| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> PC Support >> Content
    Sådan formateres en harddisk med Windows 7
    Uanset om du installerer Windows 7 på en ny harddisk, tidligere installation af Windows eller blot ønsker at rense et drev Windows 7 gør denne opgave en forholdsvis simpel skridt. Ting du skal
    Windows 7 setup diske /download fra web
    eller installeret kopi af Windows 7
    Vis Flere Instruktioner
    1

    Log ind på Windows 7 og vent til dit skrivebord for at afslutte læsning. Når alt er indlæst klik på den runde Windows-ikonet i nederste venstre hjørne til at trække op tilgængelige programmer og valgmuligheder . Dette er, hvad bruges til at være "Start" knappen i tidligere Windows-versioner

    Bemærk : . Du skal Administrator adgang til at udføre det format , så sørg for du er logget på under en administrator konto , før du fortsætter . Også dette betød for separate partitioner eller yderligere harddiske du måske har knyttet til din pc, ikke din primære partition /harddisk Windows 7 er installeret på .
    2

    Klik på " Alle programmer " i bunden af ​​listen . Når der åbner skal du vælge " Administrative Tools " . Det vil åbne op og du bør se flere programmer . Du ønsker at vælge det program kaldet " Computer Management" . Vent til programmet til at åbne op og derefter fortsætte til næste trin .
    3

    at Computer Management Program er åbent du vil se mange menupunkter på venstre side. Du ønsker at åbne " Storage" menupunkt, hvis den ikke allerede er og derefter til venstre klik på "Disk Management" . Venstreklikke vil åbne Diskhåndtering muligheder. Bemærk: Det kan tage et par sekunder for dette vindue til at vise afhængigt af hvor mange partitioner /drev du har for at indlæse
    4 p Der er to primære sektioner til Diskhåndtering Window: . Ovenfra som er en detaljeret visning af alle partitioner /harddiske , så en logisk visning, der viser hver enkelt harddisk og partitioner , der findes på det. Også enhver størrelse i bunden , der viser " Ikke allokeret " betyder, at det ikke-partitioneret plads og bliver nødt til at blive partitioneret først, før formatering. For at gøre en ny partition på en allokeret plads højreklikke på den boks, der viser den tildelte plads , og vælg " Ny simpel diskenhed " . En guide vil poppe op og gå dig gennem resten af processen.

    Du bliver nødt til at finde partitionen til format ( hvis det er nye eller partitioneret det vil ikke have et drevbogstav , hvis det ikke er blevet formateret endnu) . Det er meget vigtigt at sikre, at du har sikkerhedskopieret alle filer på partitionen , du er ved at formatere , hvis det var i brug tidligere . Formatering af drevet vil slette alle filer fra drevet

    Bemærk : . Disk 0 kan ikke være din primære Windows 7 installation . Sørg for at du ved, hvad drevbogstav din primære Windows-installation er tændt og ikke partition eller rod med dette drev , som du kan ødelægge dit operativsystem og miste vigtige filer .
    5.

    Nu hvor du har valgt drevet eller partitioneret plads du er klar til at formatere drevet /rum . Der er et par muligheder, når formatering til at overveje.

    Højreklik på det drev /plads til partition og vælg "Format " . Et nyt vindue vil poppe op med et par muligheder . For Volume Label erstatte "Ny Volume" med hvad du gerne vil kalde drevet ex : . Data , backup, musik, film osv. Jeg opfordrer generelt drevet uanset hvad jeg gemmer der for at lette at finde /organisering af filer < br >

    Dernæst vælger du File System . Standarden er NTFS , som er standard for Windows siden Windows 2000. Der kan være et behov for dig at bruge fedt, men jeg kun foreslå dette for avancerede brugere , da det ofte er et rum hog og ikke så sikker som en NTFS formateret drev . Går ind i forskellene mellem NTFS og FAT fil formatering er ikke omfattet af dette dokument. Jeg vil omfatte links til de mere interesserede om emnet.

    Allokeringsenhedsstørrelse beholde standardindstillingen .

    Endelig kan du enten beholde " Udfør en hurtig format " kontrolleret eller " Fjern markeringen af ​​" indstillingen . Forskellene er som følger : Hej

    Quick Format: Fjerner filer, men ikke tjekke for dårlige sektorer på harddisken. Anbefales ikke, hvis du har haft problemer med en drive.A Full Regular Format: (Quick format ukontrolleret ) - Dette fjerner også alle filer , men kontrollerer også, om eventuelle dårlige sektorer på harddisken. Scanningen for dårlige sektorer er, hvad der tager lang tid , men er det værd, hvis dit drev er blevet have læse /skrive problemer eller handler i almindelighed.

    Efter indstilling af type format , du ønsker klik på " Ok" ; . Du får en meddelelse, der minder dig om, at det format vil slette alle data, og hvis du ønsker at fortsætte. Klik på "Ok " for at fortsætte .
    6

    Afhængig af type format , du har valgt , og størrelsen af drevet /partitionen det kan tage alt fra et par minutter til flere timer. Du vil ikke få nogen varsel, når den er færdig . Dette afslutter walkthough glade formatering og held og lykke!

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan anvender jeg Windows XP Visual Styles 
    ·Sådan Partition et drev til at installere en anden Ope…
    ·Sådan Clean en Sticky Touchpad 
    ·Sådan opdaterer en bærbar GPS 
    ·Sådan Transfer en PST fil 
    ·Hvad Er ISO Stand til på en computer 
    ·Sådan gendannes partition Data 
    ·Sådan geninstalleres unistalled programmer på Windows…
    ·Sådan Genetablér en systemgendannelse Efter en trojan…
    ·Sådan slettes en dll fil i Vista 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan tilføjes en Recycling Bin Ikon i Vista 
    ·Sådan geninstalleres en Dell V305W Printer 
    ·Sådan køber du en Toshiba bærbar LCD Backlight 
    ·Sådan Konverter iPod film til Windows Media Player 
    ·Sådan Konverter en MP3 til en WAV-format Brug af Media…
    ·Sådan installeres Flash 8 
    ·Sådan Reparation en langsom PC 
    ·Sådan gendannes en Toshiba bærbar til Factory tilstan…
    ·Sådan geninstalleres MBR 
    ·Sådan fjerne den øverste filtre fra en Registry 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com