| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> PC Support >> Content
    Computer Tech Jobbeskrivelse
    Computeren tekniker felt er meget forskelligartet med forskellige specialer og karriereveje . Den grundlæggende definition på en computer tekniker er en person, der har specialiseret sig i reparation, installation og vedligeholdelse af computer-og telekommunikations hardware. Når der er et problem med udstyr, netværk eller satellit -konfiguration eller enhed fiasko, computer tekniker er normalt den første på scenen. Pligter

    En computer-tekniker kan anvendes til at arbejde på flere områder med specifikke opgaver. En tekniker inspicerer computere, skærme , bærbare computere og printere til at bestemme problemet. Når de finder det problem, de udskifte den beskadigede del med et nyt. Et netværk computer-tekniker er uddannet i netværk system konfiguration, fejlfinding og vedligeholdelse . Disse teknikere også installere lokale netværk ( LAN) og wide area netværk. En server -baseret computer tekniker designs store netværksservere , der grænseflade med store telekommunikation multiplexer enheder. Disse teknikere også designe eksterne edb-systemer til at forbinde med satellit-netværk .
    Skills

    Alle computer teknikere skal have et praktisk kendskab til nye teknologier i deres specifikke område. Computer teknikere skal kunne foretage fejlfinding og løse problemer vedrørende software, hardware eller telekommunikationsudstyr hurtigt. Teknikeren skal bruge logik , når reparation af en computer , installere et lille netværk , eller planlægger og designe en server til store enterprise computing systemer .
    Løn

    Ifølge til Payscale.com er den gennemsnitlige entry- level median løn for en computer tekniker med mindre end et års erfaring mellem $ 26,719 og $ 41,333 per år fra juli 2010. De højeste lønninger udbetales i New York , Chicago, Houston , Dallas, Atlanta , Boston og Philadelphia
    Employment Outlook

    Ifølge Bureau of Labor Statistics ansættelse udsigter rapporten , den samlede beskæftigelse i computernetværk, der er systemer og database administratorer forventes at stige med 30 procent fra 2008 til 2018 , langt hurtigere end gennemsnittet for alle erhverv . Desuden vil denne besættelse føje 286.600 nye job i denne periode. Vækst , vil imidlertid variere med speciale . Beskæftigelsen for net-og edb-systemer administratorer forventes at stige med 23 procent fra 2008 til 2018 , langt hurtigere end gennemsnittet for alle erhverv .
    Uddannelsesmæssige krav

    En computer tekniker, der har specialiseret sig i reparation er normalt uddannet i den generelle hardware struktur , den måde komponenterne arbejder sammen og diagnostik. For at arbejde på dette område, har de fleste mennesker taget et kort kursus i computer hardware, som kaldes A + Certification . Denne 12 -ugers kursus dækker den grundlæggende baggrund, teknologier og fejlfinding færdigheder , der er nødvendige for at reparere fælles emner. Andre certificering kurser for computer teknikere i netværket felt kan nævnes CompTIA Network + certificering, CompTIA Server Master CIW Administrator og Master CIW Web Site Manager certificering og certificeret i Konvergent netværksteknologier .
    < Br >

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan til at rotere i Windows Picture Viewer 
    ·Sådan Gør Computer Vedligeholdelse og Reducer Compute…
    ·Hvad er funktionen af Pinger.exe Process 
    ·Sådan gendannes HP G60 - 235DX 
    ·Sådan deaktiveres Java Quickstart 
    ·Sådan Guard mod spoofing 
    ·Hvad er den standard Toolbar 
    ·Lop Trojan Removal 
    ·Sådan Tænd et trådløst Dell D610 Latitude 
    ·Sådan aktiveres rulning på en touchpad 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan oprettes et ikon på en JPEG 
    ·Sådan Konverter RAR til WAV 
    ·Sådan Konverter Lossless til MP3 bruge Nero 
    ·Sådan bruges Hot Knapper på min EEE PC -1000 
    ·Sådan Gør min computer køre hurtigere 
    ·Sådan Find Systemgendannelse på XP 
    ·Hvordan at slippe af Registry Cleaner Adware i XP 
    ·Hvordan at komme ud af et dårligt ægteskab 
    ·Hvordan finder man en tiltrængt Registry Nøgle til Mi…
    ·Hvor skal der installeres Fans i Stereo Skabe 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com