| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
 • Computervirus
 • Konverter filer
 • Laptop Support
 • Laptop Fejlfinding
 • PC Support
 • pc-fejlfinding
 • passwords
 • Fejlfinding Computer Fejl
 • Afinstaller Hardware & Software
 •  
  Computer Viden >> Fejlfinding >> PC Support >> Content
  Hvordan Data Recovery Works
  Data recovery arbejder forskellige måder og afhænger af, hvordan data er gået tabt . Selv om computer opbevaring kan være særdeles kompliceret , det simpleste tilfælde er, at en hjemmecomputer , der har en harddisk til lagring, og at harddisken kun har en enkelt partition. Baggrund

  Et hjem computer kører et operativsystem (Windows , Macintosh , etc.). Operativsystemet kender filer. Harddisken ikke ved om filer , det kender sektorer. Sektorer er små bidder af data , normalt 512 bytes. Et filsystem ( NTFS, HFS + , etc.) oversætter mellem filer og harddisk sektorer. Tab af data er , når operativsystemet ikke længere kan læse en eller flere filer på harddisken .
  File System

  I sin enkleste form , et filsystem er bare en tabel på harddisken med en kolonne for filnavnet og en anden kolonne for sektoren numre brugt af filen. Når styresystemet opretter en fil , filsystemet finder en tom række i tabellen , og derefter skriver filnavnet og sektorens numre. Når styresystemet læser en fil , filsystemet ser op filnavnet og derefter læser de sektorer fra disken .
  Slettede filer

  Når du tømme papirkurven , operativsystemet fortæller filsystemet at slette hver fil i papirkurven. De fleste filsystemer faktisk ikke slette oplysningerne , de bare markere række i tabellen som tilgængelig . Denne række i tabellen kan genanvendes af filsystemet i fremtiden . Til sidst, kan disse sektorer genanvendes på disken , men de er ikke genbruges straks. Indtil de bliver genbrugt , kan filen blive inddrevet ved at læse filsystemet oplysninger direkte og handle , som om rækken var til rådighed. Gemme filer og defragmentering din harddisk kan gøre slettede filer ikke kan gendannes ved at genbruge fil tabelrækker og harddisk sektorer.
  Ødelagt filer

  En fil er beskadiget , når det kan ikke læses igen en fil kan blive beskadiget ved en software bug , en sektor svigt eller af et ødelagt filsystem . Selvom dele kan inddrives , beskadigede filer normalt ikke kan inddrives helt.
  Ødelagt File System

  filsystemet oplysninger lagres på disken , så det kan være beskadiget som enhver anden fil. De fleste moderne filsystemer enten beholde en kopi af filsystemet oplysninger eller fører en dagbog , der kan afspilles at genskabe denne information . Selv når et filsystem kan ikke helt genoprettet, kan filerne stadig gendannes ved at læse filsystemet oplysninger direkte . Nogle filer er som regel tabt, når genoprette ødelagte filsystemer.
  Data Carving

  Mange filtyper indeholder distinkte hexadecimale strenge eller underskrifter , der identificerer dem. JPEG-filer , for eksempel, begynde med hexadecimal streng 0xFFD8FF . Læsning af harddiskens sektorer direkte og leder efter tilgængelige sektorer , der begynder med 0xFFD8FF kan tillade dig at gendanne en JPEG-fil. Men denne teknik , kaldet " data udskæring, " lider af adskillige begrænsninger . Det er yderst tidskrævende . Non- JPEG-filer kan også begynde med 0xFFD8FF . Du kan finde mange filer, der ikke JPEG. Sektorer genbruges , og filer kan fragmenteret. Undertiden er kun en del af filen genvundet . Ikke alle filtyper kan genkendes ved en simpel underskrift og så ikke alle filer kan inddrives .

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Sådan geninstallere driveren til en Pioneer DVD-RW ROM…
  ·Sådan fjernes Scour Toolbar 
  ·Sådan Vis den Task Bar i XP 
  ·Sådan bruges en Touch som en PDA 
  ·Sådan at åbne en ASB File 
  ·Sådan downloader en Windows XP Recovery Disk 
  ·Sådan Set virtuel hukommelse på tværs af flere diske…
  ·Sådan Clean en computer Daily 
  ·Sådan helt at fjerne Adobe CS3 fra Vista 
  ·Sådan slettes Programmer, der Trouble 
    Anbefalede Artikler
  ·Sådan Set Up Vuze Med PeerBlock 
  ·Rengør History Off en computer 
  ·Hvordan skal tjekkes startelementer i Windows XP 
  ·Hvordan til at justere lydstyrken på de interne højtt…
  ·Sådan Konverter FLAC til WAV til VLC 
  ·Compaq Laptop stillede spørgsmål og fejlfinding 
  ·Hvilken proces lytter på en given havn i Linux 
  ·Sådan Skjul filer på SD-hukommelseskort 
  ·Sådan Fix Kan ikke finde server eller DNS 
  ·Hvordan at slippe af en trojansk 
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com