| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
 • Computervirus
 • Konverter filer
 • Laptop Support
 • Laptop Fejlfinding
 • PC Support
 • pc-fejlfinding
 • passwords
 • Fejlfinding Computer Fejl
 • Afinstaller Hardware & Software
 •  
  Computer Viden >> Fejlfinding >> PC Support >> Content
  Sådan sender du en bærbar til Canada
  For dem, der har venner og familie i Canada , kan skibsfart skrøbelige og værdifulde gaver være som at spille russisk roulette med dine penge , hvis det ikke er gjort ordentligt . Selvom forsendelse punkter til Canada ikke er monumentalt svært, nogle elementer er sværere at sende end andre. Bærbare computere er værdifulde genstande , der er vanskelige at pakke og afsende , derfor er det bedst at vide, hvordan man korrekt pakke og afsende en bærbar computer , inden du forsøger det kunststykke . Dette vil spare tid, penge og frustration. Ting du skal
  Kraftig tape
  Saks
  bobleplast
  Packing materialer
  Shipping box
  Vis Flere Instruktioner
  1

  Research rederiet . Rederiers regler varierer fra luftfartsselskab til luftfartsselskab , herunder typen af ​​forsendelser og de lande , der er ellegible til forsendelse. Vær sikker på, at Canada er et af luftfartsselskabets søfartsnationer . Det er vigtigt at finde ud af deres behov for shipping visse poster som din bærbare computer, før pakning den bærbare computer. Også være sikker på at tjekke for rederierne politikker vedrørende skibsfart underleverandører. Hvis der i tilfælde af en tabt, stjålet eller beskadiget element, vil det være sværere at arkivere og kræve økonomisk kompensation, hvis et rederi underleverandør er ansvarlig for. Derfor skal du sørge for , at din virksomhed vil være i besiddelse af din bærbare computer på alle tidspunkter , så de kan blive holdt ansvarlig for eventuelle skader på ejendom eller tab .
  2

  Wrap din bærbare computer. Fjern alle laptop tilbehør, herunder AC-adapteren , eventuelle cd'er , der kan være inde i laptop , og batteriet. Brug bobleplast , din bærbare wrap ved hjælp af flere lag af bobleplast , indpakning hvert lag stramt. Brug af flere lag af bobleplast vil forhindre skade i tilfælde æsken rystet eller tabes . Wrap tilbehøret separat .
  3

  Pack din shipping kassen. Brug af transportkassen fra din fragtfirmaet , brug emballage materialer som styrafoam peanuts og avis til at skabe et lag af materiale til din bærbare computer til at sidde på , før du placerer den i kassen.
  4

  Pak din bærbare computer. Placer den bærbare computer i boksen , med særlig vægt på lag af materiale under den. Sørg for, at niveauet af materialet er glat og niveau. Tilføj et lag af emballage og derefter tilføje tilbehør. Lægge yderligere emballage på toppen og i ekstra mellemrum omkring den bærbare computer og tilbehør.
  5.

  Luk og tape kassen. Da der er en masse af emballage inde i boksen med den bærbare computer , skal du sørge for, at feltet lukker helt. Når kassen er lukket, ved hjælp af tunge tape , tape kassen øverst søm arbejder din vej rundt på bunden. Tape yderligere sømme eller områder, hvor kassen kunne bryde eller komme fra hinanden .
  6

  foretage alle nødvendige papirarbejde. Rederier kræver særlige formularer, der skal udfyldes , herunder told- formularer for forsendelser til andre lande. Udfyld alle nødvendige oplysninger som adresse og telefonnummer på modtageren , det værdsatte beløb for forsikring, og tidsramme, hvor de punkter skal leveres .
  7

  Aflevering din pakke. Med din papirarbejde afsluttet, aflevere din pakke på din udbyders butik. Denne mulighed er bedre end at droppe elementet off på en dråbe boks eller planlægger en afhentning. På denne måde kan du give særlige instruktioner , da pakken er skrøbelig og skal håndteres med forsigtighed.

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Sådan åbner en DAT fil i Word 
  ·Sådan overvåge temperaturen på en Pentium 4 CPU 
  ·Sådan bruges Windows Install Clean Up Wizard 
  ·Sådan Lavere System Idle 
  ·Sådan Rens indersiden af ​​en HP Pavilion computer 
  ·Sådan Fix din Acer Orbicam 
  ·Hvordan få adgang til tjenesten Partiton på en Dell 5…
  ·Sådan får du adgang Skjulte mapper og filer , der er …
  ·Hvordan at reparere en manglende NTLDR til Windows XP u…
  ·Hvordan at slippe af en browser 
    Anbefalede Artikler
  ·My Internet Vil ikke indlæse nogle websider 
  ·Den lydstik på min pc kun spiller den højre højttale…
  ·Sådan Gør Mig HP ML370 G5 DAT 160 USB Bootable 
  ·Hvordan at finde ud af hvad Bit din computer er 
  ·Sådan Flush Epson R2400 Printer Ink Lines 
  ·Jeg kan ikke fjerne eller Geninstaller Office 2007 Tria…
  ·Sådan Tag et skærmbillede Brug af Mac OS 
  ·Hvordan kan man se Hvis en skærm er VGA eller SVGA 
  ·Typer af Computer Sårbarhed 
  ·Sådan deaktiveres automatisk start i Flash Drives 
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com