sådan Udnyt alle dial-up forbindelse Hastigheder 
    ·Sådan testes Load Speed ​​på en MacBook 
    ·Sådan Slut en ekstern harddisk til 2 computere 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan slettes en låst fil Med WSH og WMI 
    ·Sådan fjernes PDM.Keylogger Brug af Kaspersky 
    ·Sådan Tilføj skrifttyper i WinXP 
    ·Hvordan laver på internettet køre hurtigere med userc…
    ·Sådan gendannes en Dell Desktop 
    ·Sådan Konverter ASF-filer til MP3 Online 
    ·Sådan Luk eksisterende Startup programmer kørende i W…
    ·Sådan konstateres , om en version af Windows XP er Lic…
    ·Sådan Konverter en PHP fil til en JPEG fil 
    ·Linux Data Recovery 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com