| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> PC Support >> Content
    Hvordan man laver en SD Card Bootable
    Oprettelse af en bootbar SD-kort er en måde at beskytte mod potentielle katastrofale systemfejl. Når en computer er i stand til at starte op, vil de fleste brugere blot give op på det, og bestemme det at blive alt for langt beskadiges for dem at reparere. I virkeligheden , med en bootbar SD-kort eller USB-flashdrev kan du gendanne dit system til orden , eller begynde en frisk installation af et nyt operativsystem til at returnere din skrantende computer til orden. Oprettelse af en bootbar SD-kort tager en smule arbejde og kan kræve flere forsøg , men det er en værdifuld færdighed at lære. Ting du skal
    Windows XP-installation disk eller disk-image
    aktiv internetforbindelse
    SD-kort (minimum størrelse 1 gigabyte )
    SD -til- USB-adapter
    Vis flere instruktioner
    1

    Naviger til download links er placeret i afsnittet Ressourcer og hente filerne til din lokale harddisk. Download alle tre filer: " USB Prep8 ", " bootsect " og " PeToUSB "
    2

    Udpak indholdet af " bootsect " arkiv til en ny mappe , skal du gøre det samme for de to andre arkiver. . Når du har pakket alle tre arkiver , navigere til " PeToUSB " mappe , og træk PeToUSB eksekverbare til USB Prep8 bibliotek.
    3

    Dobbeltklik på " USB_PREP8.CMD " i USB Prep8 mappe for at åbne en ny kommandolinje. Læs over instruktion tekst og trykke på en tast for at fortsætte. Du bør tages automatisk til den PeToUSB vinduet.
    4

    Sæt SD- kortet i adapteren , og sæt adapteren i en USB- slot på din PC. Tryk på "Start " nederst i " PeToUSB " vinduet for at starte formateringen dit kort være ordentligt bootable .
    5.

    Klik på Start-menuen og åbne " Search" bar . Indtast teksten "cmd " og tryk " Enter". Dette vil åbne en ny kommando linje. " . Bootsect " Type " CD biblioteksnavn ", hvor biblioteksnavn refererer til den mappe , du har pakket
    6

    Type " bootsect.exe /NT52 X: ", hvor "X" er bogstavet tilknyttet dit SD kort . Tryk på " Enter" for at begynde at tilføje kode til SD-kortet. Når processen er afsluttet kommando vinduet giver dig besked , at " bootcode blev succesfuldt opdateret om alle målrettede mængder. "
    7

    Åbn det originale kommando vinduet fra USBPrep_8 bibliotek. Hvis kommandolinjen ikke synes at være til rådighed , skal du lukke PeToUSB eksekverbare vinduet for at genåbne den.
    8

    Tryk på " 1" og tryk på " Enter" for at søge efter placeringen af ​​din Windows- installation filer . Vælg enten . ISO billede af dine vinduer installations-cd'en, eller vælg cd-drevet indeholder den fysiske installation disk. Tryk på " 3" efterfulgt af " Enter " for at vælge SD-kortet drevbogstav knyttet til dit SD-kort. Tryk på " 4 " efterfulgt af " Enter" for at starte kopieringen installationsfiler til SD-kortet
    9

    Vælg "Ja " for alle dialogbokse indstillinger, der vises , . Dette vil sikre, at alle nødvendige filer er flyttet til det rigtige sted . Når kommandoen vinduet lukkes, processen er færdig . Du kan trygt skubbe dit SD-kort . Nu kan du bruge dette kort som en bootbar SD-kort.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvor hen til Lukke Creative Zen i Winamp 
    ·Hvordan at deaktivere pegefeltet på en Gateway 450 Lap…
    ·Sådan gendannes genveje til skrivebordsikoner 
    ·Sådan Find min 1394-port 
    ·Hvad skal du se efter , når de køber en brugt bærbar…
    ·Hvordan indstiller jeg Default på min computer Tilbage…
    ·Kan du få fjernet blokeringen fra et websted, din inte…
    ·Sådan geninstalleres Norton 360 Uden en cd 
    ·Sådan Program Hotkeys på en Dell bærbar 
    ·Sådan Fix en fejl i Windows Movie Maker 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan fjernes den tomme side Virus 
    ·Sådan ændres en slave drev på en CD Burner Master Dr…
    ·Sådan Konverter en DVD film til DPG til Nintendo DS R4…
    ·Sådan Boot en cd i CMD Prompt 
    ·Hvad betyder ikke afinstallere Software Needs Digital S…
    ·Sådan aktiveres Spy Sweeper 
    ·Hvordan man laver en Random Playlist fra et bibliotek i…
    ·Sådan fjernes Spyware Protection 
    ·Min laptop overophedes & the skærmen fryser 
    ·Sådan fjernes en Creative Audigy driver 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com