| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
 • Computervirus
 • Konverter filer
 • Laptop Support
 • Laptop Fejlfinding
 • PC Support
 • pc-fejlfinding
 • passwords
 • Fejlfinding Computer Fejl
 • Afinstaller Hardware & Software
 •  
  Computer Viden >> Fejlfinding >> PC Support >> Content
  Computer Basics Made Easy
  Mange frustrerede computer nybegynder kæmper fristelsen til at give op på at lære at bruge sin maskine, når nem at følge forklaringer synes undvigende. Imidlertid har selv computer- fobiske håber , når de leveres med computer basics , der er forklaret i enkel, let forståelig engelsk. Forstå Keyboard

  Forstå dit tastatur. Computerens tastatur gør mere end blot muligt for brugerne at tilføje ord til dokumenter og e-mail , og det har andre vigtige funktioner . Tastekombinationer aktivere mange funktioner. For eksempel aktiverer trykke på " CTRL "-tasten i forbindelse med "P" tasten trykning funktion . De retningsbestemte nøgler , og byder pile , giver brugerne mulighed for at flytte markøren i et dokument.
  Lær Mouse Basics

  Lær at bruge en mus ordentligt. Musen styrer brugerens position på computerskærmen . En mus til en personlig computer har mindst to knapper , med et rullehjul mellem dem. Når du klikker på venstre museknap , flyttes markøren til hvor du indstiller den . Når du klikker med venstre knap , kan du holde det nede og trække med musen for at vælge en række tekst. Det valgte tekst kan derefter kopieres, slettes eller dets formatering kan ændres.

  Højre museknap giver operatøren en drop- down menu med indstillinger , der gælder for placeringen af ​​musen. For eksempel, når pege og højreklikke på et ord i et Microsoft Word-dokument en menu med indstillinger vises, hvor brugeren kan vælge , herunder kopiere, klippe og indsætte.

  Rulleknap giver brugeren let visning af hendes computerskærm ved at rulle op eller ned på skærmen .
  Oplev System Unit

  Oplev hvad systemet enhed omfatter . Systemet Enheden huser de interne arbejdsgange af computeren. Perifere komponenter, såsom printere og højttalere , stik i systemet anlægget til at fungere med computeren .

  Systemenheden fungerer som et registreringssystem for operatørens filer. For eksempel, hvis en bruger modtager en e-mail med familie fotografier vedhæftet må han beslutte, hvor han ønsker at indsende fotos. Systemet enhed har drev , der arbejder meget gerne skuffer i et skrivebord. Hvert drev har et bogstav betegnelse. For eksempel sidder harddisken , også kendt som "C "-drevet , inde i systemet enhed . CD-og DVD-drev har også brev betegnelser , som kan variere fra computer til computer. Computeren bruger, der ønsker at tage billeder til en butik for at få udskrifter gjort kunne vælge at gemme dem på en DVD. Hvis han blot ønsker at holde dem på sin computer , kunne han gemme dem på hans "C" -drevet.
  Søgning Software Programmer

  Søg gennem de programmer installeret på din maskine. Hver computer leveres med software allerede er installeret på den. Hvert program udfører bestemte typer af funktioner. For eksempel styrer Microsoft Outlook e-mail . Internet Explorer giver brugerne mulighed for at besøge hjemmesider på internettet. Forstå, hvad programmer fulgte med din computer, kan du kender dine evner og kan forhindre dig i at bruge penge på ekstra software, som du ikke har brug for .
  Udforsk Windows Desktop Components

  Udforsk skrivebordet i Windows . Når Windows vises på din computerskærm efter opstart er fuldført , Windows Desktop bliver synlig. Knappen Start og ikoner, de små billeder, der optræder på skrivebordet, giver brugerne mulighed for at få adgang til forskellige programmer eller filer .

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Sådan genstarte min Task Manager på min computer 
  ·Sådan geninstalleres vomus 
  ·Portal PC Problemer 
  ·Hvordan kan jeg få den Laptop Batteri indikatoren komm…
  ·Hvordan at reparere en korrupt MP4 Filer 
  ·Sådan foretages fejlfinding Installation Updates i Vis…
  ·Min Presario F700 mikrofon virker ikke 
  ·Sådan Kill Winword 
  ·Sådan Clean XP Registry Indlæg 
  ·Sådan finder du den Servernavn til Microsoft Exchange 
    Anbefalede Artikler
  ·Hvordan at slippe af edb-programmer på din opgave Bar 
  ·Hvordan man laver en startdiskette Brug Nero 7 
  ·Sådan at opgradere min Palm Texas Handheld til en nyer…
  ·Sådan Reparation Dell Laptop Keyboard Keys 
  ·Sådan Konverter FLAC-filer til Audio CD 
  ·Sådan Fix en Windows 1606 Fejl 
  ·Sådan Set en computer til 30 Dage i Past 
  ·Sådan Lavere Grafik 
  ·Hvordan foretager jeg fejlfinding af Agere Pci - Sv92pp…
  ·Sådan kører HP Image Recovery 
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com