| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> PC Support >> Content
    Den bedste måde at spare på batteriet på Docked Laptop
    En bærbar computer kan være fremragende på grund af sin portabilitet , men ofte gange er det den samme bærbare karakter , der kan være undergang . Laptop batterier kan dræne hurtigt under kraftig brug , tvinger dig til at spare arbejde rasende før computeren dør , og du er nødt til at søge efter en stikkontakt . Og hvis du lader din bærbare computer tilsluttet en docking station, som ikke oplade batteriet , kan du spilde strøm, selv mens du er væk fra computeren. Der er dog nogle trin, du kan tage for at spare batteristrøm. Slå unødvendige programmer og tilbehør

    Hvert program , der kører i baggrunden på din computer bruger en vis mængde af den bærbare hukommelse og magt. Nogle baggrundsprocesser kan medføre, at harddisken til at tilfældigt spin op , hvilket igen bruger en god del af batteriet. Andre kan blot udføre baggrundsoperationer , der kan holde den bærbare computer fra at gå i dvale , hvis du gå væk fra det.

    For at sikre, at din bærbare computer ikke kører unødigt , bør du afslutte ud af programmer , du don ' t absolut brug kører. Luk alle åbne vinduer , og sørg for der er ikke nogen programmer, der har minimeret sig til proceslinjen. Det er det område i bunden til højre på skærmen ved siden af ​​uret. Sommetider programmer vil ikke lukke helt , men i stedet vil fortsætte med at køre i baggrunden og vise et lille ikon i dette proceslinjen område. Højreklik på ikonet vil bringe en menu, der indeholder mulighed for fuldt ud at lukke programmet , og dermed holde det fra dræne mere batteri .

    Nogle programmer kan også planlagte opgaver , der kører på tidspunkter, du kan være væk fra computeren , såsom sent om natten. Antivirus scanning software ofte gør brug af denne funktion, og som har sådanne programmer kører automatisk vil spise op batteriet i en fart. Hvis du forsøger at spare på batteriet , skal du slukke nogle planlagte aktiviteter, du måske har sat og fuldt lukke de programmer , der bruger dem til at være sikker på at de ikke begynder alligevel.

    Selv med programmer lukket kan du stadig mister værdifuld batteristrøm gennem alle eksterne enheder, du har tilsluttet til den bærbare computer . Fordi en dockingstation giver ekstra tilslutningsporte , er det en god satsning , at din forankret computer vil have flere eksterne tilbehør som printere og ekstern storage tilsluttede enheder . Så længe disse enheder er tilsluttet , kan de få adgang til computeren og trække strøm . Hvis du ikke behøver at have disse eksterne tilbehør tilsluttet, kobles dem fra dock til at forhindre nogen magt afløb .
    Udnyt Dvale

    Alle Windows -computere har et indbygget strømbesparende tilstand kaldet " sleep mode" , der er designet til at holde din computer kører , men på meget lidt strøm . Det bruges kun, når du er væk fra den bærbare computer, som du ikke kan få adgang til noget, mens i dvaletilstand. I stedet vil computeren se ud som det er slukket , indtil du trykker på en knap , på hvilket tidspunkt alt vil dukke op på samme måde, som du forlod den. Dvaletilstand gør også sikker på bærbare skærm og harddisk power ned , hvilket sparer en stor mængde strøm typisk tildelt disse to anvendelser. Aktivering dvaletilstand er ekstremt let, og hvis du har planer om at være væk fra din bærbare computer til enhver tid, er det stærkt anbefales at opnå maksimal batterilevetid.

    I Windows XP skal du åbne " Control Panel" og dobbeltklik derefter på " Ydelse og vedligeholdelse " for at åbne et nyt vindue. I dette vindue skal du klikke på "Power Management " knappen , og i det lille vindue, der vises , er fanen "Avanceret" klik langs toppen . Dette vil vise en ny side med en pil knap , der ved aktivering , viser flere strømindstillinger , herunder en for "Standby ". Hvis du klikker på dette vil indlede standby. I Windows Vista og Windows 7, er processen meget enklere. Du skal blot åbne " Start" menuen og klik på strømmen eller " Shutdown "-knappen. En liste over strømstyring vises herunder en for "Standby ". Klik på denne og den bærbare computer vil komme ind i strømbesparende tilstand .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan slettes registreringsnøgler 
    ·Sådan ændres filtypenavne i XP 
    ·Sådan fjernes Pinnacle Drivers 
    ·Sådan opdaterer HP Drivers 
    ·Sådan gendanne slettede filer Brug Shadow Copy 
    ·Sådan gendannes partition Data 
    ·Sådan køres Check Disk ved start 
    ·Sådan Setup Remote Admin på et lokalt netværk 
    ·Min Dell Inspiron 1525 Touchpad vil ikke virke efter op…
    ·Kan ikke forbinde til Rhapsody 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Check Hvis min pc blev hacket 
    ·Sådan slette harddisken på Windows XP Pro Home Editio…
    ·HP System Recovery Issues 
    ·Sådan Fix en Loose Laptop Screen 
    ·Kan Standby Arbejde i Windows XP Når du bruger en USB-…
    ·Hvordan at hente tabt data på Jump Drives 
    ·Sådan Konverter en MPEG til en MP3 til Mac 
    ·Hvordan jeg fejlfinding en HP bærbar CD /DVD driver 
    ·Sådan Lås et tastatur i Microsoft XP 
    ·Hvordan at opretholde computere i en organisation 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com