| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> PC Support >> Content
    Værktøjer til PC teknikere
    Spørg enhver god automekaniker , og han vil fortælle dig, at han er kun så god som hans værktøj . Det er ikke anderledes for PC teknikere . Alle de bog -learning og faglige certificeringer i verden vil ikke betyde noget , hvis du ikke har de nødvendige redskaber til at fuldføre opgaven. Men en PC tekniker værktøjssæt er meget forskellig fra en mekanik , fordi det indeholder både fysiske værktøjer samt virtuelle , software -baserede værktøjer. Skruetrækkere

    Et godt sæt skruetrækkere er en pc-hardware tekniker bedste ven. Bare et par af de hundredvis af mulige applikationer til skruetrækkere åbner en laptop sag at installere en ny pind af hukommelse, sikring et udvidelseskort i en PCI- slot , og montering af en ny server til en rack. Din værktøjskasse bør indeholde en bred vifte af mini- skruetrækkere på op til normale husstand mellemstore skruetrækkere . Selvom Phillips -skruer er den mest almindelige i computere og periferiudstyr, flat - hoveder og hex mønstre ses også regelmæssigt. Magnetiske skruetrækkere er ideelle , da de kan hjælpe, når en lille bolt uundgåeligt falder i det mørkeste , strammeste hjørne af en mini -tower . Magneterne er blide nok, at de ikke udgør en data -loss trussel, når du bruger dem rundt harddiske.
    Multimeter

    multimeter giver en PC tekniker til individuelt teste hver komponent på en printplade , og hver forbindelse i pc'en sagen . I tilfælde, hvor på skærmen fejlkoder og BIOS bipper stadig efterlader dig uklar med hensyn til , hvilken komponent har svigtet, er et multimeter uundværlig. Evnen til at bruge et multimeter og grundlæggende elektriske teori viden kan spare en masse tid og penge ved at forebygge forkert diagnose af hardwareproblemer.
    Ekstern harddisk

    En stor , hurtig ekstern harddisk er afgørende ikke kun for transport af nytte og diagnostisk software fra byggepladsen til byggepladsen , men også for fred i sindet - for dig og din kunde. Det første skridt i enhver opgave bør være at sikkerhedskopiere alle dine kunders filer til et sikkert sted. På den måde, selv hvis jobbet går grueligt galt, og du formår at stege deres hele systemet , har de ikke mistet noget af deres data.
    Diagnostiske og Utility Programs

    Skruetrækker og multimetre ikke gør noget godt, hvis problemet er software -baseret. Mindst halvdelen af ​​alle computing problemer kræver ikke fysiske redskaber på alle. Hver PC tekniker bør bære rundt på en flash-drev eller cd-rom med (mindst) en af ​​hver af følgende typer af programmer : . Adware scanning og fjernelse, virusscanning , hardware-og systemindstillinger diagnostik, registreringsdatabasen scanner

    Check med din vejleder eller IT-chef , hvilke software din virksomhed har licens . Hvis du er i erhvervslivet for dig selv, så sørg for at fuldt ud at læse licensaftalen for noget software du bruger. Hvis du diagnosticere og reparere andre folks computere til profit, er der betragtes som kommerciel brug af softwaren , og selv mange " freeware " programmer kræver et gebyr , der skal betales , når de anvendes kommercielt.
    Loddekolber

    Hvis du virkelig ønsker at få "hands -on" med din pc reparation, kan du bruge en loddekolbe i samarbejde med din multimeter til at lokalisere og erstatte dårlige elektronik komponenter såsom modstande, dioder eller kondensatorer på en printplade . Diagnose og reparation af lav-niveau elektronik problemer er en relativt sjælden dygtighed sæt i sektoren - mange techs øjeblikkeligt foreslå udskiftning som den eneste mulighed for enhver defekt hardware. I virkeligheden kan en " stegt " bundkortet eller PCI-kort potentielt repareres af en PC tekniker med tilstrækkelig viden om elektronik og en rolig hånd med en loddekolbe .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan kan jeg få den Laptop Batteri indikatoren komm…
    ·Sådan ændres ikonet Papirkurv i Windows XP 
    ·Sådan Beregn Cache Hits for Mod_Disk_Cache 
    ·Sådan opdaterer Bundkort drivere 
    ·Thinkpad X200 Recovery 
    ·Sådan lysne en Laptop Screen 
    ·Sådan Scan & Installer Krævede Dll Files 
    ·Sådan geninstalleres Windows Med BartPE 
    ·Sådan finder du den NTLDR fil i Windows Vista 
    ·Sådan slettes ting Off My Computer 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Kill a Network Print Job 
    ·Hvordan låser jeg mit tastatur på min bærbare 
    ·Hvordan kan jeg få min pc til at Load Hurtigere 
    ·Sådan Watch ABC Viser ud af USA 
    ·Sådan fjernes en Crw32 Exe Application Error 
    ·Sådan Erstat Ntdll.dll 
    ·Sådan Konverter beskyttede WMA-filer til iPod 
    ·Sådan Konverter MP3 til M4R 
    ·Sådan fjerner Trojan Banload Spyware 
    ·Sådan Stop Mozy 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com