| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> PC Support >> Content
    Sådan Fix en langsom computer , der går ned
    Selv de nyeste og hurtigste computere har en tendens til at bremse ned med tid og brug. Nogle gange, på trods af omhyggelig browsing og nem brug, kan en computer langsommere så meget, at det endda kan gå ned . Men der er simple opgaver , du kan udføre for at genoprette ydeevne og vedligeholde det. Det er ikke så kompliceret som de fleste mennesker antager , og kan gøres på din egen uden uddele tonsvis af penge for fancy programmer. I virkeligheden er de fleste af de nødvendige hjælpeprogrammer der allerede er installeret i Windows , og et par andre kan bruges til gratis via internettet download. Hvad du har brug
    Computer
    Anti- virus program Registry Cleaner
    Vis Flere Instruktioner
    1

    Tænd computeren, og vent til alt for at indlæse . Når du ser skrivebordet , dobbeltklik på "Denne computer " ikonet , skal du højreklikke på " Lokal disk " ikonet (normalt vil det sige " Lokal disk (C :) " angiver C-drevet , men det er ikke altid tilfældet ) og vælg "Egenskaber " fra drop -down menu. Det nye vindue vil være tabbed . Under " General ", vil der være et cirkeldiagram viser computerens kapacitet og ved siden af ​​den en knap mærket " Diskoprydning ", som du klikker på . Et nyt vindue vil poppe op der viser, at programmet kører. Når du er færdig , vil det bede dig om at vælge fra en liste over filer , der skal slettes . Vælg dem alle, og klik derefter på "OK" og derefter " Ja". Denne disk oprydning er udrensning unødvendige filer fra din harddisk og komprimere ældre , sjældent brugte dokumenter for at frigøre hukommelse . Denne proces kan tage alt fra to minutter til en time afhængigt af hvor mange filer der bliver slettet , så vær tålmodig.
    2

    Gå tilbage til "Denne computer " ikonet , skal du højreklikke på " Local disk " ikonet og vælg" Egenskaber " igen. Denne gang skal du vælge fanebladet mærket " Tools". Den anden boks ned, vil være mærket " Defragmentering ". Klik på knappen med titlen " Defragmenter nu ... ", som vil åbne et nyt vindue. Klik én gang på "( C :) " under overskriften "Volume " og derefter klikke på knappen i nederste venstre side af vinduet mærket " Defragmenter ". Programmet vil nu begynde at omstrukturere filerne på din harddisk for at gøre computeren køre hurtigere og smidigere . Denne proces vil tage nogen tid.
    3

    Åbn anti- virus program på din computer. Hvis du ikke allerede har en anti -virus program , kan du downloade en gratis på internettet. Et par gode programmer er Windows Security Essentials , Avast og Avira . Når du har downloadet programmet og uploadet den til dit system, har det program køre en dyb eller fuld scanning . Dette vil gå igennem næsten hver fil på din harddisk, tjekker for virus , spyware og anden malware . Når scanningen er færdig --- igen, kan det tage op til to timer, så være forberedt --- det vil bede dig om at karantæne eller slette de filer, som du gerne vil gøre.
    4

    Du bliver nødt til at køre en registreringsdatabasen renere. Hvis du ikke allerede har en , CCleaner (se Resources) er en fri og let program , der fungerer godt . For CCleaner , programmet åbnes , skal du klikke på " Registry " ikonet og har det scanne for spørgsmål . CCleaner , og enhver anden registreringsdatabasen renere vil derefter gå gennem forskellige filer og programmer finde ubrugte eller forældede udvidelser og filer , der skal renses ud . Igen , dette er en omfattende proces og kan tage ganske lidt. Efter den scanner gennem din harddisk, har det løse alle de problemer automatisk.
    5.

    Åbn din foretrukne browser. Internet Explorer , Firefox og Google Chrome er de mest populære muligheder. I Internet Explorer , gå til " Funktioner" og under "Midlertidige Internet filer " vælger du " Slet Cookies " , og efter at der er fuldbragt " Slet filer ". Når du har slettet filerne , klik på " Ryd oversigt ".

    Firefox , gå til " Funktioner" og derefter vælge " Ryd historik . " På toppen , ved siden af ​​"Time udvalg at rydde ", vælg " Everything ". Sørge for alt , men "site indstillinger" er valgt i " Details "-boksen , før du vælger " Clear Now. "

    Chrome , skal du klikke på "Tilpas og kontrol," vælge "Options" nær bunden af dråben - down boks . Klik på fanebladet "Under kølerhjelmen " og derefter på knappen med titlen " Ryd browserdata ". Sikre, at alle er markeret med undtagelse af " Slet gemte adgangskoder ", og drop box ved siden af ​​" Ryd data fra denne periode " med indstillingen " Everything" valgt, før du klikker på " Ryd browserdata . "

    Denne proces er clearing ud af alle unødigt gemte filer fra at surfe på internettet , der kan have været savnet andetsteds. Den bør tage et par minutter på de fleste.
    6

    Luk alle programmer og vinduer. Klik på "Start" bar og vælg " Sluk computeren". Af de tre muligheder, givet, da det nye vindue dukker op, skal du vælge " Genstart ". Lad computeren til at genstarte helt. Når det gør , bør alle programmer kører hurtigere og mere gnidningsfrit.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan til e-mail til en tekst Adresse 
    ·Hvordan at slippe af Ægte Microsoft Logo 
    ·Sådan Lavere Grafik 
    ·WeatherBug Removal 
    ·Sådan Genstart My HP Desktop 
    ·Hvordan kan jeg slippe af Backdoor.Win32.Small.cz 
    ·Hvordan kan jeg start en D630 fra en cd 
    ·Sådan Stop en computeren skal genstartes 
    ·Sådan Factory Restore en Compaq D310 
    ·Sådan justeres Start Up Programmer for Windows 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Find Udgående Connection Port 
    ·Den Bedste skærmopløsning til OptiPlex GX270 SD 
    ·Sådan Find og Læs serienumre på Circuit Boards 
    ·Sådan Clean Hitachi Screens 
    ·En intern fejl i det automatiske telefonopkaldsskærmen…
    ·Sådan Konverter lydfiler til REX Formater 
    ·Det trådløse netværk vil ikke forbinde til Actiontec…
    ·Sådan tilføjes yderligere Skiver til et lagkagediagra…
    ·Hvordan at reparere en System Registry File 
    ·Sådan at starte fra CD-drev på Boot Windows Vista 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com