| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> PC Support >> Content
    Computer Keyboard Tricks
    Der er et væld af computer tastatur tricks, der arbejder med Macintosh og pc'er og i forskellige programmer. Nogle genveje , der anvendes i Microsoft Word, Excel og PowerPoint udføre de samme funktioner i e-mail , Dreamweaver og internettet. Tastaturgenveje hjælper dig med at spare tid og skære ned på ømhed og smerter , der skyldes over- ved hjælp af musen . Husk, når du bruger tastaturgenveje på en Macintosh versus en pc, "command"- tasten fungerer som " Control" (CTRL -tasten) og " Option" hovedværker i stedet for "Alternativ " ( ALT ) nede . Gem et dokument

    Gem dit dokument ved at holde din " CTRL " og "S " nøgler , også kaldet " CTRL + S. " Der er to "Ctrl" knapper på en Qwerty tastatur, som er den engelske standard keyboard : en på nederst til venstre og den anden nederst til højre
    åbne et dokument

    Adgang dine åbne fil-menuen ved at trykke på . " CTRL + O. " Du kan også trykke på " F12 " øverst til højre for at gøre det samme . I Dreamweaver, " F12 " , vil gøre det muligt for dig at se din side på den lokale server.
    Skifter mellem programmer
    p Hvis du har flere programmer åbne , såsom Microsoft Word , webbrowseren og Adobe Photoshop trykke din " ALT " tasten , som er ved siden af ​​din plads bar , og hold ned " Tab" lige til venstre for "Q "-tasten. Når du trykker på " Tab" én gang, vil et pop- up vindue viser ikoner for hver applikation. Når du slipper , vil det tage dig til dette program. Du kan holde din " ALT " tasten ned og holde trykke på Tab for at komme til de andre åbne programmer.
    Indsæt Key
    p Hvis "Indsæt" er aktiveret, du kan tilføje ord midt i en sætning . Dette virker i Microsoft-produkter . Hvis funktionen ikke er aktiveret, og du forsøger at indsætte ordene i en sætning , vil du ende skrive henover bogstaverne til højre for det. Tryk på " Indsæt" -tasten én gang og begynd at skrive i midten af ​​en sætning for at se, om det er aktiveret eller ej . Tryk på den igen for at få det til at gøre det modsatte.
    Fortryd
    p Hvis du skriver i Word, Excel eller Dreamweaver , og du slette eller tilføje noget ved en fejl, tryk på " CTRL + Z" for at fortryde . Hold gøre dette, hvis du har lavet den fejl et par kommandoer tilbage.
    Refresh eller Find

    For at genopfriske din skærm på internettet, skal du trykke på " F5 "-tasten på toppen af ​​tastaturet. I Microsoft Word , skal du bruge " F5 "-tasten for at få adgang til " Find " funktionen
    Andre genveje

    Cut : ". CTRL + X. " Indsæt : " CTRL + V. " Copy : " CTRL + C. " Print : " CTRL + P. " Gå til slutningen af ​​dokumentet : " . CTRL + End" Gå til begyndelsen af ​​dokumentet : " , CTRL + Home "
    adgang til menuerne på Top

    Tryk på" ALT "plus det bogstav, der er understreget på toppen for at åbne en bestemt menu. . For at åbne filen menuen " ALT + F" Brug pil ned -tasten for at rulle ned.
    Print Screen

    Øverst til højre på tastaturet , tryk på " Print Screen " eller " PrtSc " på den bærbare computer til at "tage et billede " af, hvad du ser på skærmen . Indsæt det billede i Photoshop eller Microsoft Word til at medtage den i et dokument eller printe den ud . Denne funktion er ikke det samme som at udskrive et dokument.
    Numerisk tastatur
    p Hvis du bruger en stationær tastatur, skal du trykke på "Num Lock " øverst til venstre på din numerisk tastatur til at indtaste data i programmer som Excel. Den " Enter"-tasten på samme tastatur vil tage dig til den næste celle nedenfor.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan til at kopiere filer fra en dårlig harddisk me…
    ·Hvordan løser jeg Windows lukning problemer 
    ·Sådan udskrives en e-mail -adressekartotek 
    ·Sådan Tilslut My TV til min Dell Inspiron 8000 
    ·Sådan Slet Cached URL'er fra Windows 
    ·Sådan gendannes uheld slettede filer på en computer 
    ·Gratis HP Computer Reparation Tips 
    ·Hvordan kan man se Hvis ActiveX er installeret på min …
    ·Sådan deaktiveres Startup Programs i Windows 2000 
    ·Sådan Genoprette tilfældigvis slettede billeder fra e…
      Anbefalede Artikler
    ·Hvad er forskellen mellem NTFS & FAT32 
    ·Sådan foretages fejlfinding computer boot Alarmer på …
    ·Sådan foretages fejlfinding af den indbyggede højttal…
    ·Sådan Slet Temp billeder i en Photo Print Wizard 
    ·Sådan Genstart en computer på en Lost Connection 
    ·Computer tekniker Jobkrav 
    ·Sådan Reparation Laptop Grafikkort 
    ·Sådan Put en Dell Latitude D160 i fejlsikret tilstand 
    ·Sådan Stop registreringsfejl 
    ·Min HP Pavilion DV9000 Har en Broken Screen Case 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com