| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> PC Support >> Content
    Hvorfor har jeg brug for en XP Disk at omformatere en Dell Computer
    Der er mange grunde til at omformatere en Dell Computer: virusangreb , mislykkedes harddiske , data korruption --- selv et ønske om at helt slette systemet til genbrug , er gyldige omformatering årsager . Dell-computere kræver en Dell Operating System ( Windows XP) disk i for at afslutte omformatere processen i visse situationer. Systemgendannelse

    Windows Systemgendannelse er en funktion indbygget i Microsoft Windows- operativsystemet. Dette er den første linje i forsvaret på en Dell-computer. I tilfælde af en ændret indstilling , svigt eller data korruption installere, kan Systemgendannelse bruges til at returnere computeren til en tidligere arbejder tilstand uden tab af data , som en officiel omformatere ikke forekommer . Denne metode tager normalt 20 til 30 minutter at gennemføre.
    PC Restore

    PC Restore fra Symantec er tilgængelig på flere Dell Dimension og Inspiron computere. PC Restore er en skjult partition på harddisken , der indeholder en nøjagtig kopi af softwaren oprindeligt var installeret på din Dell-computer. Dette program vil computeren tilbage til den samme tilstand, den var i, da den ankom frisk fra Dells fabrik . Denne metode vil slette alt , der er gemt på din computer på mindre tid end en manuel geninstallation . Denne metode tager normalt 30 til 60 minutter at gennemføre.
    Manuel geninstallation

    Manuel geninstallation er den mest tidskrævende og besværlige metode til at formatere din Dell-computer . Denne metode re- installerer Windows XP-operativsystemet fra cd eller dvd , og kræver, at du geninstallere driverne , konfigurere operativsystemet , installere eventuelle og alle opdateringer og geninstallere al software . Denne metode kræver flere diske , herunder Dell Operating System Geninstaller cd ( XP) , Dell Resource CD /DVD ( for bilister ), og anvendelsen installation skiver til al software , der fulgte forudinstalleret på din Dell-computer . Denne metode kan tage 120 minutter eller længere at fuldføre.
    Fordele

    systemgendannelse er den hurtigste metode til at inddrive et funktionssvigt Windows-installation . Denne metode sletter ikke nogen data på computeren, hvilket betyder at du ikke behøver at geninstallere alle programmer , gendanne data eller gendanne nogen indstillinger.

    PC Restore er en hurtig metode til at slette din Dell-computer , og returnere det til en fabrik -friske tilstand. Alle programmer og filer , der ikke var på computeren, da det blev bygget , vil blive fjernet , hvilket gør dette til en fremragende metode til at slette personlige filer , før du sælger eller på anden måde bortskaffelse af dit Dell-computer.

    Manuel geninstallation udretter det samme som PC Restore men med brug af eksterne installationsmedie. Dette vil være den eneste metode til geninstallation tilgængelig på Dell-computere efter udskiftning af harddisken.
    Ulemper

    Systemgendannelse sletter ikke nogen filer på din Dell-computer , hvilket gør det nyttigt i visse begivenheder , når data sletning ikke er ønsket eller ønsket. PC Restore gendanner din Dell-computer til en fabrik -friske tilstand vha. en skjult partition på din harddisk. Harddisk erstatning for en eller anden grund vil fjerne muligheden for at omformatere din Dell-computer ved hjælp af denne metode.

    Manuel geninstallation tager lang tid , og mange skridt til at fuldføre . Hver chauffør og ansøgningen skal inddrives manuelt.
    Konklusion

    mindre problemer , hvor data bevarelse er vigtigt , kan du være i stand til at bruge Windows Systemgendannelse til at gendanne din Dell-computer til en fungerende tilstand uden at miste data eller programmer , der blev installeret efter købet af din computer. I tilfælde af et mere alvorligt problem , du måske nødt til at bruge Dell Operating System ( XP) -disk til at formatere din computer og gendanne den til en fabrik -friske tilstand. Mens nogle Dell-computere kan have PC Restore rådighed i tilfælde af en harddisk udskiftning , vil du blive tvunget til at geninstallere Windows XP ved at bruge Dell Operating System ( XP )-disk i stedet.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan ændres licensen til Office 2007 
    ·Sådan copy & paste Hjælpeprogrammer 
    ·Sådan Ring til Dell Technical Support 
    ·Sådan Clean Internet filer fra en harddisk 
    ·Sådan Skift standardindstillinger JPG fil ikoner i Vis…
    ·Sådan Slet Internet Information 
    ·Sådan Gør Computer Tech Support 
    ·Sådan gendannes en Sony PCV - RS422X PC 
    ·Sådan formateres en Cruzer Mini 
    ·Hvad er den første linje af IT Support 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan fjernes Svchost.exe med kommandoprompt i Windows…
    ·CD-ROM Data Recovery 
    ·Sådan downloader Noget på Vista Uden en administrativ…
    ·Sådan nulstilles et administratorkodeord for Gallery 2…
    ·Sådan oprettes en bootbar Windows installations CD 
    ·Sådan Set en computer til at copy & paste 
    ·Hvilken Certificering er nødvendig for at blive en com…
    ·Sådan deaktiveres tastaturet på en Acer Aspire 5920 
    ·Sådan Konverter AIFF til CAF 
    ·Sådan fjernes et dokument fra udskriftskøen i Vista 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com