| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> PC Support >> Content
    Hvordan virker Disk Defragmentering Hjælp
    ? Når en computer starter kører langsommere end normalt , vil mange brugere synes , at der er et alvorligt problem. Mens langsom ydeevne kan være et resultat af infektion med computervirus eller en anden form for malware (som spyware og trojanske heste) , der er andre muligheder . Hardwarefejl er en anden mulig synder . Men en af ​​de enkleste at fastsætte årsagerne til dårlig computerens ydeevne er en af ​​de enkleste at fastsætte : disk fragmentering . Hvad er Disk Fragmentering

    Det første skridt i forståelsen disk fragmentering er at vide, hvordan en computer gemmer oplysninger om sine drev. Du tror måske, at din computer simpelthen sætter stykker af data i rækkefølge på harddisken . Når din disk er frisk formateret dette tilfældet . Da data bliver gemt og derefter fjernes , selv om de ændrer sig . Når det sker data gemmes i den næste ledige plads . Dette kan betyde at sætte en del af en fil på et sted og en anden del i et andet afsnit af drevet. En given fil kan finde sig strøet på forskellige steder i hele dit drev .
    Problem Med Disk Fragmentering

    Computeren registrerer , hvor hvert stykke af en fil er gemt. Så det ved, at det billede, du har mærket " mypicture3.jpg " bosat i bestemte dele af harddisken , selv når disse områder er ikke- sammenhængende . Så ser det ud til , at der ikke er noget reelt problem med at have den fil fragmenteret. Spørgsmålet er effektivitet . Det tager computeren kortere tid at få adgang til sekventielle punkter på drevet. Så at have en fil fragmenteret gør din computer arbejde hårdere. Det betyder, at det kører langsommere.
    Hvad computere er berørt?

    Dybest set enhver form for computer kan blive påvirket af disk fragmentering . Dette gælder for Macs samt pc'er. Selv en MP3-afspiller eller anden enhed kan blive fragmenteret. Jo mere du gemmer filer, og slette eller oprette nye versioner af disse filer , jo mere fragmentering , du vil have. Jo større drevet, og jo lavere den ledige plads på drevet, kan det værre fragmentering blive.
    Afsløring Fragmentation

    Hvis en computer kører langsomt et af de første ting, du bør se på , er muligheden for disk fragmentering . Afhængigt af hvilken version af Windows du kører, vil du nødt til at køre scanningen på en anden måde . Det samme gælder for Macs . I almindelighed , men med Windows-maskiner , bør du finde fragmenteringen software placeret under under Diskoprydning , når du højreklikker på et drev ( i Explorer) eller gennem systemværktøjer .
    Hvad kan man forvente

    Når du tjekker dit drev for fragmentering , vil computeren give dig resultater, der vil vise den procentdel af det drev, der er fragmenteret. Det vil enten anbefale dig defragmentere drevet eller fortælle dig, at det er acceptabelt . Hvis du defragmentere , har planer om at leve dit computer alene for en stund. Afhængig af størrelsen af drevet det kan tage flere timer at gøre en defragmentering. Hovedsagelig computer tager alle de filer og flytter dem rundt, så de er i sekventielle positioner på disken. Det kræver en masse mellemliggende bevægelser og er tidskrævende .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Slet XP Recovery Points 
    ·Sådan får du adgang og overfør data 
    ·Sådan Slet Flash9d.ocx 
    ·Sådan Fix vandskade på en Logic Board 
    ·Sådan fjernes Windows Media Player 9 fra Windows XP SP…
    ·Sådan aktiveres USB porte i Windows XP 
    ·Sådan Fix en støjende harddisk 
    ·Hvordan man kan optimere Windows Vista for Performance 
    ·Sådan redigeres en Master Boot Record 
    ·Sådan gør proceslinjen større 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvor Clear CPU-brug 
    ·Sådan Konverter MP3 bit-hastigheder 
    ·Sådan Fix knapper på Dell Laptop Keyboard 
    ·Sådan bruges Netflix Instant View Med Parallels 
    ·Sådan Stop HP Low -Ink Message 
    ·Menuen Start Vil ikke bo , når der klikkes 
    ·Sådan Konverter Real Player lydfiler til MP3 til Mac 
    ·Årsager til Blue Screen of Death 
    ·Sådan deaktiveres en McAfee Virus Scan 
    ·Hvordan man laver en Compaq System Boot Disk 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com