| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> PC Support >> Content
    Software Vedligeholdelse Procedurer
    Hvis forsømt , software vedligeholdelse praksis bliver lidt ligesom foråret rengøring . Hvert år finder du en ophobning af overskydende stuff --- noget af det genanvendelige, og resten af ​​det, ikke så meget. Forskellen ligger i det faktum , at med foråret rengøring en lackadaisical holdning er okay , hvorimod med software vedligeholdelse , de fleste altid , vil du gøre bedst ikke at vente til foråret. Aktiver din Antivirus Software og Turn On Your pop-up blocker

    Brug af antivirussoftware og mest beundrede bedste praksis for at opretholde alle installerede software. Du har brug for real -time indgriben, når det kommer til virus , trojanske og sporing cookie forebyggelse og fremmedgørelse. Dertil kommer, at din internetbrowser til at blokere pop-ups , så du kan beslutte, hvilke af dem til at acceptere, når du lander på en webside.
    Opdatere din software Når det er tid
    < p> Indstil computeren til at downloade og installere automatiske opdateringer , så det modtager de nyeste sikkerhedsrettelser og software forbedringer. Besøg software fabrikanternes websteder for at få de nyeste tilgængelige oplysninger om din specifikke version . Se afsnittet Ressourcer for links til instruktioner om, hvordan du kan udføre denne opgave for både Mac og PC computere.
    Inventory Din Software

    Fra tid til anden enten kvartalsvis eller halvårligt , tager de software installeret på din computer. Du vil blive overrasket over, hvor gammel noget af det er . Du kan også finde nogle programmer, du har ikke engang brugt i det forløbne år . Omvendt kan du også finde et program eller to til at genoplive .
    P Hvis du finder en ældre endnu nyttigt program , så tjek for en dublet form eksisterer --- en , der udfører nøjagtig samme opgave. For eksempel tager at have to regnearksprogrammer , når du kun bruger én plads på din computer. Så længe du har den oprindelige disk , oplysninger i registreringsdatabasen og nøglen kode , kan du geninstallere softwaren senere, hvis du har brug for. Hvis du beslutter at bruge et software program, du finder under opgørelse, kontrollere producenten for en opdateret version, før du sætter det i fuld sving igen, eller i det mindste kontrollere for sikkerhed eller indslag opdateringer .

    Fjern alle unødvendige programmer fra computeren, og defragmentere harddisken at rydde op i eventuelle stumper og stykker sidesten i registreringsdatabasen. Disse foranstaltninger vil også bidrage til at forbedre computerens ydeevne i at hente filer og åbning af eksisterende programmer.
    Valider softwarelicenser

    Sammenlign din nuværende og bruges aktivt software med tilhørende licens , den tid kan have kommet til at forny. Ellers kan visse funktioner i softwaren , især prøveversioner , bliver inaktiveret . Ved at gøre dette , kan du være berettiget til fordele, du ellers ikke ville få, hvis du ikke tage dette vigtige skridt. For eksempel kan du være blandt de første til at lære af nye produkter inden frigivelsen til offentligheden , og du kan også modtage tidlige rabatter .
    Skabe software Usage politik

    Både virksomheder og enkeltpersoner har fordel af oprettelse , ajourføring og revision af en software -politik. Som en slutbruger , vil du finde det nemmere at huske , hvis du allerede har skrevet det ned. Software politik skabelse og overholdelse spiller også en central rolle for virksomheder ud fra et sikkerhedsmæssigt synspunkt. Uautoriseret downloadede software kan frigive virus og bringe netværket. Derudover, når medarbejderne har den nødvendige software i henhold til politik for at gøre deres job, programmer bliver lettere for teknologi afdeling til at administrere.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan vises data fra et SD- kortlæser på en PC 
    ·Sådan Beregn Hukommelsesanvendelse 
    ·Hvorfor Defragmentering tage så lang 
    ·Sådan slettes Windows Update -filer 
    ·Sådan deaktiverer en screensaver i Windows 2003 
    ·Sådan fjernes Service Pack 3 Fra Genoprettelseskonsol 
    ·Sådan fjernes DealAssistant Fra Tilføj /Fjern Program…
    ·Sådan kontrolleres status for en bærbar med den servi…
    ·Hvordan laver man en ISO Billede af en harddisk Operari…
    ·Hvordan får jeg til mine Inaktive Medarbejdere i Quick…
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Konverter M4A til MP3 Free 
    ·Sådan Oplåsning Proxy Blokerede Sites 
    ·Sådan Fix en Flimrende Laptop Screen 
    ·Sådan Find midlertidig mappe på Laptop for Games 
    ·Sådan konverteres en WMA Music File Format til WAV 
    ·Sådan slettes MountPoints2 Med Regedit 
    ·Sådan gendannes en Task Manager i Windows XP 
    ·Hvordan at reparere en ridset TFT Monitor 
    ·Sådan fjernes en gratis Antivirus Program 
    ·Sådan Stop Balloons på en PC 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com