| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
 • Computervirus
 • Konverter filer
 • Laptop Support
 • Laptop Fejlfinding
 • PC Support
 • pc-fejlfinding
 • passwords
 • Fejlfinding Computer Fejl
 • Afinstaller Hardware & Software
 •  
  Computer Viden >> Fejlfinding >> PC Support >> Content
  Sådan Omformatér en Windows XP computer
  Hvis du har udtømt alle andre muligheder for at forsøge at reparere din Microsoft Windows XP-operativsystemet , kan du nødt til at omformatere din computers harddisk. At gøre det er en sidste udvej. Hvis du absolut skal, kan du omformatere drevet og geninstallere Windows XP-operativsystemet. Ting du skal
  Original Windows XP-installation disk
  USB-flashdrev
  Vis Flere Instruktioner
  1

  Backup nogen filer , som du ikke ønsker at blive slettet af omformatere processen. Derefter få den oprindelige software installere disk til alle programmer, du ønsker at beholde i din computer.
  2

  Skriv ned brand og information for alle hardware på computeren. For at gøre det , skal du navigere til "Start " menuen og vælg "Kontrolpanel ", " Systemer ", " Hardware " og " Enhedshåndtering". Så gør opmærksom på mærke og model af netværkskort , grafikkort , lydkort , printere , modems og skærme. Efter at formatere harddisken , kan du bruge disse oplysninger til at geninstallere de nødvendige drivere .
  3

  Få den oprindelige installation disk til hardware såsom printer, scanner, webcam og eksterne drev . Hvis du ikke har disken , kan du gå online og søge på producentens hjemmeside eller lignende hjemmesider for at downloade og gemme driverne til et flashdrev eller en disk til senere brug .
  4

  Indsæt Windows-installation disken i cd-drevet og genstart computeren . Tryk på en tast for at starte fra cd'en, når du bliver bedt om installationsdisken. Hvis computeren fortsætter med at starte fra harddisken , skal du gå til BIOS og instruere computeren til at starte fra cd'en.
  5.

  Velkommen til installationsprogrammet side, tryk " Enter ".
  6

  Efter at have læst betingelserne for brug, skal du trykke på" F8 "for at blive enige . Installationen vil scanne computerens harddisk for nogle grundlæggende oplysninger .
  7

  Efter Windows XP Reparation indstilling vises , skal du trykke på " Esc " knappen for at omgå denne mulighed. En liste over de harddisk-partitioner på systemet vil derefter blive vist.
  8

  Brug af " pil op " og " Pil ned " tasterne , skal du vælge den partition , der indeholder Windows XP- installation. Det kan være den eneste børsnoterede partition. Alternativt vil det være den største børsnoterede partition. Tryk på " D" for at slette partitionen, og tryk derefter på "L" og "Enter " for at bekræfte valget .
  9

  Indtast størrelsen i megabyte , som du vil bruge til den nye partition , og tryk derefter på "Enter " eller blot trykke på "Enter " for at oprette en partition med den maksimale størrelse .
  10

  Vælg den nyoprettede partition , og tryk på "Enter" at installere Windows XP på den. Formatere drevet ved hjælp af NTFS-filsystemet. Følg derefter anvisningerne for at fortsætte installationen. Det er ikke tilrådeligt at vælge " Quick" mulighed, da det kan efterlade intakte visse strukturer i det gamle filsystem. Den nye Windows XP-operativsystemet vil starte og beder dig vælge konfigurationsmuligheder , og så vil det begynde at lede efter hardware.
  11

  installere alle driverne til hardware på systemet og derefter genstarte maskinen efter behov.
  12

  Installer al den software , der vil være behov for på computeren, og derefter kopiere alle personlige filer til den nye Microsoft Windows XP-installation . Glem ikke at installere en pålidelig anti-virus og anti -spyware-software , før du surfer på internettet .

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Liste over antiviruses 
  ·Kodak EasyShare-software problemer med Vista 
  ·Sådan spiller en UDF fil 
  ·Sådan fjernes Bitlocker og reparation Boot Manager 
  ·Sådan fjerner virus fra en PC 
  ·Sådan eksporteres værktøjskassen Fra ArcMap 
  ·Hvordan at hente data fra fem dage siden på en pc 
  ·Sådan fjernes en W32 Tidserv 
  ·Sådan ændres en harddisk filsystem fra NTFS til FAT32…
  ·Overskrevet Data Recovery 
    Anbefalede Artikler
  ·Sådan Clean en Sony Vaio Laptop 
  ·Kan du ændre en Læs Only status for Flash Drives 
  ·Om Computer Diagnostic Utilities 
  ·Vista iTunes Quicktime 7.7 Problemer 
  ·Sådan spiller på fejlsikret tilstand for Windows Vist…
  ·Hvordan kan man se Fjernt At McAfee Antivirus softwaren…
  ·Sådan Konverter M4A til M4r på Windows Vista 
  ·Sådan Konverter UIF til MPG 
  ·Hvordan du aktiverer eScan Antivirus Monitor 
  ·Hvordan man starter op Recovery 
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com