| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
 • Computervirus
 • Konverter filer
 • Laptop Support
 • Laptop Fejlfinding
 • PC Support
 • pc-fejlfinding
 • passwords
 • Fejlfinding Computer Fejl
 • Afinstaller Hardware & Software
 •  
  Computer Viden >> Fejlfinding >> PC Support >> Content
  Sådan gendannes data fra en formateret harddisk i XP
  Hvis du har arbejdet på eller omkring computere nok, du ved, at ting sker. Tilfældigvis formatere en harddisk er en af ​​disse ting . Du har måske været at opgradere til et nyt operativsystem. Måske har du beregnet til at blive formatering , at massive nye harddisk , du lige har købt . Måske endda være , at du prøvede at billedet din gamle harddisk over på en ny, men i stedet afbildet den blanke på originalen. Uanset hvordan det er sket, det er sket . Nå, ikke i panik, inddrive , at data er meget nemmere end du måske tror. Ting du skal
  Ontrack EasyRecovery Pro
  eksisterende PC med tilstrækkelig plads på harddisken til at holde inddrives data
  Vis Flere Instruktioner
  Installation og Recovery
  1

  Installer EasyRecovery Pro ( se link i Resources ) på en arbejdsdag PC i home.Shut pc'en ned, når installationen er færdig, og fjern siden .
  2

  Installer formateret harddisk på en separat kabel . En nem måde at gøre dette på er at trække CD /DVD -drev og bruge sin datakabel. Tænd pc'en igen. Når computeren er på skrivebordet, kører EasyRecovery Pro. Vælg " FormatRecovery " under Data Recovery.
  3

  Vælg det relevante drev bogstavet for det drev , der skal inddrives . Hvis der kun er to harddiske , så formateret drev vil sandsynligvis være "D: . \\ "

  Vælg den relevante filsystemet fra drop down . Hvis du var kører Windows 2000, XP, Vista eller 7 , så NTFS er den rigtige mulighed . Hvis du var kører Windows 98, vil FAT32 sandsynligvis være passende.
  4

  Klik på "Næste". EasyRecovery vil begynde at scanne drevet for inddrivelige filer , mapper og partitioner på formateret drev . Afhængigt af størrelsen af harddisken , kan dette tage op til en time eller mere . Når scanningen er afsluttet, EasyRecovery præsentere dig med en liste over filer og mapper , den har fundet .
  5.

  Check feltet ud for hver fil på listen , der har en G i kolonnen Betingelse . Disse filer er dem , der vil være til gavn for dig . Alle andre betingelse filer er lige gamle , beskadigede filer, der var stadig på din gamle harddisk, EasyRecovery var i stand til at læse, og de vil tjene dig noget formål undtagen at gøre data recovery tage længere tid. Vær opmærksom på den samlede mængde data, der skal inddrives , efter valget er gjort .
  6

  Opret en mappe eller andet sted på den computer, som du gør det opsving. Denne mappe vil modtage alle de gendannede data. Sørg for at du har nok ledig plads på eksisterende drev til at holde alle de gendannede data som godt.

  Klik på "Næste ", når du har valgt alle drev og bibliotek til at komme sig. Vælg "for at gendanne til Lokal Drive ", og klik derefter på "Gennemse ". Naviger til , og vælg den mappe, du oprettede til at holde den gendannede filer .
  7

  Klik på " Næste". EasyRecovery vil begynde at kopiere den gendannede filer fra formateret drev til den mappe du har angivet. Ligesom søgeprocessen , kan dette trin tage en time eller længere . Når den er færdig, vil EasyRecovery præsentere dig med en skrivbar eller savable log over alle filer , mapper og partitioner fundet og nyttiggøres .

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Sådan Clean Up registreringsdatabasefilerne 
  ·Mouse Pad Vil ikke Rul på en Dell 1525 
  ·Hvordan man laver en Windows XP Boot CD 
  ·Sådan får Screensaver til Come On 
  ·Hvordan løser jeg en HP 48gx 
  ·Kan jeg slette Jusched.Exe og Realsched.Exe 
  ·Årsager til Blue Screen of Death 
  ·Hvad er en Multi- Core Processor 
  ·Sådan slettes Windows Logon Screen 
  ·Sådan installeres Windows XP Recovery drevet uden en c…
    Anbefalede Artikler
  ·Når du bruger Ink Indsættelse Kit for en Lexmark Z600…
  ·Sådan fjernes Trojan Downloader Fakeav.ah 
  ·Hvordan man gør en Factory Reset på en Toshiba Satell…
  ·Sådan får downloadede sange på iTunes , hvis du har …
  ·Sådan bruges Disk Cleaner på en computer 
  ·Hvordan kan jeg Konverter YouTube FLV filer kan afspill…
  ·Sådan Indstil en Asset Tag Number på en Acer Aspire 5…
  ·Sådan Afsætte CPU-brug 
  ·Computer lydfejlfinding 
  ·Hvordan at slippe af Greatfeedmill.com 
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com