| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> PC Support >> Content
    Hvad er den korrekte måde at sætte virtuel hukommelse
    ? Virtuel hukommelse , også kendt som en sidefil , er en funktion af Windows-operativsystemet (OS). Virtuel hukommelse er faktisk plads på harddisken , at computeren " låner " for at udføre operationer , når det faktiske hukommelse er utilstrækkelig til opgaven. Indstilling virtuel hukommelse ordentligt er vigtigt at maksimere funktion af computeren . De korrekte indstillinger ofte varierer efter specifikationerne for computeren og de ​​krav , der stilles til maskinen af brugeren. Indstilling Virtual Memory

    Den nøjagtige metode til fastsættelse virtuel hukommelse kan variere en smule afhængigt af, hvilken version af Windows OS du bruger, men de grundlæggende retninger er de samme. De detaljerede retninger medtaget nedenfor er til Windows XP.

    Begynd ved at højreklikke på " Denne computer" ikonet enten på skrivebordet eller i startmenuen . Klik på fanen "Avanceret" på Egenskaber for system kassen. På toppen , vil etiketten "Performance " liste flere funktioner, herunder "Virtual Memory ". Klik på knappen under denne etiket . På Indstillinger for ydeevne boks, der åbnes , skal du klikke på fanen "Avanceret" ( endnu en fane) . " Virtual Memory " vil være nederst i ruden. Du kan indstille virtuel hukommelse i den anbefalede størrelse eller på en brugerdefineret størrelse , afhængigt af mængden af den faktiske hukommelse din computer har , og de ​​funktioner, du jævnligt udfører på din computer.
    Virtuel hukommelse Retningslinjer

    Afhængigt af hvor meget fysisk random access memory (RAM) computeren har , og hvor mange programmer du har installeret , kan din computer stole mere eller mindre tungt på virtuel hukommelse . Hvis du modtager hyppige budskaber , at din computer har " for lidt virtuel hukommelse ," dette er et tegn på, at din tildelte plads til sidefilen er for lille. Brug retninger ovennævnte at øge størrelsen af ​​den virtuelle hukommelse . Prøv den anbefalede størrelse for at se , om de " for lidt virtuel hukommelse " meddelelser mindske eller stoppe helt . Standard er sædvanligvis 1,5 gange størrelsen af ​​den fysiske hukommelse til virtuel hukommelse . Hvis det ikke er nok, så prøv at øge den virtuelle hukommelse til 2 gange størrelsen af ​​den fysiske hukommelse .

    Mens du bruger sidefiler er en almindelig computer funktion, skal hyppige budskaber at øge virtuel hukommelse tjene som en advarsel til øge den faktiske RAM til computeren , hvis det er muligt . Øget RAM minimerer slid og stress placeret på harddisken ved hyppige sidefiler aktioner harddiske er , sammen med batterier, ofte det første hardware del af en computer til at mislykkes. Men hvis computeren allerede er ved maksimal RAM kapacitet eller ekstra RAM er simpelthen ikke i budgettet , der kører færre programmer i baggrunden prøve. Dette kan gøres ved at stoppe programmer i Task Manager. Åbn Jobliste til fanen Processer , og klik på " Afslut proces " på det program, du ønsker at stoppe . Må ikke stoppe et program i Task Manager , medmindre du er helt sikker på du ved hvad det er. Afinstallation programmer, du ikke bruger, kan også mindske behovet for virtuel hukommelse .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan fjernes fejlsikret tilstand fra Windows XP 
    ·Sådan Start en Dell Latitude CP i opsætningsmodus 
    ·Hvordan at slippe af Antispy Knight 
    ·Sådan Defragmenter FAT32 Directories 
    ·Microsoft Windows Diagnostiske Tools 
    ·Oplysninger om hvordan man kan spare film via USB-kabel…
    ·Hvordan kan man øge den Line-in Volume 
    ·Hvordan du optager fra min cd Decks til PC 
    ·Sådan opdaterer DirectX til version 8.1 eller højere 
    ·Sådan at ændre din nuværende Hard Drive Brug Norton …
      Anbefalede Artikler
    ·Systemgendannelse Når Windows ikke starte 
    ·Fujitsu Laptop Hard Drive Problemer 
    ·Sådan Fix en COM + Catalog Fejl 
    ·Sådan konverteres fra MP3 til CD 
    ·Sådan geninstalleres Modem Drivers på XP 
    ·Sådan fjernes XP Anti -spyware i fejlsikret tilstand 
    ·Hvad er de forskellige Computer Certificeringer 
    ·Hvad ville få min PC til at tilfældigt Reboot på for…
    ·Windows vil ikke tillade Adobe Flash Player til at kør…
    ·Sådan Konverter en MPEG til en MP3 til Mac 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com