| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> PC Support >> Content
    Kan du lave en Spare Laptop Screen en ekstern skærm
    ? Laptop skærme er designet til at være flad og økonomisk i form af energi . Traditionelt er de blevet lavet ved hjælp af LCD-teknologi , som har givet tilstrækkelig klarhed og effektivitet til at gøre skærmene for næsten alle bærbare computere. Skærme til stationære computere , på den anden side har først for nylig taget springet til LCD, som nu er ved at blive en mere udbredt skærm standard. Dette betyder at der er mange forskellige skærme til rådighed , og mens du ofte kan bruge en bærbar computer skærmen som en ekstern skærm til en anden computer , kan det være svært. Brug af skærmen på en anden skærm /computer
    p Hvis du ønsker at bruge skærmen på en bærbar computer med en anden computer via et enkelt kabel plug -in, så kan du gøre det meste af arbejdet på dit operativsystem og skabe en brugbar anden skærm . Dette kræver at du har en bærbar computer, der kan fungere som en sekundær skærm i første omgang , men hvis du gør det, bør resten være forholdsvis enkel.

    Laptops som har " Dualview " kapaciteter vil vise to skærme i Display indstilling , så du ved, du kan bruge det som en ekstern skærm. Dette kræver at tilslutte den bærbare computer via en VGA-eller S -Video -kabel - disse er de mest almindelige, men andre videokabler kan også arbejde . Der er endda programmer , ligesom MaxiVista , der kan skabe to skærme kun bruger en netværksforbindelse.

    Windows-system, adgang til egenskaberne af systemet og gå til "Indstillinger" eller "Display Settings ", afhængigt af hvilken version af Windows du har. (Begge er fundet i kontrolpanelet. ) Denne skærm skal vise to computerskærme , en mindre og en større . Hvis din bærbare computer skærmen allerede er knyttet til computeren og får mulighed for at være en sekundær skærm , og derefter den anden skærm bør være tilgængelige . Højreklik på anden skærm og vælge den indstilling, der siger " Attached ", som vil vise dig de muligheder for dette display. Du vil derefter ønsker at finde en løsning i det vindue , der siger " Udvid Windows-skrivebordet til denne skærm " eller noget lignende. Vælger denne mulighed , vil hovedsageligt gøre ekstra laptop skærm en del af din oprindelige display , og du kan flytte dokumenter, billeder og filer over til den efter behov .
    Udelukkende Brug af Screen
    < br >

    Hvis du bruger et ekstra laptop skærm , som du tilfældigvis har liggende rundt (måske et levn stykke af en brækket laptop ) , så tingene kan blive meget mere kompliceret. Det hjælper, hvis du har erfaring med informationsteknologi eller elektroteknik, men du kan også bruge den uudnyttede skærm i en lignende måde. Problemet er, at LCD- skærme til laptops har digitale udgange , der passerer gennem en controller kredsløb , før at gøre deres vej til skærmkortet. Du bliver nødt til at erhverve en ordentlig controller kredsløb , og disse er ofte meget proprietære, hvilket betyder, at du bliver nødt til at købe ikke blot det rigtige mærke af controller, men ofte den rigtige type til din model af laptop, som måske eller måske ikke ske længere. Hvis du har hele bærbare computer, kan du prøve at redde den oprindelige kredsløb , eller hvis du har en fælles laptop du kan kigge efter en bærbar computer skærm kit, som sælges på eBay og lignende sites .
    < br >

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Scan Med en Canon MP190 
    ·Sådan forhindres Group Policy 
    ·Sådan får du en Dell Desktop Out of Power- Save Mode 
    ·Sådan Find dine filer på din computer 
    ·Sådan slettes en AppBar Bullet 
    ·Sådan Find en ukendt Vista Registry Key 
    ·Sådan genkender RDRAM 
    ·Sådan ryddes en harddisk af alle Footprints 
    ·Sådan fjerner Bad Cookies fra en computer 
    ·Sådan oprettes en 100 MB partition 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan foretages fejlfinding Defrag 
    ·Min Windows XP vil ikke starte siden sidste Windows Upd…
    ·Hvordan indstiller jeg VNC på CentOS 
    ·Sådan Konverter WAVs til MP3-filer med SourceForge 
    ·Sådan Søg efter Missing Dll filer 
    ·Sådan Bo en Hard Drive Partition 
    ·Sådan Fix en Mac Laptop Stuck på en Boot Screen 
    ·Sådan Fix Systemgendannelse på XP Home 
    ·Min computer vil ikke anerkende en cd i afspilleren 
    ·Sådan at lukke Windows Stifinder 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com