| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> PC Support >> Content
    Java Download Problemer
    Java er et programmeringssprog, der giver dig mulighed for at spille spil , se 3D- billeder , chatte med folk . Det er et gratis program, der gør internettet mere interaktiv ved at tillade dig at udføre mange forskellige funktioner. Java generelt downloader og installerer let, men kan til tider løbe ind downloade problemer. Det er vigtigt at forstå disse problemer, så du kan løse dem let. Kompatibilitetsproblemer

    Inden du downloader og installerer Java, er det vigtigt at sørge for, at din computer har de rigtige systemkrav. For eksempel er Java bedst installeret på en computer, der har mindst 64 MB RAM. Den er tilgængelig for flere operativsystemer som Windows, Linux og Solaris . Java er ikke tilgængelig for Mac OS X -systemer. Java vil også arbejde bedst på en web -browsere som Mozilla Firefox og Internet Explorer. Forsøg på at hente og installere Java på en computer , der mangler tilstrækkelige krav vil sandsynligvis medføre en fejl under download-processen.
    Firewall

    En firewall er et sikkerhedsprogram, som som en Internet Filter installeret på en computer for at forhindre indtrængen i netværk og fjerne ondsindede filer som spyware og vira . Firewall-programmer kan også forhindre Java i at downloade og installere især hvis indstillingerne er højere end normalt. Hvis konfigurationen ikke er korrekt indstillet på din firewall -program , kan du forvente , at det vil blokere Java få adgang til download- server til at gennemføre overførslen og installationen.
    Fejlkoder
    Salg

    Mange forskellige fejlkoder poppe op , når du forsøger at downloade og installere Java. A 1500 kode fejl generelt vises, når en anden et andet anlæg er et fremskridt samtidig med Java installation. A 1722 fejl normalt popper op , når der er et problem med Windows installationspakken . Det er en InstallShield fejlkode . De 2755 og 1624 fejlkoder vises, når installationen er mislykkedes, fordi der er et problem med netværksforbindelsen eller et spyware værktøjet (f.eks teatimer.exe ) forstyrrer installationen.
    Browser Problemer < br >

    Forkerte browserindstillinger og browser problemer vil også give problemer , når du henter og installerer Java. ActiveX programmer er for eksempel komponenter, der gør en webbrowser mere interaktiv . Når ActiveX-objektet er deaktiveret på Internetindstillinger konsol, kan Java ikke at downloade eller løbe ind i browser problemer, hvis du formår at installere det. En korrupt og forældet webbrowser kan også forårsage problemer med download , især hvis den mangler de nødvendige komponenter er nødvendige for at køre den version af Java du downloader.
    Solution

    Lavere din firewall til standardindstillingerne for at minimere forbindelsesproblemer , når du henter Java. Tjek din internetforbindelse , hvis downloading pludselig stopper og du kan se hyppige " Web display fejl. " Dette kunne betyde, at der er et problem med dit netværk eller hardware. Aktiver ActiveX-komponenter i Internet -konsollen og genstarte din browser. Prøv at downloade og installere Java igen. Opdater din browser når det er muligt , så det har de nødvendige komponenter til at kommunikere med ActiveX komponenter .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Genopbyg en Master Boot Record 
    ·Sådan Clean Junk Off en computer 
    ·Sådan fjernes Acrord32.exe 
    ·Sådan fjernes Blubster Ads Support 
    ·Sådan fjernes Microsoft Paint 
    ·Hvordan kan jeg se min CPU Temp 
    ·Sådan gendannes en primær partition 
    ·Hvordan man gør en systemgendannelse på XP 64 
    ·Sådan Find tidligere slettede filer 
    ·Sådan Afslut VM understøttet tilstand 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan kan man foretage en kognitiv Walkthrough 
    ·Sådan Fotokopi Ved hjælp af en Xerox Machine 
    ·Sådan kommer man til systemgendannelse Hvis Windows ik…
    ·Hvordan at slippe af Trojan- Proxy.Win32.Agent.q 
    ·Sådan fjernes Webroot Spy Sweeper 
    ·Sådan Løse problemer med Windows Installer-pakken til…
    ·Hvordan kan jeg Fix Remote Assistance Når et program v…
    ·Sådan Fix Broken Glass på en bærbar 
    ·Sådan Stop cli.exe File 
    ·Symptomer på en Bad Transfer Roller på en LaserJet 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com