| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> PC Support >> Content
    Computer tekniker daglige pligter
    Computer teknikere nyder løse gåder , især puslespil involverer computere. Det er mennesker , der ikke får let forvirret eller forstyrret, når noget på deres computer virker ikke. De kan lide udfordringen. Computer teknikere er ikke kun behageligt med deres egne computere, men de kan lide at hjælpe andre mennesker med deres computer problemer. Jobbet beskrivelse af en computer-tekniker kan variere meget fra den ene virksomhed til den næste , men de daglige opgaver alle centreret omkring computere. Salg

    Computer teknikere kan arbejde i kontorer eller laboratorier som regel med en bred vifte af edb -udstyr for dem at afprøve forskellige problemer , uden at beskadige nettet eller en andens computer. De har også brug for plads til at sprede sig dele, så du ofte vil finde tabeller med redskaber tæt ved.

    Når du kommer ind på kontoret for at arbejde som en computer tekniker, vil du ofte finde et software program, der kører på din maskine med reparation job du har brug for at fokusere på eller et sted, hvor du skriver i de opgaver, du arbejder på i løbet af dagen. Hvis du besvarer telefonen og hjælpe nogen med en computer spørgsmål , er du nødt til at udfylde en "billet" beskriver, hvad du gjorde for at hjælpe den person , der ringede . Hvis du ikke kunne løse den enkeltes spørgsmål din billet forbliver " åbne" og flyttes til det næste niveau af computer reparation support.

    P Som en computer tekniker, forventer at bruge lidt tid på at arbejde telefonerne eller besvare spørgsmål i live chat -sessioner. I mange kontorer , finde dig trådløse headset til at bære at være i stand til at besvare opkald og type på samme tid . Teknikere besvare telefonopkald eller bruge computere til at chatte med brugerne til at fastsætte hardware og software problemer. Du kan blive bedt om at efterligne den computer problem på din computer for at hjælpe dig med at finde en løsning eller din virksomhed kan levere en videndatabase med fælles problemer og løsninger for dig at dele med opkald.

    Nogle computer teknikere tilbringer al deres tid " i naturen " Installation eller fastsættelse computere for folk i deres hjem eller på deres kontorer . Ligesom kontor - bundne teknikere , tager dig en computer med dig for at hjælpe dig med at fejlfinde computer reparation spørgsmål for kunder og generelt er nødt til at holde styr på din reparation rekord.

    En del af din daglige rutine kan indeholde uddannelse andre om, hvordan du bruger din virksomheds produkt eller til at træne din kollega kollegaer om hvordan man bruger et aspekt af et produkt. Du bliver nødt til at bruge tid på at oprette undervisningsmaterialer til at uddele til dine elever og en del af din tid er brugt i et laboratorium undervisning.

    Computer teknikere også installere og vedligeholde netværk for virksomheder . Dette omfatter alt fra at lære at trække ledninger til computere sammen for at konfigurere arbejdsstationer og netværkssamarbejde dem sammen med serveren.

    Deres daglige pligter , computer teknikere også nødt til at holde op med deres felt ved at læse de nyeste fagblade og hjemmesider . Computer verden ændres hurtigt og teknikere skal være i stand til at læse og forstå de forandringer som hurtigt. Teknikere også holde sig ajour med ændringer for at hjælpe deres brugere med opdateringer og ændringer i deres software.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Billede en harddisk i XP 
    ·Sådan ændre boot muligheder i en dual boot Windows XP…
    ·Sådan fjerner adgangskoder Fra RAR Video Files 
    ·Sådan Test en Keylogger 
    ·Sådan fjernes dobbeltposter Folders 
    ·Hvordan kan jeg redigere AVI'er 
    ·Lockout Problemer med Gateway M- 6827 
    ·Sådan Clean en PC computer 
    ·Sådan foretages fejlfinding Installation Updates i Vis…
    ·Sådan Stop uret i XP 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan fjernes et drev fra Raid 5 
    ·Sådan Double din computers hastighed 
    ·Sådan gendannes Alt på en Toshiba bærbar 
    ·Hvad er de mest almindelige Computer problemer 
    ·Sådan Clean & fremskynde en pc for Free 
    ·Sådan gendannes mistede Pics på en harddisk 
    ·Sådan Tether en iPhone til XP 
    ·Årsager til Acer Aspire 5610Z Laptop Slukning 
    ·Sådan Tilslut en ventilator til en computer 
    ·Fejlfinding en Defekt startknap på en bærbar 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com