| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> PC Support >> Content
    Sådan Secure en HP bærbar
    På grund af sin portabilitet, kan en HP bærbar computer være et oplagt mål for tyve. Tyveri af en HP bærbar computer betyder ikke kun tab af dyrt hardware , men også det potentielle tab af værdifulde data, herunder proprietære forretningsoplysninger , hvis maskinen bruges til arbejde . Sikring af et HP laptop indebærer at beskytte det på to niveauer - fysisk låse det ned, så det ikke kan fjernes , samt at begrænse adgangen til de data og software , der er indeholdt i det, så selv hvis du mister det, vil det være vanskeligt for hackere at få adgang til dine følsomme oplysninger. Ting du skal
    Laptop kabellås
    Date krypteringssoftware
    Memory port låser
    Vis Flere Instruktioner
    1

    låse din bærbare computer, mens du bruger det ved at sikre det med en metal -kabel til dit skrivebord eller en anden sikker anker. HP laptops har normalt en låse -port , hvor du kan indsætte den ene ende af et kabel lås. Du kan også sikre nogle bærbare kabellåse til VGA-stikket på din bærbare computer . Du kan sløjfe den anden ende af kablet lås omkring en stærk støtte struktur som benet af et skrivebord .
    2

    Hold på din bærbare computer , når på offentlige områder såsom lufthavne og ikke overlade det uden opsyn . Hvis det er muligt , bære din HP bærbar i et generisk udseende stykke bagage snarere end en laptop bæretaske for at undgå at give væk , at du medbringer en bærbar computer.
    3

    Record serienummer din bærbare computer og holde det på et sikkert sted . Registrer den bærbare computer serienummer med HP og meddeler dem og politiet i tilfælde af tyveri. Hvis din bærbare computer er bliver stjålet , vil det være lettere at spore den ned , især hvis tyven forsøger at videresælge det .
    4

    Brug en lang og ikke- intuitive adgangskode for at logge ind på din bærbare computer. < br >
    5

    Aktivér indbyggede sikkerhedsfunktioner på din HP bærbare computer, såsom fingeraftryks-scannere , at have yderligere lag af sikkerhed end blot en adgangskode. Den fingeraftryksscanner er en metallisk strimmel placeret på din HP bærbar computer, som regel i nærheden af tastaturet . Sæt den op til at genkende dine fingeraftryk ved at aktivere VeriSoft Access Manager software, der leveres med din bærbare computer (se Resources).
    6

    Brug datakryptering software fra HP (HP ProtectTools ) at forvrænge indholdet af din harddisk. Dette vil gøre dine data mindre let at knække , og det vil også låse din harddisk , så det ikke kan bruges på en anden maskine. For at aktivere denne indstilling, efter installation HP ProtectTools -software, skal du genstarte computeren , trykke på F10 -tasten, mens det starter op , og brug piletasterne til udvalgte "Security" og "Setup password . " Vælg " Embedded Security Device - Enable ", " Gem ændringer " og " Exit ". (Se Resources ).
    7

    Plug hukommelsen porte i din HP bærbar , såsom USB-porte , ved hjælp af specielle låse, der blokere adgangen til disse havne.
    8

    sikkerhedskopiere dine filer på en server , så du har adgang til dem, selv hvis din bærbare computer bliver stjålet . Det er også en god idé altid at arbejde på dine vigtige filer direkte på en server , snarere end at bruge en lokal kopi på din bærbare harddisk , så dine filer gemmes altid på afstand.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan fjerne programmer fra My Quick Launch Bar i XP 
    ·Sådan Debug Javascript på Immediate Window 
    ·Sådan Fyld Lexmark Ink 
    ·Tips til Antivirus Protection i Google 
    ·Sådan Indtast Acer Laptop Setup 
    ·Sådan ændres farve og størrelse på My Cursor 
    ·Sådan gendannes Acer Aspire 5100 til fabriksindstillin…
    ·Sådan fjerner Trojan BMH 
    ·Sådan bruges HP Pavilion Genoprettelseskonsol 
    ·Sådan Send email til Microsoft 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan kan jeg få Space Bar Tilbage til normal størr…
    ·Sådan Konverter MP4 til Wav Brug Freeware 
    ·Sådan Konverter en MX4 fil til en MP3 
    ·Sådan Konverter en Wave Audio til en MIDI Audio 
    ·Sådan foretages fejlfinding IBM Wheelwriter 3 
    ·Sådan AutoPlay cd'er 
    ·Sådan fjerner du manuelt en virus ved hjælp Registry 
    ·Sådan sletter en fil permanent 
    ·Sådan Boost Signal og hastighed til streaming for Netf…
    ·Sådan får du på en blokeret websted uden at bruge en…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com