| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> PC Support >> Content
    Computer Safety Training
    Mange dårlige programmer er derude, og de kun eksisterer for at forvolde skade på intetanende computere, adware, spyware , malware, trojanske heste og vira er alle dårlige nyheder for din computer system. Disse skadelige programmer cirkulerer hovedsagelig på internettet , tålmodigt venter på deres næste offer. Når du arbejder for at forbedre din computers sikkerhed, du hjælpe det at forebygge og afhjælpe disse angreb , som forårsager afmatning og nedbrud. I nogle ekstreme tilfælde , vil disse onde programmer føre til tab af dine personlige oplysninger. Angreb på din computer

    Dit system kan blive angrebet blot ved at gennemse hjemmesider, og dårlige ansøgninger vil blive indlæses automatisk på din computer, når du klikker på en fordringsløs reklame eller dialogboks. Trojanske heste eller malware vil narre dig ved at give en advarsel relateret til systemets sikkerhed. Når du klikker på en reklame eller dialogboks, der viser denne form for besked, kan du tillade en angriber at indlæse sin egen installatør og oprette permanent ophold i din computer.
    Beskyt din Connection
    Salg

    Firewalls fungere som en sikkerhedsvagt , der kontrollerer identiteten af ​​hvad der kommer i kontakt med din computer, nægte adgang til mistænkelige websteder og applikationer. Sørg for, at firewall på dit operativsystem (Windows, OSX, Linux) er aktiveret og indstillet til maksimal beskyttelse. Din Internet udbyder vil også hjælpe dig aktivere firewall'en indbygget i dit modem , som vil give en tungere lag af sikkerhed .
    Install Security Software
    p Der er forskellige typer af software, der , når de er installeret , vil konstant overvåge din computer og internetforbindelse for at blokere ondsindet aktivitet , før det gør nogen reel skade. Det er god praksis at have mindst én aktiv antivirus program , men der er også fuld softwarepakker , der vil beskytte din computer mod spyware og andre lignende angreb. De fleste af de virksomheder, der udvikler disse programmer tilbyder en gratis prøveperiode, så du kan finde ud af hvilken en der vil virke bedst for dig.
    Brug stærke adgangskoder

    adgangskoder brug i sikre websites kan snusede eller endda gættet . Snifning er det værktøj, en hacker bruger til at stjæle passwords , som de er sendt til en webside. Websteder, der kræver adgangskoder ofte sætter deres egne regler med hensyn til længde og figurer , så altid gøre dit password så kompliceret som muligt i henhold til webstedets regler. Hvis det overhovedet er muligt , bland store og små bogstaver og tilføje symboler og tal at gøre det sværere for nogen at gætte eller dekryptere din adgangskode.
    Practice Safe Browsing

    du kan forhindre angreb til din computer ved blot at være opmærksom på de hjemmesider, du besøger. Brug en webbrowser , som giver dig varsel skadelige hjemmesider og med en integreret pop-up blocker , disse foranstaltninger kun vil tilføje mere sikkerhed til din browsing. Når du tjekker din e-mail , så sørg for at du ikke åbne vedhæftede filer , der kommer fra ukendte afsendere , og altid kontrollere med dine kendte afsendere indhold i deres vedhæftede filer.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan at slippe af en iTunes Updater 
    ·IT Support Tools 
    ·Kan jeg bruge min Viewsonic Monitor til at se film 
    ·Hvordan man bruger Remote Assistance Med Vista 
    ·Hvordan man gør en System Recovery i en Acer 3050 bær…
    ·Sådan Clean komprimerede filer 
    ·Sådan fjernes Product Key fra XP 
    ·Sådan ændres fjernadgang til Registry & System nøgle…
    ·Min Partition vises ikke i Diskværktøj 
    ·Hvordan at slippe af XP Startup Sound 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan får jeg min computer til at gå på vågeblus …
    ·Sådan formateres en Dell Latitude D520 i XP 
    ·Sådan fjernes en virus Yourself 
    ·Sådan fjernes eFax Messenger 
    ·Sådan Konverter en M4A til en MP3 på RealPlayer 
    ·Hvordan at slippe af Trenderdia 
    ·Sådan Detect CPU Hastigheder 
    ·Sådan Fix en bippende på min HP DV4000 bærbar 
    ·Hvordan at reparere en bærbar Board med et niveau af g…
    ·Hvordan man opbygger en XP SP3 Recovery Disk 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com